Niye herkes kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor ?

Konu sahibi sen herşeyin kötüsüne mi layık görüyorsun kendini

Konu sahibi sen herşeyin kötüsüne mi layık görüyorsun kendini
Yoo ama en iyisi benim en mükemmeli benim en iyisi benim olmalı kafasında olucak kadar acınasıda değilim. Ama tabi doğru söyleyen dokuz köyden kovulur. Ben sadece insanların biraz kendileriyle yüzleşmesi gerektiğini düşünüyorum. O zaman çoğu problem çözülür zaten.

Onlar apayrı itici zaten.

Size göre yanlış gelen karşı tarafın doğrusu olabilir. Siz kendinizi sıradan bir insan olarak gorebilirsiniz ama başkası için hiçte öyle olmayabilir. Kimse zaten tamamen masum değildir, iyi yanları ve kötü yanları ile hayatına devam eder. Kimse degismeyecegi ve kendi penceresinden bakacağı için kafaniza takmayin bence.

Valla benim de aslında çok yapmacık ve ikiyüzlü bulduğum ama benden çok daha iyi şartlarda yaşayan (maddi) insanlar var. Ama ben yine de kendi değerimi biliyorum dimi?

Herkes kendi kapısının önüne bakmalı. Belki siz kötü niyetlisiniz kim bilebilir buradan siz bunları yazdınız diye?

Haketmiyor dediğiniz kişi terfi ettiyse belki bir sürü bedel ödüyordur belki çok çabalıyordur. Hakediyor dediğiniz kişi belki yeteri kadar çabalamıyor.

İnsanoğlunun mayasında var bencillik. Hep daha iyi olsun daha çok olsun ister.
99'luysanız belli ki daha toysunuz ve herkesin eşit olması gerektiğini sanıyorsunuz. Ama malesef herkes eşit değil hayatta. Bu dünyada değil..

Tabiki ama bu bence kendini kandırmaya ve gerçeklerden kaçmaya girer düşünsene şeytansın aslında ama kendini bir melek zannediyorsun biraz acınası psikoloji bence.

O kisini/kisilerin şeytan oldugu senin dusuncen, eminim o kisinin iyi oldugunu dusunen, o kisiyi seven insanlar var.
Bazi insanlari sevmeyiz, bazi insanlarla iyi seyler yaşamayabiliriz ama bu onlarin şeytan oldugu anlamina gelmiyor. Farkli bakiyorsun sadece.

Beni seven de var, sevmeyen de sorsak iki tarafta kendince farkli şeyler anlatir. :) Ama benim neyi hakedip etmedigi disardan kimse bilemez. Siz de baskalarinin neyi hakettiklerini bilemezsiniz. Herkes iyisi icin calisir cabalar bu da çok normal.

Devamli "kazik yedim, asiri iyiyim herkesi işine koştum, herkese cok iyiyim beni sevmiyooorlar" diyen tipler de bana asiri itici geliyor. Bir tekme de benim atasim geliyor boyle mıymıntı mıymıntı konuşunca

Hiç te öyle değil sosyal hayatta kadınlar aslınsa çok ezik yahu ben kuaförde saçımı boyatıyorum deyince o kadar parayı verme evde boya diyenler çok oluyor,
Veya çok kadın gördüm kasaba da yaz kış üstlerinde şalvar yelek, kışın dahi üstlerinde mont yok, parasızlıktan değil bunlar
Alışa gelmiş kültürlerinden kendikerde farkında değil sanki, insan önce kendine değer ve saygı vermeli, yoksa ne çocuk nede koca o değeri layık görmüyor

Ben kendime şeytan diyemem ama melekde diyemem normal sıradan 7 buçuk milyar insandan biriyim bu kadar.

Ben de 7.5 milyar insandan biriyim ama bir taneyim. Benden başka yok. O yüzden özelim ve sağlayabildiğim her şeyin en iyisine layığım, en iyisini elde etmek için çabalarım.

çünkü herkesin üzüldüğü yaşadığı sevindiği hayatları var ve bilinçaltı hislerinin paylaşımlarını yapıyor yani herkes aynı aslında... üzülüyor seviniyor bir sürü şey yaşıyor

Kendi değerini bilmezsen baskaları hiç bilmez. Bi söz var mesela hoşuma giden "fazla mütevazi vasat birinden nasihat dinlemeye sepep olur"

İnsanlar kendilerini neden değerli görüyorlar değil de ben kendimi neden değersiz görüyorum diye düşünün. Söylediğiniz şeyler o kadar saçma ki! Evet hepimiz melek değiliz ama bu kötü bir hayata sahip olmak zorundayız anlamına gelmiyor. Ayrıca herkes çok kötü diye konuşan biri de bana pek iyi niyetli gelmiyor. Bu saçma düşünceleri silerek, değişime kendinizden başlayın

Herkes kendi hayatının başrolüdür. Kendisi için en iyisini ister herkes bunu çok anormal bulmuyorum ben. Başkalarına böyle olduğunu kanıtlamaya çalışmak garip kaçıyor bazen kabul ediyorum ama şu sıralar sosyal medyada inanılmaz bir mahalle baskısı var vicdanlı olmak, duyarlı olmak, bazı şeyler hakkında paylaşım yapmak zorunluluk gibi hissettiriliyor. Bazı şeyler başkalarının gözüne sokulmayacaksa onu yaşamanın manası yokmuş gibi garip bir durum hissediyorum bazen. Sonra hemen banane deyip geçiyorum. Şu sıralar hayatımı kolaylaştıran iki sözcük ‘banane’ ve ‘sanane’ oldu. Çok işe yarıyor. Boşverin banane deyin, size karışan olursa da sanane deyin. Kolaylaşıyor herşey.

e çünkü öyleyim.
ve ben.
canım kendim.

Ben sanmiyorum eksiklerim,pismanliklarim,hatalarim ve keske boyle olmasam dedigim ozelliklerim var Ama beni ben yapan bunlar...Hint kumasi kendinden olmaz pofpoflanip popo kalkamasiyla olusan bir sey bence hata kisi kadar bu durumu olusturanlarda bence

Bak bebeğim bunu burda dillendiremezsin git uçurumdan haykır ama burası adı üstünde kadınlar kulübü ve burdaki kadınlar hep el üstünde tutulmak isteyen değer görmek isteyen insanlar sen gelip burda bunu dersen kavga çıkar

Çünkü kimse arkasindaki yarayı görmez
Sen hic gördün mü benim totomda yara var diyeni ben görmedim
Boyleleri once kendini inandırıyor sonra başkasını
Tabi yeeeersen
Bir de zaten bu moda oldu.
2 yıldır kedi besliyor dünyanın en büyük hayvanseveri+1 çocuğu olmuş ve 2 kitap okumus dünyanın en mikemeel anasıı+ kocasını zorlayarak hadi aşkım bi foto cekelim demiş adam dünyanın en iyi en mutlu en anlayışlı kocasi ve babasi . Yav adam fotoda gülmüyor bile eve saat 2 de giriyor kadini hamileyken dövüyor ama muazzam bir eş
Hasbelkader biryerlere giriyor zaten dayın varsa guzel bir yerde çalışırsın oluyor en iyi çalışan yönetici hak hukuk bilen
Daha sayardim da yoruldum. Anladin sen

İnsan başka türlü kendisiyle yaşayamaz da ondan

Ayrıca herkes yeterince öz-eleştiri yapabilecek kadar iyi bir perspektife sahip değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…