- 17 Ekim 2022
- 1.155
- 718
- 38
Forum avm civarı canım sen?Ahahaha başlasın ya istediğini ye
Hangi semte oturuyorun kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Forum avm civarı canım sen?Ahahaha başlasın ya istediğini ye
Hangi semte oturuyorun kuzum
Teşekkür ederim canımYaaaa çok güzelll matematik öğrencilerin çok şanslı bence![]()
Ben yurt dışındayım 1 yıl öncesine kadar bende oradaydım memleketim zaten orası. Ama annem gıl bağcılarda oturuyorForum avm civarı canım sen?
Otogar tarafları oralar canımBen yurt dışındayım 1 yıl öncesine kadar bende oradaydım memleketim zaten orası. Ama annem gıl bağcılarda oturuyor
Yeni hal tarafı otogar değil kuzumOtogar tarafları oralar canım![]()
Nerelerdesin canım napiosun sesin çıkmıyor ya naptınİğne gününlemi 10.gün kuzum
Misafirlikte kuzum o arkadaşı gile gitmisNerelerdesin canım napiosun sesin çıkmıyor ya naptın
İstanbul bahçeşehir :)Kizlar alakasiz olucak ama kafamız dağılsın nerede oturuyosunuz :)
Sen nerden biliyon kızMisafirlikte kuzum o arkadaşı gile gitmis
Çünkü arkadaşım ordan biliyorum :)Sen nerden biliyon kız![]()
Anladım canım sıkıldı benimde konuşan da yok test yapan olsada baksak ondan sordum belki yapmıştır diyeÇünkü arkadaşım ordan biliyorum :)
Kuzum yeminle bende kafayı yiyecem ilk kez elektriğin gitti ve 6 saatte yakındır yokAnladım canım sıkıldı benimde konuşan da yok test yapan olsada baksak ondan sordum belki yapmıştır diye![]()
Baya olmuş ya delirir insanKuzum yeminle bende kafayı yiyecem ilk kez elektriğin gitti ve 6 saatte yakındır yok
Yurtdışında nerdesin canımKuzum yeminle bende kafayı yiyecem ilk kez elektriğin gitti ve 6 saatte yakındır yok
Aa ben varım hayatım yine yaptımAnladım canım sıkıldı benimde konuşan da yok test yapan olsada baksak ondan sordum belki yapmıştır diye![]()
Ama birazdaha yakından çekme şansın yokmu yada testi sökmeAa ben varım hayatım yine yaptımhemen yorumla
![]()
Benimde bunlar önümde öyle arada bakıyorum canım en baştaki 11. Gunumundu alttaki üçü 12. Gunlerimindi günde 3 yaptım deli gibi ama yukselmediAa ben varım hayatım yine yaptımhemen yorumla
![]()
Telefonum yakından odaklamıyor anca öyle çekebiliyorumAma birazdaha yakından çekme şansın yokmu yada testi sökme![]()
Yükselir inşallah bekleyelim biraz dahaBenimde bunlar önümde öyle arada bakıyorum canım en baştaki 11. Gunumundu alttaki üçü 12. Gunlerimindi günde 3 yaptım deli gibi ama yukselmedi![]()