- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.620
- 248
- 36
Hahaha ayy kıyamam yaa hala hamile misin yoksa önceki bir meselemiHemde nasıl ama oda bana çektirdi sonra![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha ayy kıyamam yaa hala hamile misin yoksa önceki bir meselemiHemde nasıl ama oda bana çektirdi sonra![]()
![]()
Ayyy foto at kız çerçeveletim örnek bi kaynana diye herkese nasip olmaz MaşAllah Allah bozmasınBisey soylimmi vallaha esinle arani duzeltse kaynanadir bozsa kaynanadir ama Allah herkese benim kaynanam gibi kaynana nasip etsin çocuklarıma bakıyor bırakmıyor iş yapayım elinde parası olsa herşeyi olsa beraberiz misafirlik çarşı alışveriş pazar hep beraber gidiyoruz esimle tartissam ona kızıyor karışma diyor kizlari 'na diyor benim gelinime karışmayın evde ne desem onu alıyor cocukalrimi herşeyin en iyisini alıyor vala allah ondan bin kere razı olsun
Bnmde işte kayınbba öyle hep der eşime haklı olsanda da gelinimin yanında haksizsinBisey soylimmi vallaha esinle arani duzeltse kaynanadir bozsa kaynanadir ama Allah herkese benim kaynanam gibi kaynana nasip etsin çocuklarıma bakıyor bırakmıyor iş yapayım elinde parası olsa herşeyi olsa beraberiz misafirlik çarşı alışveriş pazar hep beraber gidiyoruz esimle tartissam ona kızıyor karışma diyor kizlari 'na diyor benim gelinime karışmayın evde ne desem onu alıyor cocukalrimi herşeyin en iyisini alıyor vala allah ondan bin kere razı olsun
Allah kimseyi o duruma düşürmesin zorAynen yaaa elalemin kızının günahına giren çok valla hep duyuyorum çok üzücü cidden
Ayyy foto at kız çerçeveletim örnek bi kaynana diye herkese nasip olmaz MaşAllah Allah bozmasın![]()
MaşAllah canım Allah bozmasınBnmde işte kayınbba öyle hep der eşime haklı olsanda da gelinimin yanında haksizsin
He gii benimmm yine heryerden çıkıyorumMy_Moonlight06 aaaaaa sen ovülasyon testi atan bacı değil misin kuzum hoşgeldiiiinnnn
ÖncekiHahaha ayy kıyamam yaa hala hamile misin yoksa önceki bir meselemi
Yo çok ii çok sukurDua nur Kayınpederşn nasıl peki canım iyi bi insan mı bari yoksa afedersin engelli olma halini kullanan biri mi
Bizden geçti geriden gelenlere nasip etsin inşAllahAmin canım çok sağol vallaha gerçkten herkese nasip etsin
Ne güzel bacım vallaha Allah daim etsin ❤Bisey soylimmi vallaha esinle arani duzeltse kaynanadir bozsa kaynanadir ama Allah herkese benim kaynanam gibi kaynana nasip etsin çocuklarıma bakıyor bırakmıyor iş yapayım elinde parası olsa herşeyi olsa beraberiz misafirlik çarşı alışveriş pazar hep beraber gidiyoruz esimle tartissam ona kızıyor karışma diyor kizlari 'na diyor benim gelinime karışmayın evde ne desem onu alıyor cocukalrimi herşeyin en iyisini alıyor vala allah ondan bin kere razı olsun
Allah aranızı bozmasın canım benim.. Rabbim sınıyor bi şekilde işteBenim kayınvalidemde multi iyidir kayınpederimde öyle şükür ama işte herkesin bir imtihanı oluyor bende 2 yıl vajinismusla imtihan oldum yani
Hayırlı geceler CanimmNyse ben çıkıyorum eşim geldi ii geceler![]()
Aynen katılıyorum0 sıkıntı olan kimse yok illa ufak tefek sıkıntı çekiyor herkes Allah yoklukla imtihan etmesin sağlıkla imtihan etmesinde diğer her şey olur .