Niyet Ettim Diyet Etmeye :) Bana eşlik etmek isteyen var mı?

gmzkmn

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
30
0
6
Ankara
Merhaba;

Ben 1.61 boyunda ve 75.5 kg olarak bugun diyete başlıyorum ve desteğinizi beklıyorum.
Daha oncesınde defalarca kez diyet denemesi yaptım ama başarısızlıkla sonuçlandı :(
Sadece bir keresinde 2 yıl önce Ankara'nın en ünlü diyetislerinden birine gidip 73 kg dan 66 kg ya 7 haftada düşmüştüm.
Ama 7 haftada diyetisyene yaklaşık 1.000 tl ödeme yaptım.

Bugün sabah uyandım ve hemde bir çarşamba sabahı dıyet yapmaya karar verdim.
Diyetisyene vereceğim para cebime kalsın zayıflayınca kendıme yenı elbıseler alayım o parayla dedim.
diyetisyenimin verdiği listesi uygulamaya başladım.

[Sabah uyanır uyanmaz: akşamdan 1 bardak suya koyulmus 2 adet cevızın suyu ıcılır ve cevızler yenır

kahvaltı: 1 haşlanmıs yurmurta,1 dılım kepek ekmeği,domates,salatalık,biber,tuzsuz zeytın,light peynir,yeşil çay

ara öğün:3 adet kuru kayısı

öğlen: light ton balıklı yada tavuklu yada bıfteklı yagsız salata / 4 kaşık sebze yemeği ve 1 sade aktıvıa

ara öğün:1 meyveli aktıvıa yada 1 lıght ayran ve 2 grısını

akşam:2 dılım kepek ekmegı arası lıght kaşarlı tost / 1 muz ve 1 bardak lıght sut

ara öğün:1 yeşil elma ve sade soda

slm cnm
boylarımız aynı ama benim kilo 69
benimde destek almaya ihtiyacım var bi türlü toparlanamıyorum,bu yaz nedense kendimi yemeklerden alıkoyamıyorum
delircem kısacası

geçen dukana başladım ama midemi mahvetti bu sefer ilginç bi şekilde
dedim kendi listemi yapayım ( bende iki tane diyet listesi var,1 tanesi diyetisyen diğeri spor hocasından almıştım )
valla yaz bitiyo ve ben hala koca göbekliyim :(

Son düzenleme:
Merhaba Gamze ben bu arada :)

dukanı saglıksız buluyorum tek tip beslenme şeklini onaylamıyorum.
benim diyet listeme başlayabilirsin ama günlük ek olarak 1 saat yuruyus yapman gerekıyor :(
birbirirmize destek olursak çok sevinirim. çünkü diyete başladıktan bir süre sonra motivasyonum kaçıyor :):33:

Merhaba Gamze ben bu arada :)

dukanı saglıksız buluyorum tek tip beslenme şeklini onaylamıyorum.
benim diyet listeme başlayabilirsin ama günlük ek olarak 1 saat yuruyus yapman gerekıyor :(
birbirirmize destek olursak çok sevinirim. çünkü diyete başladıktan bir süre sonra motivasyonum kaçıyor :):33:

yaa ben sanırım DİYET kelimesine gıcık oluyorum :1:
aynı durum bende de mevcut,çok güzel gidiyo şöyle bi kaç hafta bazen sadece 1 hafta,sonra noluyorsa sanki hiç yememişim gibii ne bulursam saldırıyorum aman tanrrıımmm :18::18::18:
benim spor konusunda sorunum yok 40 dakka egzersiz yapıyorum+call yapıyorum toplam 1 saat oluyr sanırım,zaten gün içinde de çok oturmıuyorum :)

aynen dediğin gibi tatlım 1 hafta diyet sonrasında homili gırtlak:52:
ben sabah arabayla şirketın onune gelıp akşama kadar 10 saat oturuyorum sonrasında arabaya bınıp eve gıdıyorum.
spor ve egzersız sıfır hatta hareket sıfır :18:
bugun başlayacağım spora hatta bı sure araba kullanmayayım dıyorum.

aynen dediğin gibi tatlım 1 hafta diyet sonrasında homili gırtlak:52:
ben sabah arabayla şirketın onune gelıp akşama kadar 10 saat oturuyorum sonrasında arabaya bınıp eve gıdıyorum.
spor ve egzersız sıfır hatta hareket sıfır :18:
bugun başlayacağım spora hatta bı sure araba kullanmayayım dıyorum.

