- 19 Mayıs 2020
- 47.396
- 212.915
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok teşekkür ediyorumne demek acmamak?
insanin esine karsi sorumsuz olusunu anlayabiliyorum ama kucuk bebegi olan adamin telefonu acmamasina geri donmemesine akil erdiremiyorum,
yerinizde olsam herhalde sabah aksam taciz ederdim, gicik oldum acayip.
cok cok guzel bir insansiniz, mesajlarinizdan bunu hissediyorum,
umarim devami sizin icin guzel gider.
Surada tanıdığım o kadar kalbi,ruhu güzel insanlar var ki aahh nolur herkes iyi olsa sizin gibi sizler gibi . Çok çok teşekkür ediyorum inşallah ben bu söylediğinizi senelerdir hep kendime söylüyorum ona da söylüyorum bak böyle olacak birgün göreceksin diye umarım herşey bitmeden güzel olur herşey .Beklentini sıfırla, gününü doldurmaya bak, yavaş yavaş güçlen, yavaş yavaş kop. Farkına varsın kopuşun, üşengeçlikten g.tünü kaldırmaz zaten, ama giden temelli gittiğinde anlayacak. O zaman çok geç olacak, kesinlikle geri dönüşü olmayacak. Ona yaşat bunları.
Çok iyisiniz gerçekten beni dünden beri sizler ruhumu oksadiniz çok çok teşekkür ediyorumÇünkü kendinizi sevmiyor değer vermiyorsunuz. Aynı bir zamanlar ben gibi.. İnsan ne arıyorsa kendinde bulmalı. Sevgiyi şefkati önce kendine vermeli. Sevilmek için her şeyini ortaya koymamalı. Sizin sevmediğiniz, sizin sözünüzle tiksindiğiniz birini kime sevdirebilirsiniz? Kendinizi sevinO kadar değerlisiniz ki. Sizin için sizden değerli kimse yok.
Çok çok teşekkür ediyorumgerçekten keşke bunu kaç km uzaktaki insan belki metafizik olarak hissediyor da yanımda benimle birlikte yaşayan insan nasıl hissetmiyor bende bunu anlamıyorum. Diyorum ya insanlar çok kötü belki gececek birgün herşey iyi veya kötü olacak, ben yine böyle mahsun kalmak istemiyorum güçlü olmak istiyorum inşallah hersyd güzel olur hepimiz için .
Böyle böyle başlıyor Baharcım. Ben boşanma arefesinde, sonraki 1 sene kafamda kaç kere yaşadıklarımızı gözden geçirdim bilmiyorum. Hep nerde koptuk onu bulmaya çalıştım. Bu adam beni güldürmek için türlü şebeklikler yapardı nasıl bu hale geldik aklım almıyordu. Ben hastaneye gideceğim, operasyon geçirecektim tenezzül edip benle gelmedi. Narkozdan çıkmışım, kanamam var. Yalnız başımayım. Hemşire halime acıdı.Bu kadar saplantılı sevgi olamaz , kendimi düşünüyorum da ne gerek var böyle anlamsız sevgi kaliplarinda kendimi eritip ,yok etmeye . Bir zamanlar gözümün içine bakan insan şimdi yüzüme düzgün bakmıyor .
Çok teşekkür ediyorum dilerim hayat bahçesinde size çok güzel güllerini sunmuş olur .Merhaba. Yazdıklarınızın hepsini okudum. Bende sizin bir tık altınızdayım.. Bende aynı duygular içinde boğuşuyorum. Tek fark ben henz evli değilim.. Benden ilgisini esirgeyen insandan bir türlü vazgeçemiyorum.. Ayrılalım diyorum 2 gün iyi oluyor, sonra yine aynı mod.. Ve ben bu değersizlik hissi ile baş edemiyorum.. Bir de bana evlenme teklifi etti bu kişi.. Yoluma bakmam gerekiyor ama bir türlü yapamıyorum.. Allah sizinde yardımcınız olsun, inşallah bebeğiniz ile beraber musmutlu bir hayatınız olur..
O kadar haklısınız ki..Çok teşekkür ediyorum dilerim hayat bahçesinde size çok güzel güllerini sunmuş olur .
Ancak eğer şu yaşadığım durumu yaşıyorsanız ve henüz evli değilken benden size bana verilen tavsiyelerin aynısını söylemek düşüyor ,inanın yıllar geçsede değişmiyor bu insanlar kopamasaniz bile bir eğreti ilişki sarmalının içine düşüyorsunuz.Lütfen eğer henüz sevgili iseniz yollarınız daha fazla birleşmeden "iyi ve kötü" ayırın,ben dinlemedim insanları kör gözlerim ile hislerime yenik düştümsiz bunu yapmayın ve yolunuza devam edin . İnanın daha fazla üzülürsünüz,deneyimli biri olarak söylüyorum .
