Mutlu olduktan sonra bı önemi varmı bununBen kaçtım amaniiii
11 12 varDökül bakalım
Yok tabiMutlu olduktan sonra bı önemi varmı bunun
Kız bitanede benim öyle vardı 3 sene çıktık. Her ayrılık aşamasında intar ediyordu. Bide babası yoktu yetim tarafından vuruyordu beni11 12 varhep kizlarin elinden alırdım bna düşman olmstu okul biri bna laf atsa derdim bak alırım aşkını bnimde tek sevdgim oldu o bni 3 yıl sevdi ben nefret ederdim snra ne oldysa 3.yil sonunda 6 ay kdr çıktık baktım olmuyo hep intihara kalkisio bıraktım en son bbasi dar ağacında yakalms sopala vurmuştu
Rabbim daim etsin inşallahYok tabi
Çok seviyosan neye ölüyon be adamKız bitanede benim öyle vardı 3 sene çıktık. Her ayrılık aşamasında intar ediyordu. Bide babası yoktu yetim tarafından vuruyordu beni
Şansa bakÇok seviyosan neye ölüyon be adamvalla bu eşimle kaçmasam kesin alırdım ama onu bak oda Bursa'da şuan biliyon bı AVM'de müdür
AminRabbim daim etsin inşallah
Yok kız eşim bin kere şükür çok ii ondan demiyom o bana zorla nikah kiyardiŞansa bakgaliba ben yine eşimi seçerdim. Yada bilemiyorum. Onlarla aynı evde yaşamak lazım bi
Sen neredesin ne topigi ne oluyor kimse çıkamaz burdan
Kız Sitare'yi buraya etiket yapacaktım başka topige yapmışımSen neredesin ne topigi ne oluyor kimse çıkamaz burdan
Rabbim bozmasın canısı iyiki eşlerimiz bunlar olmuşYok kız eşim bin kere şükür çok ii ondan demiyom o bana zorla nikah kiyardi
AyyKız Sitare'yi buraya etiket yapacaktım başka topige yapmışımnerdesin uyuyormusun diye
Topik sahibi de bana demez mi ki bunun konunla ne alakası var diye
Aynn vallaRabbim bozmasın canısı iyiki eşlerimiz bunlar olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?