Niye İzmir'in kızlarına güzel derler ?

Kelimelerini seçerek konuş terbiyesizlik etme!
Herhangi bi ille kıyaslamadım. Malesef İzmir kızları güzel bunu Türkiyeye mal eden sensin.yerimsenibenEmin ol Türkiyenin her karış toprağındaki her kadın güzeldir.
Verdiğin örnek yaşının küçüklüğünü cahilliğini ortaya koysa gerek:ecrin_bebek: tvdeki ünlüler demişsin sadece gülüyorum tatlım İzmire her zaman bekleriz her fikre saygımız sonsuz.

hay öldüm ya arkadaşım okurken o ne güzel anlatış öyle İzmiri ben de çok seviyorum kızlarını da erkellerini de teyzelerine dedelerine kadar:lepi:

Modernler,rahatlar,medeniler,stres sahibi değiller,bakımlılar..e güzeller dolayısıyla :))

bence de..

esrazey arkdaşım da çok güzel yazmış katıldım gitti.

biraz farklı olmaktan ileri geliyor olabilir mi acaba? yorum yapan çoğu kişi orijinal kavhe gözlü kahve tonunda saçlı, izmirliler biraz da batıdan gelen etki ile renkli gözler sarımsı saçlar, güzel ficut gizel tırnaklar dikkat çekiyor dolayısı ile. bir esmer de sarışınların bol olduğu bir yerde dikkatleri üzerine çeker. Türkiyenin çok büyük bir kısmı doğal buğday tenliden esmere dönük, orta boylu basık ve kalçalı bir tipe sahip. bu bayanlar da bi İngiltreye gitse erkekler peşinden ayrılmaz kalçaları görünce (bi arkdaşım gittiğinde söylemişti.)

fıkra gibi;

iki arkdaşlar birisi kısa, kalçalı ve esmer kendince güzel, diğeri izmirli sarışın uzun boy incecik beden, arkdaş olduklarından Türkiyede tabi bizim izmirliye millet yanık, gariban esmer de:)) takılıyor işte kendi kafasına göre erkeksi kıyafetler falan.

kursa gittiler İngiltereye, anam erkekler bizim esmerin peşinden ayrılmaz gözüne iltifat, kaşına iltifat, popoya yolda laf atmalar:roflol:

sonuç izmirli döndü esmer orda:roflol: olmayan yerde olan beğeniliyor herlade biraz da. giyimi falan değiştirmiş süs püs o biçim olmuş arkdaşımız tabi ecnebi memleketlerde biyons biyons takılıyor kız:)))

esmerler kızmasın ben de esmerim heeesengözlerimebaksanab

sarışını da güzeel esmeri de her ikisine de yakışan şeyler ayrı ayrı güzel oluyor bence

izmirin kızlarını da beğenirim, urfa, antep tarafında arap ülkelerinin klasik badem göz yapısını almış kızları da...

aaa nolmuş ya burda? ben sadece ilk sayfayı okumuştum

Bende anlamadım tartışmak adetim değil ama çamur atmış arkadaş konu kapandı.Uzatıcaksa özelime yazsın bu topiğin böyle şeylerle özelliğini yitirsin istemiyorum.

Kendimce yorumuma saçmalık diyip tartışmayı baslatan sensin önce bunu bi kavra!
Alıntı yapmışsın yani bana cevap hakkı doğuyor di mi?
Verecegim cevapta kullanacagım kelimeler seni hic bir zaman alakadar etmez.
Babanın forumu da diil burası.
Sordugum soruya cevap verememen de ayrı bir komedi zaten.
Daha fazla muhattap olmak istemiyorum zira çok salakça, gereksiz bir tartışma.

Son düzenleme:
İzmirli kadınlara sataşmanın dayanılmaz hafifliği...

