İyı aksamlar . Artik kalbimi cok daraltan bi konu var ve ben kimseye anlatamiyorum cunku umursamiyolar.
Eski nisanlimla iliskim olayli bitti ve 1 sene oldu . Ben 1 sene hic gormedim halbuki ayni ilcedeyiz . Ama 2 haftadir gittigim cafede takiliyo kendisi . Ben arkadaslarimla tatil oldugundan dolayi bu ara disari çıkıyorum ve 3 kere ayni cafede karsilastik . 1. De ben otururken geldi hic bakmadik ve ortami terkettim . 2 kez o otururken ben geliyorum ve girince cikamiyorum . Kendisi ortami terkediyo 2 dk icinde . Bu kisi hic cafeye gitmeyen bi insandi neden kaciyo benden bu kadar nefret mi ediyo . Ben unutamadim onu Her gun Allah' a yalvarirken bi kere gorüyüm diye görünce boyle olmasi cok zoruma gitti . Ve bugun onun hic sevmedigi bi arkadasimla oturuyodum . Arkadasim giderken ters ters bakmis eski nisanlimda sessiz bi sekilde ters bakip ne dedigini anlamadim ama kötu bisey dedi buda cok ayip oldu . Niye kaciyo bu adam benden heryerden engelliydim 1 aydir kaldirmis engeli ve instagramdan kaldirip takip etti ama hemen geri cekip dondurdu hesabini . Neden rahatsiz oluyo bu kadar benden ... bu muameleden sonra bidaha gitmiyecem o cafeye
O kafeden uzak durun. Niye öyle niye böyle diye düşünmeyi de bırakın. Oluru olsaydı zaten nişan atmazdınız değil mi? Sürekli bitirme sebeplerinizi sıralayın kafanızda. Ve artık önünüze bakın.
Ben oyle dusunuyorum. Hatta bence sizi gormek, dikkatinizi cekmek icin gidiyo o kafeye. Kacma sebebi de sizin ona yaklasip niye kaciyorsun sormanizi istemesi. Bu da yeniden barisma ihtimali olur ona gore ...
Sizi sevmeyen beklediginize ragmen gelmeyen . Ama yillarinizi verdiginiz birlikte yillar gecirdiginiz birlikte buyudugunuz bi insani sevmeye devam eder misiniz ? Sizi sevmiyo diye illa vazgecmek mi gerekir ben unutmak istemiyorum . Benim icin cok yanlis bi insan dönse bile olmaz ama ben unutamiyorum???
Vurup kaçıyor peşine düş diye.
Amaan niye çekiyorsun nazını tribini gitme onun olduğu yerlere. Umursama artık ulaşmak isteyen bir yolunu bulup gelirdi. Nişan attığınıza göre önemli bi sebebi vardır zaten.
Gitmycem zaten diyorum ya normalde bu ortamlarda hic bulunmaz ben surekli bulunurum ama o gelmez hic ayni ilcede oturmamiza ragmen ilk defa 2 hafta önce gördüm
Vurup kaçıyor peşine düş diye.
Amaan niye çekiyorsun nazını tribini gitme onun olduğu yerlere. Umursama artık ulaşmak isteyen bir yolunu bulup gelirdi. Nişan attığınıza göre önemli bi sebebi vardır zaten.
ilk karşılaşmada siz terk etmiş olmanızdan olabilir mi?
o da size misilleme yapıyordur belki de.
bir de adı üzerinde eski bir tercihiniz muhtemelen aşılamayan sorunlardan ayrıldınız
bırakın gelsin gitsin yolunuza önünüze bakın.
hayat kötüyü tecrübe edip iyiyi bulmak içindir
Eski nişanlıyla karşılaşmak rahatsızlık veren bir durum. Ondan kaçıyordur. Öte yandan insanlar eski sevgili, eş, nişanlılarının şu an ne vaziyette olduğunu merak edebilirler. Sosyal medyadan onlara bakmak çok yaygın bir şey. Bu sizle ilgilendiği ya da tekrar ilişkiye başlamak istediği anlamına gelmiyor. Böyle şeylerin altında anlam aramaya gerek yok. Kendi hayatınıza bakın.