Niyet Ettim Diyet Etmeye :) Bana eşlik etmek isteyen var mı?

teşekkür ederim tatlım..su an akşam yemegımı yıyorum.
hala çok azimliyim canım ya:52:
akşam yemegım 1 orta boy muz+1 bardak light süt

sen ne durumdasın?

oohh aynen devam :)
bende yarın tartılcam da sanki çok verdim de :D 69 umdur kesin halen :)

Merhaba kızlar:16:
Daha önce günlük açmıştım ama hüsranla sonuçlandı diyet miyet yalan oldu
şimdi süper azimle 16 temmuz günü diyete başladım
23 temmuzda kontrole gittiğimde 3 kilo 300 gram verdiğimi gördüm
hemde hiç zorlanmadım
ama bol bol yürüdüm koştum...
emzirmeye devam ediyorum ayrıca bu yüzden oruç tutamıyorum
diyetisyen ilk hafta çok gider sonra bir miktar azalır verdiğin kilo desede ben aynen devam ediyorum:10:
doğuma 95 kg ile gittim doğumdan sonra 86lardaydım ve 6 ay sonra 81e indim
diyete 80.6 kg ile başladım
hedefimi böldüm ve 4 adımla ulaşmayı planladım
1. adım 75 kg
2.adım 70 kg
3. adım 65 kg
4.adım 60 kg
ilk adım a ulaşmama çok az kaldı şuan 77.3 kiloyum
yanımda olursanız çok sevinirim:16:

merhaba canım, günlüğün hayırlı olsun ve hayırlara vesile olsun inşallah :)
hedefini 4'e bölmen çok iyi olmuş, gözünde büyümez ve başarı oranın artar..
ben de 2 ye bölmüştüm ama 4 e bölsem iyiymiş.. şuan ki hedefim bir an önce 75 olmak sonrasıda aynen seninki gibi.. gerçekten kilomuz ve hedefimiz çok yakın, senin yaşın kaç bilmiyorum ama benden genç olduğunu düşünüyorum, küçük bebeğin olduğu için öyle düşündüm.. yaşının geç olması önemli bir avantaj..
ayrıca aynı yaşta olsak bile senin büyük bir avantajın var o da emziriyor olman.. bu senin işini çok daha kolaylaştırır..
daha önceki diyet hikayen neden başarısız oldu bilmiyorum ama bu sefer başarılı olacağına inanıyorum sakın pes etme ve emzirmenin avantajını kullan.. el birliği ile kurtulucaz inş. bu kilolardan
hadi kolay gelsin..

günlüğün hayırlı olsun canım
boyumuz kilomuz yakın.. takipçin olacağım, ben de 2 ay önce başladım macerama ve 4.5 kilo verdim..
önemli olan istikrar.. istikrarlı olduğumuz sürece çok kısa sürede olmasa da eninde sonunda hedefimize ulaşırız, önemli olan pes etmemek..
kolay gelsin hepimize..

Bugun 2.gunum ama aksam eve gelince biseyler yedim malesef :( ac olduğum icin degil hırslı oldugum icin yedim. Sacmasapan olaylara takılıyorum ve üzülüyorum :( motivasyonum kaciyor. Bi daha olmayacak!!!

günlüğün hayırlı olsun canım
boyumuz kilomuz yakın.. takipçin olacağım, ben de 2 ay önce başladım macerama ve 4.5 kilo verdim..
önemli olan istikrar.. istikrarlı olduğumuz sürece çok kısa sürede olmasa da eninde sonunda hedefimize ulaşırız, önemli olan pes etmemek..
kolay gelsin hepimize..

Teşekkür ederim canim.
Benim biraz depresyon sorunum var sanırım. Zaman zaman hatta bu aralar şıklıkla ruh halim değişiyor :( ama yilmak yok haklisin

merhaba canım, günlüğün hayırlı olsun ve hayırlara vesile olsun inşallah :)
hedefini 4'e bölmen çok iyi olmuş, gözünde büyümez ve başarı oranın artar..
ben de 2 ye bölmüştüm ama 4 e bölsem iyiymiş.. şuan ki hedefim bir an önce 75 olmak sonrasıda aynen seninki gibi.. gerçekten kilomuz ve hedefimiz çok yakın, senin yaşın kaç bilmiyorum ama benden genç olduğunu düşünüyorum, küçük bebeğin olduğu için öyle düşündüm.. yaşının geç olması önemli bir avantaj..
ayrıca aynı yaşta olsak bile senin büyük bir avantajın var o da emziriyor olman.. bu senin işini çok daha kolaylaştırır..
daha önceki diyet hikayen neden başarısız oldu bilmiyorum ama bu sefer başarılı olacağına inanıyorum sakın pes etme ve emzirmenin avantajını kullan.. el birliği ile kurtulucaz inş. bu kilolardan
hadi kolay gelsin..

Mahzen burdada mesajına rastladım karıştı mı acaba:1:
evet canım emziriyorum 26 yaşındayım çok hareketli bi oğlum var hiç oturmuyorum desem yeridir bunlar elbette avantaj...
4e böldüm çünkü vermem gereken kilo fazla gözümde büyüyor bu şekilde tasnif etmek rahatlattı beni
inşallah kurtulucaz...