İzmirli değilim ama gayet te güzeller bu gerçek yadsınamaz! Kendine güven zaten otomatikman çekiciliği getiriyor, İzmirli kadınlarda da özgüven mevcut. a.s

Ben de izmirliyim. İzmirli kızlar genellikle modayı takip ederler ve çok bakımlılardır.Kendilerine çok güvenirler.
Benim sevgilim ilk tanıştığımızda bu izmirli bana bakmaz demiş,kendine güveni çok fazla demiş mesela.
bir de izmirin yaşam tarzı farklı diğer illere göre.Ben istanbul'da bulunduğumda bu insanlardaki stres ne? nereye koşup duruyorlar demiştim.İzmirde ortam çok relaxtır.Herkes sakin ve güleryüzlüdür

Son düzenleme:
şimdi benim anlamadığım,zaten izmirli kızlarının çoğu izmirli değilki,başka şehirlerden gelmiş toplanmış halk,e o zaman izmirlilere güzel demekte yanlış olur,ayrıca her şehrin güzelide vardır çirkinide.

Arkadaşlar bende İzmir'li değilim ama "İzmir'in kızları güzel olur" lafi çıkmış işte,tescilli..
neyi paylaşamıyoruz,İzmir'de bizim,Adana'da,Ağrı'da,
kızlarda bizim,güzelide çirkinide(ki çirkin kadın yoktur,buda tesccilli bir söz)
Ama İzmir kadınları genelde medeni,bakımlı..buda güzel gösteriyor onları.

kaydirigubbakcemile5sositosositoalkisalkisalkis :içelim:

Son düzenleme:
İzmir'im :asigim:
Yaşlısı da genci de güzeldir İzmirimin..
İnsanı hayat doludur..
Hiçbirşeye değişmem memleketimi..
Karşıyaka vazgeçilmezim ahh ahh özledim memleketimi yaz gelsin de gideyim artıkboshayallersmile

Son düzenleme:
her yörenin güzelide var çirkinide.önemli olan bir bayanın kendisine bakması ve güvenmesidir!
ama ben çevremde gördüğüm kadarıyla ege bölgesinde doğup büyüyenler bana göre daha bir cana yakın sevecen güler yüzlü oluyor....

biri zamanında izmirin kızları güzel demiş kalmış öyle,heryerde güzelde var çirkinde yapmayın yaaaaaaa.ne yani başka şehrin kızları dahamı az güzel.

İzmir'in adı çıkmış işte,gavur İzmir

Gavur izmir derken? Biraz kaba bir tabir olmuyormu? İnsanları şehirlerine göre yargılamak sizemi kaldı? Bu memlekette sizler gibi ayrımcılar olduktan sonra her zaman bölünmeye mahkumdur. Lütfen kelimeleri düzgün seçelim. Ben izmirliyim ama gavur değilim. Yedi atam TÜRK. memleket hepimizin, kimin gavur kimin türk olduğu kararını siz veremezsiniz. Kaldıki profilinize şehrinizi bile yazmamışsınız . Ülkemin her kadını anadolu kadınıdır. Ülkesi için savaşmıştır anneannelerimiz ninelerimiz. Ülkemin her kadını güzeldir, Anadır savaşçıdır emekçidir..

Beni bilen bilir,ironi yapmayı severim.
Hemen araştırmadan sert çıkışlar yapanada "iyi forumlar" derim:))

her forumcunun sizin nasıl bir ironik kişiliğe sahip olduğunuzu bilmez bilmeside gerekmez :) iyi forumlar

Gavur İzmir tabirini kullanan kesimin ne olduğu bellidir:roflol: :tomato: dipnot: Gavur İzmir = ........ gördükten sonra gavurluğumuzla gurur duyuyoruz dedirten yakıştırmaya denir .

Son düzenleme:
Konuda nasıl tartışmamız gerektiğini,itham ve küçük düşürmenin ne kadar yanlış,anlamsız olduğunu anlayıncaya kadar konumuz yorumlara kapalı olsun arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…