10 saat oturuyorsan bencede araba kullanma,hem sonuçta yaz ayı yani sorun da olmaz senin için bence

günlüğün ve niyetin hayırlı olsun canım:16:
bende niyet edeli 7 ay kadar oldu:1:
bir ileri bir geri derken 103 le başladığım sağlıklı yaşamıma şu an 89 la devam ediyorum.3 ay önce 85 leri de gördüm tatildi ramazandı derken hopp 90:31: tekrar toparlıyorum kendimi ve 89 um şu an itibariyle.
bayrama kaldı 15 gün insan içine çıkıcaz:1: aldığım cicişlerim dar gelmeye başladı içlerine sığmalıyım:21:
106 ları görmüş biri olarak,aman sakın buradan kopmayın diyorum:40:
hafifledikçe mutluluğum artıyor:32:
ne yapıyorsanız yapın önce kendiniz için yapın..
azim böcüğün daim olsun:16::54:

Son düzenleme:
evet haklısın :)

bugun yazdıgım dıyet lıstesının hepsını uyguladım su anda aktıvıa yogurdumu yıyorum :)

günlüğün ve niyetin hayırlı olsun canım:16:
bende niyet edeli 7 ay kadar oldu:1:
bir ileri bir geri derken 103 le başladığım sağlıklı yaşamıma şu an 89 la devam ediyorum.3 ay önce 85 leri de gördüm tatildi ramazandı derken hopp 90:31: tekrar toparlıyorum kendimi ve 89 um şu an itibariyle.
bayrama kaldı 15 gün insan içine çıkıcaz:1: aldığım cicişlerim dar gelmeye başladı içlerine sığmalıyım:21:
106 ları görmüş biri olarak,aman sakın buradan kopmayın diyorum:40:
hafifledikçe mutluluğum artıyor:32:
ne yapıyorsanız yapın önce kendiniz için yapın..
azim böcüğün daim olsun:16::54:

çok teşekkür ederim :56:
Lütfen bana destek olun!!
tombul olmak ve ınsanların yuzun ve gözlerın çok guzel ah bırde zayıf olsan fıstık gıbı kızsın laflarını duymak ıstemıyorum artık!!
cebimde param bile olsa ıstedıgım beden elbıse bulamamaktan ve yakısmamasından bıktım gercekten :32:

lütfen destek beklıyorum:49:

Merhaba;

Ben 1.61 boyunda ve 75.5 kg olarak bugun diyete başlıyorum ve desteğinizi beklıyorum.
Daha oncesınde defalarca kez diyet denemesi yaptım ama başarısızlıkla sonuçlandı :(
Sadece bir keresinde 2 yıl önce Ankara'nın en ünlü diyetislerinden birine gidip 73 kg dan 66 kg ya 7 haftada düşmüştüm.
Ama 7 haftada diyetisyene yaklaşık 1.000 tl ödeme yaptım.

Bugün sabah uyandım ve hemde bir çarşamba sabahı dıyet yapmaya karar verdim.
Diyetisyene vereceğim para cebime kalsın zayıflayınca kendıme yenı elbıseler alayım o parayla dedim.
diyetisyenimin verdiği listesi uygulamaya başladım.

[Sabah uyanır uyanmaz: akşamdan 1 bardak suya koyulmus 2 adet cevızın suyu ıcılır ve cevızler yenır

kahvaltı: 1 haşlanmıs yurmurta,1 dılım kepek ekmeği,domates,salatalık,biber,tuzsuz zeytın,light peynir,yeşil çay

ara öğün:3 adet kuru kayısı

öğlen: light ton balıklı yada tavuklu yada bıfteklı yagsız salata / 4 kaşık sebze yemeği ve 1 sade aktıvıa

ara öğün:1 meyveli aktıvıa yada 1 lıght ayran ve 2 grısını

akşam:2 dılım kepek ekmegı arası lıght kaşarlı tost / 1 muz ve 1 bardak lıght sut

ara öğün:1 yeşil elma ve sade soda

kaç yaşındasın canım ımmmm yanı kılolusun ama öyle aşırı değilsin dediğin gibi o parayı kıyafetlere verırsın çunku tum dolabın değişecek diyetını ben de yapabılırmıyım acaba kaç kalorılık dıyet bu

