Niyet ettim aralıklı oruca

Sorma sene içinde ikinci zam oldu bu. Herife diyorum dava açalım. Bi de mahkemelere mi taşınıcaz habire diyo
E napacaksınız az para değil ki :( sözleşme yok mu? Gerçi satılınca sözleşme yeni ev sahibiyle yeniden yapılıyor değil mi?

E napacaksınız az para değil ki :KK43: sözleşme yok mu? Gerçi satılınca sözleşme yeni ev sahibiyle yeniden yapılıyor değil mi?
Sözleşme bu ay bitti. Oyuna geliyoz gibime geliyo. Sözleşmenin bittiği ay evi sattık demeleri tesadüf olamaz bence ama bişey diyemiuoruz işte allah bildiği gibi yapsın bunları ne diyim Allah yedirmesin

Dünden bugüne 16 saat 31 dk oruç tuttum. Kayıtlı 7687, kayıt dışı 2000 adımdan fazla adım atmışımdır. Şimdi akşam yemeğimi 19.35 gibi bitirdim 😁

Dünden bugüne 16 saat 31 dk oruç tuttum. Kayıtlı 7687, kayıt dışı 2000 adımdan fazla adım atmışımdır. Şimdi akşam yemeğimi 19.35 gibi bitirdim 😁
Ben azıcık boşladım yani saati girmeyi unutuyorum ilaç içmem gerekti geç saatte bir iki lokma yedim birde bir iki defa.
Tam olarak kısmadan veremiycem görmüş oldum 😏

Ben azıcık boşladım yani saati girmeyi unutuyorum ilaç içmem gerekti geç saatte bir iki lokma yedim birde bir iki defa.
Tam olarak kısmadan veremiycem görmüş oldum 😏
İlle zoru seçicen yani:KK45:ben de akşamları yoğurtla hurma mı yesem diye düşünüyorum. İlle keskin sert kurallar arıyo beynim🤔

İlle zoru seçicen yani:KK45:ben de akşamları yoğurtla hurma mı yesem diye düşünüyorum. İlle keskin sert kurallar arıyo beynim🤔
Gitmiyor böyle yavru napayım 🤣 yaşım geçti metabolizma tırt artık 🤣
Zor değilde en azından daha özenli yiyebilirim çok sıkmıyorum açıkcası.
Sahurda hurma yoğurt yaparım zaten yine sonra sade su inşallah.

Gitmiyor böyle yavru napayım 🤣 yaşım geçti metabolizma tırt artık 🤣
Zor değilde en azından daha özenli yiyebilirim çok sıkmıyorum açıkcası.
Sahurda hurma yoğurt yaparım zaten yine sonra sade su inşallah.
Sahurda hurma yoğurt yapınca hemen acıkıyo musun? Bi ara sahurda bikaç kere yaptıydım da hatırlamıyorum çok acıktım mı acıkmadım mı🤔

Sahurda hurma yoğurt yapınca hemen acıkıyo musun? Bi ara sahurda bikaç kere yaptıydım da hatırlamıyorum çok acıktım mı acıkmadım mı🤔
Yok acıkmıyordum

Back
X