• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niye hep olan bana oluyor ki?

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Neden hep olan bana oluyor inanın anlamıyorum biriyle ilişkiye başlıyorum herşey güzel gidiyor derken biden büyü bozuluyor ve bitiyo işte en son yaşadığımda da herşey güzelken uzaklaştı benden ve çok saçma bahaneyle bitirdi şuan bakıyorum mis gibi hayatına bakıyor kız arkadaşı olduğunu düşünüyorum hatta olabilir birsey diyemem benle bitmiş sonuçta ama esas konu insanların karşısına hemen nasıl biri çıkıyor ne ara hemen ayrılır ayrılmaz birini alırlar hayatlarına bende resmen yasa battım sanırsın ve çok kötüyüm kafamı dağıtcak hiçbişe yok arkadaşlarım yok burda ki olan da hep sevgilisiyle böyle salak salak yaşadığımı hissediyorum ya amaçsız sanki yaşlı bi teyzeyim hayatım hep böylemi gitcek ya çok üzülüyorum:(

Yaş kaç? Doğru insanla olmayacaksa hiç olmasın boşver canım.

Hayatta her sey biraz deneme yanilma zaten erkekler ayrilinca hep mutlu bir goruntu izlenimi verebiliyor ya da saplantili oluyor bosver saplantili bir eski sevgili olacagina herkes yoluna baksin...

Aa aynı ben :KK53:
Uzak bi pazara gidip kavun aldığını düşün ve hep kelek çıktığını düşün. Bi süre sonra kavun almaktan vazgeçiyorsun ta ki kapının önünden kavun satan biri geçene kadar :D
Yani şair burada "nasip bu, çinde de olsa yemende de gelip seni bulur" demek istiyor kendi çapında :KK53:

Aa aynı ben :KK53:
Uzak bi pazara gidip kavun aldığını düşün ve hep kelek çıktığını düşün. Bi süre sonra kavun almaktan vazgeçiyorsun ta ki kapının önünden kavun satan biri geçene kadar :KK70:
Yani şair burada "nasip bu, çinde de olsa yemende de gelip seni bulur" demek istiyor kendi çapında :KK53:
Heralde :)

Her ilişkide karşı taraf uzaklaşıyorsa özeleştiri yapmak lazım nerde hata yapıyorum diye.
Hiç hata bulamıyorsanız doğru kişi henüz karşınıza çıkmamıştır.

Her ilişkide karşı taraf uzaklaşıyorsa özeleştiri yapmak lazım nerde hata yapıyorum diye.
Hiç hata bulamıyorsanız doğru kişi henüz karşınıza çıkmamıştır.
Buluyorum canm çok üstüne gidiyorum karşı tarafın salak gibi ama sonkinde üstüne gitme sebebim nişan atmış ve bana hala onu seviyor gibi geldi ve üzerine gidince de ipler koptu:(

Bende aynı durumdayım. Karşı taraf istese bile ben birşekilde sebep olmadan gorusmek istemiyorum.

Herşey nasip, kismet. Calisiyormusun bilmiyorum ama iş dışında kendine bir hobi edin aklını oyalayacak birşeyler bul bunlari cok dusunmemeye calis.

Elbet bizde birgun cok mutlu olacağız :KK200::KK50:

Buluyorum canm çok üstüne gidiyorum karşı tarafın salak gibi ama sonkinde üstüne gitme sebebim nişan atmış ve bana hala onu seviyor gibi geldi ve üzerine gidince de ipler koptu:KK43:

En azından hatanı biliyorsun ve ders almasını da bilmek lazım.
Çok üzerine gitmek yanlış, erkekler bunalıyorlar genelde bu tür ilişkilerden.
Ayrılmış ve seninle beraberse artık eskiyi deşmenin gereği yok ki.
Biraz özgüven eksikliği var sanırım. Bu konuda rahat olmaya çalışmalısın.

"Herşey güzelken uzaklaştı" demişsiniz ve sormuşsunuz insanlarin karşısina ne cabuk biri cikiyor diye. :) Bunun cevabini genelleyerek vereceğim.
Erkekler hersey guzel gidiyorken birden uzaklasiyorsa, buyuk ihtimal sizinle birlikteyken konustugu ve kafasini karistiran baska bir hatun vardir. O hatundan emin olunca sizi yolluyor ve kisa bir sure sonra yola O nunla devam ediyor. Istisnalar olsada genelde boyle oluyor.

29 yaşındayım bende, hayat ağlamalı gülmeli derler..bende şu gülmeli olanlar nirde ni zaman gelir diye bekliyorum:KK51:

Bende de böyle oluyor. Ve nedense birisine söylediğimde o iliski bitiyor başlamadan:)) ah mi aldım diyorum bazen?

Back
X