niye erkek anneleri herşeyi yapma hakkına sahip olduklarını düşünürler.

layyydy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
2.240
0
106
Konya
daraldımmm.....
evleneli 2,5 yıl oluyor eşimin ailesiinin gelmeleri bunalttıı.kayınbabam,kayınvalidem gelirler sabah erkenden uyanır kayınbaba,gelin daha uyuyor mu die bağırır duysun die kızım var 2 yaşına yakın geceleri uyumuyor malum sabahta erken kalkamıyorum.kayınvalidem geldiği zaman hiç çocuğumla ilgilenmez ne zaman eşim akşam gelir oy kuzumm gurbann olurummm ya insan gibi ol sevmezsen sevme ne gerek var yapmacıklığa sahteliğe gittiğinin ertesi günüde kamera açın torunumu özledim der yanındayken sevmez çocuğu....BAZEN 1 HAFTA BAZEN 2-3 HAFTA KALIRLAR İÇERLER ÖLE DURUR KIŞ GÜNÜ BALKONLARI YIKAYACAM DER KOMŞULARA KENDİNİ GÖSTERECEK KAYNANASINA BAK BALKONLARI DAHİ YIKIYOR DİE BEN ZATEN TEMZLİK ŞU BU BEKLEMEMDE YAPTIRTMAMDA ....

çocuğu bırakır bi market alışverişine çıkarızz dakkasında durmuyor die arar kayınbaba gelincede bi ton surat...bide memleket olarak uzağız teyzem geldi yanıma 15 tatilde yiğenimle gezmeye...sinemaya bi film gelmiş falan dedik teyzemde siz gidin hadi ben bakarım çocuğa dedi sinemadan cıkıncaya kadar beni eşimi baya aramış kyınbaba napıyorsunuz? sinemadaydık dedim vay efendim çocuğu evlerde bırakıp sinemelara gidiyormusuz canımı sıktınız dedi pat kapadı telefonu yüzümee SANANEEE YANİ EŞİMLE KONUŞMUŞLAR SONRA BABA EŞİME NE DEDİN DEMİŞ BİŞEY DEMEDİM DİYORMUŞ....KIZ ÇOCUKLA ERKEK ÇOCUK AYRIMI COK YAPARLAR ERKEK ÇOCUKTA KIZ DEĞİL GİBİ SANKİİ GELECEKLERİNDE HİÇ Bİ PROĞRAMINIZ ŞU BU VARMI DİE SORMAZLAR BİLE ZATEN BİZ GELİYORUZ DİİP ÇIKIP GELİRLERR YAPMACIKK İNSANLARII SEVMİYORUMMM VE SIRF OĞLUM DİEE HERŞEYE BURNUNU SOKAN AİLELERİ..ADABINLA GEL ADABINLA GİTT İÇİNDEN GELMİYORSA HİÇÇ BİŞEY YAPMA ONUN BUNUN YANINDA AYRI TEKKEN AYRII OLMAYA NE GEREK VAR ANCAK KENDİLERİNDEN SOĞUTUYORLAR.

Bazı aileler böyledir, idare etmekten başka çare yok. Çünkü değiştirmek imkansız, eşe sitemde bir yere kadar; eşlerde arada kalmaktan bunalıyor. Önemli olan eşle olan ilişki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…