Niye kimse beni istemiyor

hayır çok var görsen dersin ne çok çevren varmış.. ama gel gör ki samimiyet önemli..

hayır çok var görsen dersin ne çok çevren varmış.. ama gel gör ki samimiyet önemli..
Iste samimiyet olmayınca ben de kendimi geri cekiyorum. Bir de evli kadınların artık çoğu koca meraklısı olmuş. Hayatlarının merkezi koca olmuş. Buna tahammül edemiyorum. Ben bakarken de aynı şeyi söyledim evlendim yine aynı şeyi söylüyorum. Bu koca meraklısı kadınları kızları anlamıyorum ve antipatik geldikleri için anında soğuyorum. Zaten Bend e onlara bu kada yapımla uygun gelmiyorum

koca meraklısı derken:) yani kocalarından mı bahsediyorlar.. ayy zaten bütün gün kocamlayım bide arkadaşıma mı anlatcam mıy mıy onların başka uğraşı yoktur ondandır canım.. yada dediğim gibi karşıdakine mutlu evliliği varmış gibi görünmeye çalışıyolardır al sana samimiyetsizlik.

Kocalarından bahsetmeseler bile bütün hayatlarını bunu göre organize ediyorlar. Örnegin ben eşimle bir yere gitmeyi tasarliyirken aa ama ayseye soz vermiştim bi gün sonra yapalım Diye biliyorum Eşim de bunu cok normal karsiliyor .Fakat bu koca meraklısı kadınlar arkadaşını o gün anında harcar .Ben bunu yapmıyorum .Tabiki kocamı seviyorum ama herşeyin herkesin yeri ayrı .Bilmiyorum ya dediğin gibi sonra al sana samimiyetsizlik.Liaeden bir arkadaşım var ayda bir konuşuruz ya da buluşuruz sosyal medya hesabına eşinin adı ahmet olsun ahmetin eşi yazmış bu ne ya Allah aşkına bu ne .Bunu yazanda eğitimli meslek sahibi bir kadın. Anında soğuyorum böyle şeylerde işte

Benzer durumları ben de yaşadım...zamanla takmamalı öğreniyorsun...Bosverin kuzenleriniz falan varsa onlarla samimi olun

Sen kendine değer ver kendini önemse bırak arama kimseyi onlar seni arayip buluşmak istesinler peslerinden koşma onlar koşsun... Sana değer verenleri görmüş olursun... Hayatında zaten cok kişi olmasin az olsun öz olsun...insanlari tanidikca yalnizlik guzellesiyor... cok sevdigim ve hep kullandigim bir cumledir...

Benzer durumları ben de yaşadım...zamanla takmamalı öğreniyorsun...Bosverin kuzenleriniz falan varsa onlarla samimi olun
Kuzenlerimin hepsi uzakta. Yakınımda olsalar hiç arkadaş filan aramam arkadaş gibiyiz zaten anca telde o da
dert etme, sevgilin varmis en azindan : )
Sevgilim uzakta. Evet en azından o var diyorum ona da şükür :)
İşte sorunda bu ya kimse arayıp benle buluşmak istemiyor. Öyle oluncada arkadaşlık bitiyor ben devam ettiriyormuşum bu arkadaşlığı bunu anlıyorum ama çok sıkıldım insanlara güvenin kalmadı. Artık uğraşmıcam onlar koşsun peşimden

Hobi kurslarına gitsen ise yarayabilir...cogu kişi hem hobi hem de arkadaş edinmek için katılıyor...
Istenmiyorum gibi de düsünmeyin is okul vs derken bazen arkadaşlarla görüşmek mümkün olmuyor

Hobi kurslarına gitsen ise yarayabilir...cogu kişi hem hobi hem de arkadaş edinmek için katılıyor...
Istenmiyorum gibi de düsünmeyin is okul vs derken bazen arkadaşlarla görüşmek mümkün olmuyor
Evet halk eğitime gitcem yarın görüşücem
Spora yazılmayı düşünüyorum pilates varmış grup olarak biraz sosyalleşmem lazım çok asosyal oldum bu aralar evden işe işten eve sıkıntılar hep üst üste geldi

Valla bundan 2 sene öncesine kadar bende arkadaş canlısıydım çok değer verirdim ve bir çok konuda alttan alırdım.Ama, baktım o arkadaş,dost bildiklerimden darbe yiyince kendime geldim.Meğer herkesi kendim gibi sanıyormuşum fazla iyi niyet işe yaramaz mış.Sonra ne mi oldu ?
Herkesle arama set çektim artık her hangi birileriyle arkadaş olayım gibi bir derdim yok.Böylesi çok daha iyi oldu
Az insan çok huzur.

Nasıl geçiyor gündelik hayat peki iş dışında?

Nasıl geçiyor gündelik hayat peki iş dışında?
Evimle ilgileniyorum, eşim var zaten eşim bin tane arkadaşa bedel benim için bu yüzden kimseyi aramıyorum artı ailem var onlarla vakit geçiriyorum.Ayrıca zaten çalışıyorum pek boş vaktim olmuyor.İş dışında geriye kalan zamanımı da eşimle geçiriyorum.Bu durumdan da geyet memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…