• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niye bukadar kırıcı:(

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Müdürüm hem yardım istedi bir konuda benden hemde isi bitincede beden dilini kullanarak dışarı çıkarmak istedi .Ayağa Kalkti yerinden Kapıya doğru yuruyunce bende çıkmak durumunda kaldım .Bende fazla konuştum galiba ona göre ama genede yaptığı ayıp değil mi .bir de tuhaf olan yardım etmemi istediği şey bahane gibi geldi bana çünkü ortada yardım edilecek Hic bir şey yoktu ne yapmaya Çalışıyor anlamıyorum .hoslaniyordum gıcık kapmaya başladım.Ben yanlış mi Yaptım simdi.

Sinirli anina denk geldin belki de bosver
Yok hic sinirli değildi. Beni resmen odadan çıkarttı hem çağırıyor hemde böyle yapıyor yaptırdığı bi is te yok yani anlamsızca çağırdı .ben mi hata ettim KESK'e bittiyse ben gideyim deseydim .bidaha ağzımı Açıpta konuşmam. Birde kendime kızıyorum nasıl bu adamdan etkilenmişim ben diye adamda nezaketin n si yok.

Icinizden konusuyor gibi yazmissiniz anladigim kadar yazayim..
Ne yardimi istedi? Ve beden dilinle disari cikarmasi size öyle gelmistir belki.
Insan birinden hoslaninca mantikli düsünemiyor..herseyi farkli yorumluyor..ayrintilara takiliyor

İnsanlar zaman zaman dengesiz davranabiliyorlar. Siz de gerekli mesafeyi ayarlarsınız artık.

Kaba bi davranış bence de. İş dışında sohbete başladıysanız bunu engellemek istemiş olabilir. Bundan sonra, bunu göz önüne alarak davranırsınız.

Icinizden konusuyor gibi yazmissiniz anladigim kadar yazayim..
Ne yardimi istedi? Ve beden dilinle disari cikarmasi size öyle gelmistir belki.
Insan birinden hoslaninca mantikli düsünemiyor..herseyi farkli yorumluyor..ayrintilara takiliyor
Evrak Kontrolü ama kontrol edilecek hic bir şey yoktu Saçma sapan bitseydi iste anlam veremedim zaten diğer arkadaşlar kontrol etmiş onu .koltugundan Kalkıp Kapıya doğru ilerledi ve bende kaktım yerimden koridora çıktım o öğretmenler odasına girdi ve ben ortada Öylece kalakaldım.ogretmenler odasına boştu zaten sonra irfanda nereye gitti bilmiyorum

Kaba bi davranış bence de. İş dışında sohbete başladıysanız bunu engellemek istemiş olabilir. Bundan sonra, bunu göz önüne alarak davranırsınız.
Okadar insanla zaten Kontrolü yapmiş bide beni niye çağırıyor bu anlamıyorum içeri giriyorum öğretmenler odasına Anlamsız Anlamsız BAKIYOR sonrada bu Saçma yardımı istiyor.ve ne diye beni sohbete gelince odadan çıkartmak istiyo sinir oldum ya

çok konuşuyor olabilirsiniz. bazen biri lafı çok uzatınca boğuluyor gibi oluyorum ben. lafın uzamasını sevmem. belki patronunuz da böyle hisseden biridir.

sizin hislerinizin farkında olabilir ve bir şey hissetmiyor olabilir. araya mesafe koymak ve iş dışında konuşmamak istemiş olabilir. hissediyor olsa erkekler ne yapar ne eder, bırakın sözünüzü kesmeyi, kendileri fırsat yaratır.

ama yaptığı kabalık mı? evet kabalık.

canım daha önceki konularını da biliyorum kendini tam ifade edemediginden kaynaklanıyor biraz heyecanlisin sanırım. üstelik eğer müdüründen hoslandiysan sakın belli etme evli falan olabilir yada seni okuldan çıkarmak durumunda kalabilir boşver gitsin yani...

Belki ilginin farkındadır, bu yöntemle aranıza çizgi çekmiştir. Altında herşey olabilir ama ne olursa olsun ,sen yine de mesafeni koru.
Çizgi çekiyor ama neden okadar kişiye kontrol ettirdiğini ogrendim bir de bana ettiriyor evragi anlamıyorum beni gördüğünde o Anlamsız bakışı ne .dengesizce hareket ediyor.hoslandigimi da anladığı kesin ben bu adamın yüzüne birdaha bakmam

Hımm müdür okul müdürü imiş bence uzak dur. Hele bu sene müdür oldu ise iki kat uzak dur

Hoşlandığını fark etmiştir sen de hoşlandığın için farkında olmadan çok ilgi göstermiş olabilirsin biraz mesafeli davranmaya çalış. Muhtemelen o da mesafe koymak istemiştir

canım daha önceki konularını da biliyorum kendini tam ifade edemediginden kaynaklanıyor biraz heyecanlisin sanırım. üstelik eğer müdüründen hoslandiysan sakın belli etme evli falan olabilir yada seni okuldan çıkarmak durumunda kalabilir boşver gitsin yani...
Evli degil ya.zaten Güler yüzlü Konuşmak dışında bir şey Yapmıyorum ama isim oluyor ve yanına gitmek durumundayım kaçamıyorum ki .heyecan felaket var zaten cokta utangacim bunlar beni hep ele veriyor zaten ben uzaklaşayım diyorum bu adamdan o çekiyor ne yapayim sonrada böyle kovuluyorum.

Evli degil ya.zaten Güler yüzlü Konuşmak dışında bir şey Yapmıyorum ama isim oluyor ve yanına gitmek durumundayım kaçamıyorum ki .heyecan felaket var zaten cokta utangacim bunlar beni hep ele veriyor zaten ben uzaklaşayım diyorum bu adamdan o çekiyor ne yapayim sonrada böyle kovuluyorum.
işin gereği uzaklasamazsin illaki işi düşecek ama yinede dik dik cevaplar verme yada işin dışında başka muhabbetin olmasın adam kendini iyice bi halt sanmaya başlayacak yoksa..

Back
X