Niye herkes kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor ?

Sevil99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2019
31
-5
8
Ciddi anlamda şunu farkettim gerek çevremde gerek ailemde gerek aşkda gerek sosyal medya herkes kendini en iyisi en vicdanlısı en kalitelisi en masumu en mağduru en çok herşeyin en iyisine layık en hakkı yenen en çok iş yerinde yükselmesi gereken en iyi eşe layık olduğunu zannederek kendini kandırmış milyonlarca kişi var. Niye böyle herkes kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor kendi yaptıkları şeytanlıklardan sonra bu şekilde bir kafa yapısına girerek vicdanlarınımı rahatlatıyorlar? Yoksa ne amaçları var?

Hint kumaşı asla değilim ama insanım. Kendimce duygularım hassasiyetlerim var. Bunları ben belirttikten sonra yanımda olmak isteyen olur, olmak istemeyen olmaz. Yine aynı etrafımda birisinin de kendince eksisi artısı vardır o belirtir ve ona göre ben de ister yanında olurum ister uzağında.

Hiç kimse yoğurdum ekşi demez...

Kime göre neye gore sen kendini baskalarinin karşısında yerle bir eder mısın etsen bakalım nr kadar mutevazisin bu hayat kendini yerlere sermen için çok kısa ben güzelim iyiyim tekim bence benden bir tane daha yok çünkü bulunmaz biriyim yani

Valla bulunmaz hint kumaşı mıyım bilmem ama herşeyin en iyisini hak ediyorum. Niye kendime daha kötüsünü layık göreyim ki?

Herkes biricik çünkü.
Kimse ben leş gibiyim kazığa oturtun beni demez zaten.
Tabiki ama bu bence kendini kandırmaya ve gerçeklerden kaçmaya girer düşünsene şeytansın aslında ama kendini bir melek zannediyorsun biraz acınası psikoloji bence.

Herkes her şeyin en iyisini isteyebilir. Doğrusu budur. Hak edip etmedikleri konusunda objektif bir değerlendirme yapılamaz ki zaten.
Tabiki ama bu bence kendini kandırmaya ve gerçeklerden kaçmaya girer düşünsene şeytansın aslında ama kendini bir melek zannediyorsun biraz acınası psikoloji bence.

Herkes mi şeytan, hiç kimse mi hak etmiyor daha iyisini? Bence birilerine bilenmişsiniz, isyanınızı genele yaymışsınız. =)) İnsanların kendileri için en iyisini istemeleri gayet normal ve bu aslında güzel bir şey değil mi? Acıların çocuğu modunda mağdur edebiyatına kapılıp gidenler yerine, kendisi için iyi şeyler isteyen insanı bin kere yeğlerim.

Ha biri için en iyi olan şey başkası için öyle olmayabilir, onu da düşünmek lazım. Mesela en iyi koca bende bence, ama başkası yüzüne bakmaz, günahını vermez yüksek ihtimalle. Kariyer de öyle değil mi? Biri yükselmek istiyodur, başkasının mutlu olma yolu bambaşkadır, yükselmek umurunda değildir. Yani en iyiden kastımız da bir kesinlik içeremez. O yüzden salın gitsin, bırakın insanları kendi hallerine. Sonuçta kendileri için ne istediklerinin bir başkası üstünde bir etkisi yok.

Herkes herşeyin en iyisine layık görür kendini
Bu normal
Ama bunu orda burda sosyal medyada "şöyle iyiyim böyle mükemmelim böyle kaliteli biriyim" diye yazar çizerse işte bu anormal ve de itici

Sen nasıl birisin söyler misin?
Bunu buraya yazdıracak kadar kim canını yaktı? Sen hiç mi şeytan değilsin? Çok mu safsın sanmıyorum bence herkes kendini yargılamalı başkalarının problemi o acınası bir durum varsa oda sizin haliniz. Bizim kendimizi sevmemiz hiçte acınası birşey değil.

Peki ya sen de böyleysen, asıl şeytan sensen ve kendini melek zannediyorsan???

Beni sadece kötü birşey yaşandığında diğerlerini eleştirenler irrite ediyor neymiş şehit varmış normal hayattan fotoğraf paylaşanlar beni silsin çok duyarlısın maşallah ondan sosyal medyaya girebilmişsin milleti paylıyorsun aklınca. Noldu iki güne dağda bayırda fotoğraf ekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…