- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
E napacaksınız az para değil kiSorma sene içinde ikinci zam oldu bu. Herife diyorum dava açalım. Bi de mahkemelere mi taşınıcaz habire diyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E napacaksınız az para değil kiSorma sene içinde ikinci zam oldu bu. Herife diyorum dava açalım. Bi de mahkemelere mi taşınıcaz habire diyo
Sözleşme bu ay bitti. Oyuna geliyoz gibime geliyo. Sözleşmenin bittiği ay evi sattık demeleri tesadüf olamaz bence ama bişey diyemiuoruz işte allah bildiği gibi yapsın bunları ne diyim Allah yedirmesinE napacaksınız az para değil kisözleşme yok mu? Gerçi satılınca sözleşme yeni ev sahibiyle yeniden yapılıyor değil mi?
Ben azıcık boşladım yani saati girmeyi unutuyorum ilaç içmem gerekti geç saatte bir iki lokma yedim birde bir iki defa.Dünden bugüne 16 saat 31 dk oruç tuttum. Kayıtlı 7687, kayıt dışı 2000 adımdan fazla adım atmışımdır. Şimdi akşam yemeğimi 19.35 gibi bitirdim![]()
İlle zoru seçicen yaniBen azıcık boşladım yani saati girmeyi unutuyorum ilaç içmem gerekti geç saatte bir iki lokma yedim birde bir iki defa.
Tam olarak kısmadan veremiycem görmüş oldum![]()
Gitmiyor böyle yavru napayımİlle zoru seçicen yaniben de akşamları yoğurtla hurma mı yesem diye düşünüyorum. İlle keskin sert kurallar arıyo beynim
![]()
Sahurda hurma yoğurt yapınca hemen acıkıyo musun? Bi ara sahurda bikaç kere yaptıydım da hatırlamıyorum çok acıktım mı acıkmadım mıGitmiyor böyle yavru napayımyaşım geçti metabolizma tırt artık
Zor değilde en azından daha özenli yiyebilirim çok sıkmıyorum açıkcası.
Sahurda hurma yoğurt yaparım zaten yine sonra sade su inşallah.
Yok acıkmıyordumSahurda hurma yoğurt yapınca hemen acıkıyo musun? Bi ara sahurda bikaç kere yaptıydım da hatırlamıyorum çok acıktım mı acıkmadım mı![]()