Önce kendinizi sevin, kendinize vermediğiniz değeri başkalarının gözünde aramayın. Kendinizi tiksiniyorum kendimden diyecek kadar sevmezseniz kimseden o sevgiyi şefkati görmezsiniz. Önce özşefkat.. Hatta özşefkatle ilgili kitapları okumanızı öneririm.Burada bunu yazacağımı bilmezdim bir insan boğazına kadar değersizlik gördüğü halde niye vazgeçmez ,vazgeçemez , niye içindeki sevgi zannettiği şeyi bitiremez . Yaşı kaç olursa olsun niye boşa kürek çeker , niye bu kadar kendini üzer ve umursamaz olmaya çalışamaz ? Bunları ben niye yapamıyorum , niye hep üzülen,incinen ,kırılan benim32 yaşında olup kendini halen kırık bir kız çocuğu gibi hisseder ki .
Hiçbir yere sığmıyor yüreğim , tek istediğim şey şu hayatta birazcık sevgi ve şefkat . Niye yapamadım bu zamana dek ,niye vazgeçemedim ,niye yoksun kaldım şu kapıyı vurup çıkma konusunda . Hayatta ne kadar akıllı olursa olayım kendime bu iyiliği neden yapamadım ki ? Yetersizligim,sevgiye aç kalmam babasız büyümemden ötürü mü ,niye illa o beni sevsin ,değer versin istedim ki ? Buraya akıldan ziyade yeni anne olmuş ,lohusa bir kadın olarak yazıyorum bu yazdıklarım sendromdan ötürü değil zaten böyle idi herşey ama artık daha çok üzülüyorum . Keşke sözcüğünü sevmeyen insanlar neden keskelere düşüyor kihayatta hep olgun oldum ,akıllı bir çocukluk, genç kız ergenlikte bile buyumustum hangi lise 2 öğrencisi babasının ölüm evraklarıni yaptırır ki ,hayatta herkese güçlü olup niye bir insana karşı zaafı olup eğilir ki . Tiksiniyorum kendimden , annemin laflarını dinlemedigim için en başından bu zamana kendimi bata çıka getirdigim için . Yazıklar olsun bana
Bunu yıllardır bilmiyor muydun? Çocuk yapana kadar niye bekledin?Evet ,kimse bu kadar cabalamayi hak etmiyor . Kesinlikle eminim artık bir narsist ile evliyim ve sonu tabi ki ayrılık , boşanma.
Bilmiyordum inan gözünü öyle bir kör ediyor ,öyle kamufle ederek amacına ulaşmaya çalışıyor ki görmüyor gözün ya da gorse de yine sanıyorsun ki seni düşünüyor ,seni seviyor . Ben akıllı bir kızdım salak olmadım takı kendimi yavaş yavaş onun karşısında kendimi yok saydım ,örnek kendimi bile artık begenmemeye başladım ,kendinizi hicsizlestirmeye başlıyor karşınizdaki ve sizde saniyorsunuz ki onsuz yapamam edemem ,ben zaten neyim ki kafasına burunuyorsunuz. Ya da gördüm iyi olur diye sabrettim ama iyi oluru yok hergecen zaman daha da kötüye gidiyor .çocuk yapana dek deme ,herkes ister çocuğum babası ile büyüsün vs ama ben çocuğumu kendi içimdeki evlat hasretiyle beklerken mucizeler ile kavuştum.Bunu yıllardır bilmiyor muydun? Çocuk yapana kadar niye bekledin?
Çocuğu o da istedi mi?Bilmiyordum inan gözünü öyle bir kör ediyor ,öyle kamufle ederek amacına ulaşmaya çalışıyor ki görmüyor gözün ya da gorse de yine sanıyorsun ki seni düşünüyor ,seni seviyor . Ben akıllı bir kızdım salak olmadım takı kendimi yavaş yavaş onun karşısında kendimi yok saydım ,örnek kendimi bile artık begenmemeye başladım ,kendinizi hicsizlestirmeye başlıyor karşınizdaki ve sizde saniyorsunuz ki onsuz yapamam edemem ,ben zaten neyim ki kafasına burunuyorsunuz. Ya da gördüm iyi olur diye sabrettim ama iyi oluru yok hergecen zaman daha da kötüye gidiyor .çocuk yapana dek deme ,herkes ister çocuğum babası ile büyüsün vs ama ben çocuğumu kendi içimdeki evlat hasretiyle beklerken mucizeler ile kavuştum.
Evet istemişti hatta çok fazla.Çocuğu o da istedi mi?