niye herkes pof pof bekliyor

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
hayır anlamıyorum sürekli keyflimi olmalıyım.
sürekli insanlara güleryüzmü göstermeliyim.niye herkes pof pof bekliyr
benim canım sıkkın olamazmı bi sorun ya ne derdin var diye insanım ben yaaaa.
bi arkadas aradı az önce keyfim yoktu soğuk konuştum kapatırken aa şuna bak sanki zorla konuşuyor diyo kendi kendine.
ben beceremiyorum ya canım sıkkınken lay lom olmayı rol yapmayı suçmu bu ?

hayır anlamıyorum sürekli keyflimi olmalıyım.
sürekli insanlara güleryüzmü göstermeliyim.niye herkes pof pof bekliyr
benim canım sıkkın olamazmı bi sorun ya ne derdin var diye insanım ben yaaaa.
bi arkadas aradı az önce keyfim yoktu soğuk konuştum kapatırken aa şuna bak sanki zorla konuşuyor diyo kendi kendine.
ben beceremiyorum ya canım sıkkınken lay lom olmayı rol yapmayı suçmu bu ?

Öncelikle pof pof değil poh poh :17::17: :31:
Canımız sıkkınken başkalarının derdine düşmek ya da onların istediği gibi davranmak mümkün değil :50:
İnsanoğlunun 1 saniyesi bir saniyesine tutmaz.
Bu garip birşey değil :31:

Son düzenleyen: Moderatör:
Pof pof bekliyor ne demek diye iki saat onu düşünüyorum ilahi ya :52:

Boşver beklesinler güler yüzlü olursan senden iyisi yok ama bir kere surat as soğuk ol kimse sevmez seni

Eeeeehh millete göre mi mod belirleyeceğiz? O gün moralimiz bozuk olabilir,soldan kalkmış da olabiliriz.Her an aynı olamayız ki.Aynen devam.

benım cevremde de var canım aynılarından merak etme.. bak yıne senınkı ıyıymıs kapatırken soyluyor :1: benımkı dırek dedıkodumu yapar

ben hıc bırseyını merak etmem sevgılısını esyasını hayatını ozelını ...vb. Zaten yapı ıtıbarı ılede meraklı bır ınsan degılım:ssz:

ama masallahı var herseyımı sorar merak eder .. bana baskalarının hayatlarının yorumunu yapıp dedıkodusu yapan ınsan elbette benımde dedıkodu haylı haylı yapıodur.

valla bıktım bende sekerım mesafelı durdugum ıcın trıbe gırıyor boyle sanırım.. ama bıktım dua edıyorum bıran once evlensın gıtsın kocasının memletıne :ssz:

Ay başlığı çözemedim iki saattir
arkadaşlar yazınca anladımm
sorununa gelince insanlar genel olarak böyledirr maalesef
herkesn ne düşündüğünü ne söylediğini takmamayı öğrenmelisin

Back
X