Herkes biricik çünkü.
Kimse ben leş gibiyim kazığa oturtun beni demez zaten.
Boşuna okumadık yahu o kadar yıl.Rehberlik dersinin 1.kuralı
Ciddi anlamda şunu farkettim gerek çevremde gerek ailemde gerek aşkda gerek sosyal medya herkes kendini en iyisi en vicdanlısı en kalitelisi en masumu en mağduru en çok herşeyin en iyisine layık en hakkı yenen en çok iş yerinde yükselmesi gereken en iyi eşe layık olduğunu zannederek kendini kandırmış milyonlarca kişi var. Niye böyle herkes kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor kendi yaptıkları şeytanlıklardan sonra bu şekilde bir kafa yapısına girerek vicdanlarınımı rahatlatıyorlar? Yoksa ne amaçları var?
Tabiki ama bu bence kendini kandırmaya ve gerçeklerden kaçmaya girer düşünsene şeytansın aslında ama kendini bir melek zannediyorsun.Herkes kendisi için en iyisini ister bunun nesi yanlış ?
Tabiki ama bu bence kendini kandırmaya ve gerçeklerden kaçmaya girer düşünsene şeytansın aslında ama kendini bir melek zannediyorsun biraz acınası psikoloji bence.Herkes biricik çünkü.
Kimse ben leş gibiyim kazığa oturtun beni demez zaten.
Tabiki ama bu bence kendini kandırmaya ve gerçeklerden kaçmaya girer düşünsene şeytansın aslında ama kendini bir melek zannediyorsun biraz acınası psikoloji bence.Herkes her şeyin en iyisini isteyebilir. Doğrusu budur. Hak edip etmedikleri konusunda objektif bir değerlendirme yapılamaz ki zaten.
Valla bulunmaz hint kumaşı mıyım bilmem ama herşeyin en iyisini hak ediyorum. Niye kendime daha kötüsünü layık göreyim ki?
Sen nasıl birisin söyler misin?Tabiki ama bu bence kendini kandırmaya ve gerçeklerden kaçmaya girer düşünsene şeytansın aslında ama kendini bir melek zannediyorsun biraz acınası psikoloji bence.
Tabiki ama bu bence kendini kandırmaya ve gerçeklerden kaçmaya girer düşünsene şeytansın aslında ama kendini bir melek zannediyorsun biraz acınası psikoloji bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?