Canısı ovulasyon testini bizim gibi tedavi görenler yapmamalı hamilelerinde ovulasyon testleri hep pozitif oluyor bildiğim kadarıyla kanımızdada hamilelik hormonu var ondan böyle cıkıyor gebelik testıde yapsan suan aynı boyle cıkarEki Görüntüle 3194805 kizlar merhaba ben ovulasyon testi yaptım böyle çıktı ne yani daha çatlama olmamış mı
Ay kizlar içimi ferahlattinizCanısı ovulasyon testini bizim gibi tedavi görenler yapmamalı hamilelerinde ovulasyon testleri hep pozitif oluyor bildiğim kadarıyla kanımızdada hamilelik hormonu var ondan böyle cıkıyor gebelik testıde yapsan suan aynı boyle cıkar
Sağol kuzum yaYok yok Rahat ol.İğnede beta hcg olduğu için 8.9.güne kadar o öyle gösterir bende araştıra araştıra öğrendim
Canım sakın ovülasyon testi sakın sakın yapma yapmayın hep pozitifl pik gösterir hormondan dolayı yani gebelik yapın daha hayırlıAy kizlar içimi ferahlattiniz
Canım sende bence kesin gebesin yani silikte değil koyulaşıyo şimdi yap daha koyu çıkacaktır eminim umarım sağlıklı ilerler2 yazan 12. gün testi diğeri de 11. gün testi
Sen ne yaptın canimCanım sakın ovülasyon testi sakın sakın yapma yapmayın hep pozitifl pik gösterir hormondan dolayı yani gebelik yapın daha hayırlıboşuna stres
Ben napıyom canım ya miğde bulantılarım başladı daha yeni onla cebelleşiyorumSen ne yaptın canim
cok sagol kuzum insallah oyleyimdir. yarın tekrar yapicam inşallah onda da böyle çıkarCanım sende bence kesin gebesin yani silikte değil koyulaşıyo şimdi yap daha koyu çıkacaktır eminim umarım sağlıklı ilerler
Hadi hayırlısı olsun inşallahBen napıyom canım ya miğde bulantılarım başladı daha yeni onla cebelleşiyorumpazartesi doktor kontrolüm var tekrardan
İnşallah canım benimcok sagol kuzum insallah oyleyimdir. yarın tekrar yapicam inşallah onda da böyle çıkar
Aminnn kuzum inşallah darısı bu ay sizlereHadi hayırlısı olsun inşallah
Hadi inşallah bu ay bol bebisli ay olurAminnn kuzum inşallah darısı bu ay sizlere
aminnnnn inşallahhhhhh canımHadi inşallah bu ay bol bebisli ay olur
anladım cnm klomen kullanıldığında da aynı oluyorduğu gibi. hayırlısı Allah dan inşallahCanım benim akıntım hala devam ama gün gün değişiyo gebelikten olsa gerek bi gün şeffaf bi gün beyaz değişik yani ama akıntı oluyo çok fazla
Eki Görüntüle 3194805 kizlar merhaba ben ovulasyon testi yaptım böyle çıktı ne yani daha
yaaa ne güzel inşallah bizde görürrüz o günler güzel haberler veririz burdan canımBen napıyom canım ya miğde bulantılarım başladı daha yeni onla cebelleşiyorumpazartesi doktor kontrolüm var tekrardan
Bnde spral vardı 5 yıldır onu yazın çıkarttım temmuzda sonra başladık denemeye işte . Doktor kalabilirsin demişti ama şindi tam detaylı haftaya cumartesi baktıracagım birde yumurtlama zamanına denk geliyor daha iyi olduben 5 ay önce düşük yaptım birde bj ay klomen kullandım. düşük beni çok sarstı inşallah Rabbim sağlıklısından nasip eder tekrar herkese
anladım cnm klomen kullanıldığında da aynı oluyorduğu gibi. hayırlısı Allah dan inşallahlütfen dua et bana da. Rabbim kucağına aldırsın inşallah
Allah razı olsun canım vallahi beni bilenler biliyo hepiniz dualarımdasınız rabbim en kısa zaman da nasibinizi versin mucizeniz gerçekleşsin valla ben de inan hiç şikayet etmiyorum korkmuyorum da rabbim hayırlı şekilde herşeyi nasip edecek ben bunca zaman bekledim hergün de rabbime emanet ediyorum ondan gelen herşeye razıyım çok güzel duygular herkes yaşasın istiyorum inan bitanemyaaa ne güzel inşallah bizde görürrüz o günler güzel haberler veririz burdan canımolsunda razıyım bulantıya bilmem neye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?