- Konu Sahibi umutla_bekleyis
Empati yapalım biraz canım...eşinin yerine bir geç, onun tarafından da bi bak bakalım hayata...Adam akşama kadar çalışıyor yorgun argın eve geliyor bir de üstüne suratı asık bir hatun ...Sonuçta o da gurbette değil mi kendi çapında?
Ayrıca erkek psikolojisi ile ilgili bir dipnot geçeyim...Biz kadınlar problemlerimizin çözümü olmasa da birisine sadece anlatarak bile rahatlarız ama erkekler sadece çözüm sunabilecek biri olursa derdini anlatmayı seçer...Dolayısıyla bizi kendileri gibi düşünüyor sanırlar.Yani ona derdini anlatarak ondan çözüm sunmasını beklediğinizi sanarlar ve bu onlara baskı gibi gelir...
Şimdi senin üzüntünün nedenini biliyor olsa da gurbette yalnızlık çekmene şuan bir çözümü olmadığı için de seninle bu konuyu konuşmak istemez. Çünkü çözüm üretememek biyerde onun egosunu zedeler ve kendini aciz hissettirir...
Evet çözüm bulamadığı için konuşmuyor kaçıyor. Benim ne halde olduğumu gördüğü halde susuyor. Hadi çözemiyorsun hadi imkansız en azından insan karşısındaki kadını teselli eder,üzülme ağlama der..Benim hatam ben seni yıktım bu yalnızlığa der hatasını telafi etmeye çalışır. AMA nerde o düşünce yapısı...
ben isviçredeyim..oturduğum bölge hep yabancı hepsi isveç..Birtane Türk komşum yok..Eşim sabah kalkar işe gider gece gelir. Ben hep 4 duvar..dili öğrenmek için kursa gidiyorum ama olmuyor zorla sevgi olmuyor. Ben Avrupayı sevmiyorum,dedim ya eşimin susması,ailesine karşı ezik durması,beni sahiplenememesi yüzünden gurbete kaçmayı çözüm buldu olan bana oldu burda genç yaşta saçlarıma aklar düştü.. Beni gördükçe yani eserini utansın diyede saçlarımı bile boyatmıyorum..
ama adamın umurunda mı asla.
her erkek çalışıyor çalışır da ama bununki aşırı işyerini benden önce tutuyor..işyerinde asker olmuş resmen..
neyse sana çok tşk.ederim yorumun için...