- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
Acımak degil kız acayip naz yapıyor çekemiyorumacıma kız vur kırbacı ,
sonra tepemıze cıkıyolar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acımak degil kız acayip naz yapıyor çekemiyorumacıma kız vur kırbacı ,
sonra tepemıze cıkıyolar
ben acımıyorum , patlasın catlasın cok da tınnnAcımak degil kız acayip naz yapıyor çekemiyorum![]()
Öyle tabi onlar bize hiç acimiyorlar ben hasta olunca hiç umursamaz. Ama o gece boyunca 1 saat bile uyutmadı beni.ben acımıyorum , patlasın catlasın cok da tınnn![]()
Ben dun gece cok rahatsızdım bana hıc bakmadı ,Öyle tabi onlar bize hiç acimiyorlar ben hasta olunca hiç umursamaz. Ama o gece boyunca 1 saat bile uyutmadı beni.
Valla benimki de öyle ben hasta olunca arkasını dönüp uyuyor.Ben dun gece cok rahatsızdım bana hıc bakmadı ,
Geçmiş olsun senin neyin vardıBen dun gece cok rahatsızdım bana hıc bakmadı ,
benımkı de oyle bazem m.la baglıyor ıyıceValla benimki de öyle ben hasta olunca arkasını dönüp uyuyor.
belım agrıyor canım huzursuzdum garıp garıp ruyalar gordum donmekden uyuyamadım karnımda agrıdıGeçmiş olsun senin neyin vardı
Anladm canım ne diyim rabbim kimsenin eline bırakmasınbelım agrıyor canım huzursuzdum garıp garıp ruyalar gordum donmekden uyuyamadım karnımda agrıdı
zaten ıyıce tahammulsuz olmaaya basladımAnladm canım ne diyim rabbim kimsenin eline bırakmasın
Hamilelikten gelen bir şeydir belkizaten ıyıce tahammulsuz olmaaya basladım
bıktırıyorlar kendılerınden annemde oyle esımde oyle artık o kadar doldum kı en ufak bırseylerıne katlanamıyorumHamilelikten gelen bir şeydir belki
Olmayınca olmuyor be kuzum insanlar işte hepsi değişikbıktırıyorlar kendılerınden annemde oyle esımde oyle artık o kadar doldum kı en ufak bırseylerıne katlanamıyorum
Gunaydinnngünaydin benim güzelliklerim![]()
![]()
![]()
![]()
Yettiiiimmmmm burdayımmmm
Kız ben öğleyi yedimPazartesi olunca sil süpür derken bu saat olduuuuu valla daha kahvaltı bile yapmadımmm