çok teşekkür ederim :56:
Lütfen bana destek olun!!
tombul olmak ve ınsanların yuzun ve gözlerın çok guzel ah bırde zayıf olsan fıstık gıbı kızsın laflarını duymak ıstemıyorum artık!!
cebimde param bile olsa ıstedıgım beden elbıse bulamamaktan ve yakısmamasından bıktım gercekten :32:

lütfen destek beklıyorum:49:
tabiki tatlım her zaman destek olurum:16:
aynı şeyleri ben yıllarca duydum:31:
şimdi görenler diğer yarın nerede diyor:1: gerçi henüz çok bi kilo vermedim asıl hedefime ulaşınca gelecek tepkileri sabırsızlıkla bekliyorum:21:
bazen yoğunluktan günlüklere bakamıyorum,her hangi bir şey de bana takımlar yarışıyor 8.takım dan ulaşabilirsin 8.takım kaptanıyım gün içinde devamlı oralardaym,öm de atabilirsin:54:

kaç yaşındasın canım ımmmm yanı kılolusun ama öyle aşırı değilsin dediğin gibi o parayı kıyafetlere verırsın çunku tum dolabın değişecek diyetını ben de yapabılırmıyım acaba kaç kalorılık dıyet bu

29 yaşındayım. 1000-1100 kalori arası bir diyet bu. ben daha oncesınde 7 haftada 8 e yakın kılo vermıstım b dıyetle.
ama hergun spor yaptım. gunluk 1 saat yurudum.

29 yaşındayım. 1000-1100 kalori arası bir diyet bu. ben daha oncesınde 7 haftada 8 e yakın kılo vermıstım b dıyetle.
ama hergun spor yaptım. gunluk 1 saat yurudum.

çok iyimiş vcanım verırsın ben senden 10 kılo daha fazlayım ama hamıleyım dr dıyet yapmassın dıor zordayım yanıi yasını metabolızma hızından dolayı sordum

teşekkür ederim kızlar desteğiniz için :26:
hergün bu siteyi ziyaret edip motivasyonumu düşürmeyeceğim,hep birlikte zayıflayalım ya lütfen :52:

akşam yemeği vakti :56:
diyetıme göre akşam yemegınde kepek ekmegıne tost yada 1muz+1 bardak lıght sut ıcebılırım.
bugun benım tercıhım 1muz+lıght sut
afiyet olsun bana :33:

Aksam yemegim olan 1 adet muz ve 1 bardak light sutumu 17:30 da yedim. 20:00 de eve geldim. 2 sise soda icine 2 limonun suyunu sıktım. Ve 1.5 saat hic durmamaksizin zumba yaptim. Bir yandan dans edip bir yandan bu karışımı ictim.
Zumbayi herkese tavsiye ediyorum bu arada kizlar. Ben esofman giyip disari çıkıp yurumeye cok useniyorum. Bu yuzden kendime bu yolu buldum. Remix muzik acip evin icinde bagira cagira sarki soylerken bir yandan dans ediyorum ama nasil bir dans :) hoplaya ziplaya :) hem ruhsal olarak da iyi geliyor.
Cok heyecanlıyım bir an once tartida eridigimi gormek istiyorum.

Bugun 75.5 kg olarak diyete basladim.
hedefim 67 gunde 15.5 kg vermek!!!
10 agustosta 70 kg,
30 agustosta 66 kg,
15 eylulde 63 kg,
30 eylülde 60 kg olmak. ..

Günaydın kızlar:3:

akşam ofıste yedıgım muz+light sut harıcınde hiçbir şey yemedim sadece lımonlu soda içip evde cılgınlar gıbı 1 saat zumba yaptım :33:
sabah 1 haslanmıs yumurta,4 zeytın azıcık lıght peynır ve domates yedım.ve 3 kuru kayısı

çok mutluyum :52: allahım sen bana irade ver :18:

60 kg olup beyaz pantalonlar ve elbıseler gıymek ıstıyorum artık

$2013-07-24-23-37-30.webp işte şu anki halim! her 15 gunde bir yeni fotograf yükleyeceğim :)

Back
X