- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
O kadar mı yaaaBende de o var esim babaci yani hep Dior babam ne dese o babam babam babam yani dese eşini boşa bosarda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar mı yaaaBende de o var esim babaci yani hep Dior babam ne dese o babam babam babam yani dese eşini boşa bosarda
Bb askooo ii gecelerNeyse bacılar ben çıkıyorum iyi geceler![]()
TabikiNasip değilmiş çok sağolunâmin amin cumlemizin
EvetO kadar mı yaaa
Normalde anacı olurlar seninki de bi değişik versiyonmuş bacımBende de o var esim babaci yani hep Dior babam ne dese o babam babam babam yani dese eşini boşa bosarda
Vay arkadaş o zaman evlenmeselermiş zorla geliyoruz sanki bizi alın diye
Yazikonak ama merkeze geçiş yptik ordan da evlendim dbkra gldim kuzum sen nrdensinÖyle mi elazigin neresinden![]()
Evlenmiş olmak için evlenen çok vallaVay arkadaş o zaman evlenmeselermiş zorla geliyoruz sanki bizi alın diye
Bbsinin enqeli var canım çok düşkünNormalde anacı olurlar seninki de bi değişik versiyonmuş bacım
Geldim vallaha demek enişteye çektirdin öylemiHee gel canım![]()
Anladım canım nasıl engel yanşBbsinin enqeli var canım çok düşkün
Dimi... nefret ediyorum öyle insanlardan milletin günahına girme otur ananlan babanlan.. yaşlanın birlikteEvlenmiş olmak için evlenen çok valla
Hemde nasıl ama oda bana çektirdi sonraGeldim vallaha demek enişteye çektirdin öylemi![]()
SakatAnladım canım nasıl engel yanş
Aynen yaaa elalemin kızının günahına giren çok valla hep duyuyorum çok üzücü ciddenDimi... nefret ediyorum öyle insanlardan milletin günahına girme otur ananlan babanlan.. yaşlanın birlikte
Yazikonak ama merkeze geçiş yptik ordan da evlendim dbkra gldim kuzum sen nrdensin![]()
O yüzden de biraz üzerine düşmesi normal canım .