Elhamdülillah iyiyiz Rabbime şükür. Eşimle bı düğüne gitmiştim. Karşımda eski sevgilimi görmüştüm. Aklıma o geldi simdiHmmm hayırlısı kuzum be mutluysan ne güzel Rabbim daim etsin inşAllah
Aman Allahım facia eee sonra ne olduElhamdülillah iyiyiz Rabbime şükür. Eşimle bı düğüne gitmiştim. Karşımda eski sevgilimi görmüştüm. Aklıma o geldi simdi
Mavim sporİyiki evlendim yoksa maç kadrosu kurcaktim
Nasip iste. Neden ayrılmıştınz, önemli değilse tabiBen eşimi yani eski eşimi çok sevdim.. ilk görüşte aşk değildi Tabiki beğenmedim hatta ama sonra ne olduysa adam bana bi dünya güzeli geldi
Evet canım nasip gerçekten.. AldatıldımNasip iste. Neden ayrılmıştınz, önemli değilse tabi
Sonra benim el ayak titremeye başladı. Azer bülbül misali kendimi dışarı zor attım. Bizim karşı masada oturuyordu. Eşimle gülüyorduk. Kafamı kaldırdım karşımda. Tabi ben sokAman Allahım facia eee sonra ne oldu
Allah belasını versin inşallah. Kuzum üzdüm ise özür dilerim kb yaEvet canım nasip gerçekten.. Aldatıldım
Bak 25 var sonunda demek ki geriye 17 tane hakkım kalmış. 25-8=17Mavim spor
Ah kıyamam değreşmiştir bişeylerSonra benim el ayak titremeye başladı. Azer bülbül misali kendimi dışarı zor attım. Bizim karşı masada oturuyordu. Eşimle gülüyorduk. Kafamı kaldırdım karşımda. Tabi ben sok
Bak 25 var sonunda demek ki geriye 17 tane hakkım kalmış. 25-8=17
Daha yeni evliydim. Ama ne güzel sevmiştim ve. ŞerefsizAh kıyamam değreşmiştir bişeyler
Yok be canım alıştım artık ama çok sevdim Allah şahit çok yandım inanki öyle böyle değil ve üç çocuk var napalım nasip işte ne diyim ah ettim çok içim çok yandıAllah belasını versin inşallah. Kuzum üzdüm ise özür dilerim kb ya
Hayır geleydi yanında olurdu boşver yapış eşine Tabbim muhabbetinizi arttırsın inşAllahDaha yeni evliydim. Ama ne güzel sevmiştim ve. Şerefsiz
Yanmaz mi be gülüm. Peki evlendimi o kadınlaYok be canım alıştım artık ama çok sevdim Allah şahit çok yandım inanki öyle böyle değil ve üç çocuk var napalım nasip işte ne diyim ah ettim çok içim çok yandı
Bazen aklıma geliyor işte.Hayır geleydi yanında olurdu boşver yapış eşine Tabbim muhabbetinizi arttırsın inşAllah
Evet. İnşallah yaHe ilk yani inşAllah faydası olur
Bnde bnceRekor benim mi 8_9 kesin olmuştur. Ama ciddi sevdiğim 2 kişi
Ben kaçtım amaniiiiBizim görücü usulü oldu bacısı. Gördük beğendik biraz konuştuk sonra isteme Nisan falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?