Ben kendime şeytan diyemem ama melekde diyemem normal sıradan 7 buçuk milyar insandan biriyim bu kadar.Peki ya sen de böyleysen, asıl şeytan sensen ve kendini melek zannediyorsan???
Yoo ama en iyisi benim en mükemmeli benim en iyisi benim olmalı kafasında olucak kadar acınasıda değilim. Ama tabi doğru söyleyen dokuz köyden kovulur. Ben sadece insanların biraz kendileriyle yüzleşmesi gerektiğini düşünüyorum. O zaman çoğu problem çözülür zaten.Konu sahibi sen herşeyin kötüsüne mi layık görüyorsun kendini
Onlar apayrı itici zaten.Beni sadece kötü birşey yaşandığında diğerlerini eleştirenler irrite ediyor neymiş şehit varmış normal hayattan fotoğraf paylaşanlar beni silsin çok duyarlısın maşallah ondan sosyal medyaya girebilmişsin milleti paylıyorsun aklınca. Noldu iki güne dağda bayırda fotoğraf ekliyor.
Tabiki ama bu bence kendini kandırmaya ve gerçeklerden kaçmaya girer düşünsene şeytansın aslında ama kendini bir melek zannediyorsun biraz acınası psikoloji bence.
Ben kendime şeytan diyemem ama melekde diyemem normal sıradan 7 buçuk milyar insandan biriyim bu kadar.
bence sen birine kızmışsın .Tabiki ama bu bence kendini kandırmaya ve gerçeklerden kaçmaya girer düşünsene şeytansın aslında ama kendini bir melek zannediyorsun.
Ben sanmiyorum eksiklerim,pismanliklarim,hatalarim ve keske boyle olmasam dedigim ozelliklerim varCiddi anlamda şunu farkettim gerek çevremde gerek ailemde gerek aşkda gerek sosyal medya herkes kendini en iyisi en vicdanlısı en kalitelisi en masumu en mağduru en çok herşeyin en iyisine layık en hakkı yenen en çok iş yerinde yükselmesi gereken en iyi eşe layık olduğunu zannederek kendini kandırmış milyonlarca kişi var. Niye böyle herkes kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor kendi yaptıkları şeytanlıklardan sonra bu şekilde bir kafa yapısına girerek vicdanlarınımı rahatlatıyorlar? Yoksa ne amaçları var?
Bak bebeğim bunu burda dillendiremezsin git uçurumdan haykır ama burası adı üstünde kadınlar kulübü ve burdaki kadınlar hep el üstünde tutulmak isteyen değer görmek isteyen insanlar sen gelip burda bunu dersen kavga çıkarYoo ama en iyisi benim en mükemmeli benim en iyisi benim olmalı kafasında olucak kadar acınasıda değilim. Ama tabi doğru söyleyen dokuz köyden kovulur. Ben sadece insanların biraz kendileriyle yüzleşmesi gerektiğini düşünüyorum. O zaman çoğu problem çözülür zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?