Niyet ettim aralıklı oruca

Gardirobum eşya dolu ama kullanamıyorum .her renkten gömlekler tshirtler kapriler var ama olmuyor . Bugün kendimi alışveriş sitesinden büyük çanta bakarken buldum ama almicam deyip kapattim .aslında çantamda çok ancak hepsi küçük ve çapraz bağlamalı .kiloluda olunca o kadar komik duruyorki uzun süredir kullanamıyorum bile .yaza kadar sabredersek hepsini zevkle kullanırız inşallah
Üç at sonra epey fark edecek göreceksin😊

Nego bu aralıklı oruçta ne zaman kilo verilmeye başlanıyor 1 haftadan fazladır yapıyorum tık yok. 2 gün de normal oruç tuttum bi de

Nego bu aralıklı oruçta ne zaman kilo verilmeye başlanıyor 1 haftadan fazladır yapıyorum tık yok. 2 gün de normal oruç tuttum bi de
Eğer oruçla birlikte yediklerine de sıkı dikkat edersen çok hızlı verirsin ama yediklerini biraz kısarsan zaman alır.

Eğer oruçla birlikte yediklerine de sıkı dikkat edersen çok hızlı verirsin ama yediklerini biraz kısarsan zaman alır.
Yediklerime fazla dikkat etmedim açıkçası ama artık edeceğim mecbur yoksa gitmiyor

Az önce bir.konuda.gordum sadece akşam saat 17:00 den itibaren yememiş biri bir ayda 74 den 69 a düşmüş .bence çok iyi .benim bugün yirminci günüm hala tık yok

Az önce bir.konuda.gordum sadece akşam saat 17:00 den itibaren yememiş biri bir ayda 74 den 69 a düşmüş .bence çok iyi .benim bugün yirminci günüm hala tık yok
Her bünye farklı yaş fakktörü de var tabii. Daha gençken daha hızlı gidiyor kilolar:)

Valla sıkıntıdan bacım. Oturduğumuz evi başkasına sattılar. Sattıktan sonra haber verdiler sağolsunlar. Yeni ev sahibi de kiraya nerdeyse iki katı zam yaptı, kirayı da sterlinle ödememizi istiyo Taşınmaya kalksam 6binden aşağı ev yok. Bunalımlardayım anlicağın🙄

Valla sıkıntıdan bacım. Oturduğumuz evi başkasına sattılar. Sattıktan sonra haber verdiler sağolsunlar. Yeni ev sahibi de kiraya nerdeyse iki katı zam yaptı, kirayı da sterlinle ödememizi istiyo Taşınmaya kalksam 6binden aşağı ev yok. Bunalımlardayım anlicağın🙄

Vicdansız insanlar ya

Ya ahh ne vicdansız insanlar var :( ne güzel ev bulmuştun.

Back
X