Mahzen burdada mesajına rastladım karıştı mı acaba:1:
evet canım emziriyorum 26 yaşındayım çok hareketli bi oğlum var hiç oturmuyorum desem yeridir bunlar elbette avantaj...
4e böldüm çünkü vermem gereken kilo fazla gözümde büyüyor bu şekilde tasnif etmek rahatlattı beni
inşallah kurtulucaz...
canım ben karıştırmışım ya, nasıl becerdim bilmiyorum, senin topiğini ararken burayı da gördüm buraya da yazdım ama senin topiğine yazdığım mesajı da buraya yapıştırmışım komik olmuş :52:
neyse anlamışsın sen onu şimdi aynı msjı senin günlüğüne de yapıştırırım :)

Dün akşamki kaçamagımdan sonra bugun daha programlı gıtmeye ve canım bırsey cekerse 1 kasık yemeye karar verdım.

sabah: yarım dılım kepek ekmegı,1 haslanmıs yumurta,azcık peynır,yesıl cay..

ara:yok

öglen:tavuklu bademli yagsız sossuz salata+yarım kase corba+1 dılım kepek ekmegı

şimdilik bu kadar.. 2 gun once sabah tartıldıgımda 75.5 olan kılom bugun sabah 74.4 kg ıdı :)

Dün akşamki kaçamagımdan sonra bugun daha programlı gıtmeye ve canım bırsey cekerse 1 kasık yemeye karar verdım.

sabah: yarım dılım kepek ekmegı,1 haslanmıs yumurta,azcık peynır,yesıl cay..

ara:yok

öglen:tavuklu bademli yagsız sossuz salata+yarım kase corba+1 dılım kepek ekmegı

şimdilik bu kadar.. 2 gun once sabah tartıldıgımda 75.5 olan kılom bugun sabah 74.4 kg ıdı :)[/QUOT

Harika...odem mi vardi acaba hızlı gitmiş. .
Bugün neler yaptın bakalım :)

işteki stres beni mahvetti :( mutsuz ve huysuzum :( saçma sapan yemek yemeye basladım yine :(

1 hafta once başlamıstım dıyete 75.5 kg ile bu sabah 75 kg :(

mutsuzum.. aç olduğum için yemıyorum.. mutsuzluktan yiyorum biliyorum..

bu sabah herşeye sil baştan başladım diyetıme ve hayatıma....

sabah:3 kuru kayısı+2 cevız+1 haslanmıs yumurta yedım..

b12 ignemi(dodeks) yaptırdım.. cunku hep halsızım b12 eksıklıgınden dolayı..

hayat!!! sana karşı dimdik ayaktayım :33:

öğle yemeği :

sahanda az yaglı yumurta
1 dılım kepek ekmegı
domates
biber
zeytın
peynir

öğleden bu yana birşey yemedim sürekli su ıcıyorum :)

merhaba kızlar uzunca bır aradan sonra yıne burdayım :)
ama hala tombul :)
2 ay önce verdıgım sözü tutmus olsaydım belkı su an 10 kılo daha zayıftım hep alınan kararlar ve bozulan yemınler!!!
Bu kez son kararım!!

dün diyete başladım 30 uma (31 ocak 2014) 4.5 ay kaldı ve asla tombul olarak 30 yaşıma girmeyecegım.

başlangıç kilo :76 kg

bundan sonra hep burdayım kızlar hedefim büyük gerekirse açlık orucu tutarım sadece su içerim zayıflarım sağlıksız demeyin survıvordakiler açlıktan öldüler mi?
insan oglu sadece su içerek 2 ay yaşayabiliyor. suyun yanında bıraz protein bıraz vıtamin aldım mı tamamdır!

merhaba kızlar uzunca bır aradan sonra yıne burdayım :)
ama hala tombul :)
2 ay önce verdıgım sözü tutmus olsaydım belkı su an 10 kılo daha zayıftım hep alınan kararlar ve bozulan yemınler!!!
Bu kez son kararım!!

dün diyete başladım 30 uma (31 ocak 2014) 4.5 ay kaldı ve asla tombul olarak 30 yaşıma girmeyecegım.

başlangıç kilo :76 kg

bundan sonra hep burdayım kızlar hedefim büyük gerekirse açlık orucu tutarım sadece su içerim zayıflarım sağlıksız demeyin survıvordakiler açlıktan öldüler mi?
insan oglu sadece su içerek 2 ay yaşayabiliyor. suyun yanında bıraz protein bıraz vıtamin aldım mı tamamdır!

aç dolaşmana gerek yok al yeşil çay form çayı keten tohumu ekemeği en aza indir
tatlı haumur pilav yeme
bide spor yaptınmı
ne açlık kalır ne kilo:10:

Bugun toplamda 800 kalori aldim :) ara öğün yemedim. 200 er kalorilik 4 öğün yedim :) izgara tavuk, haslamis yumurta, yagsiz salata vs..
Gun boyu limonlu su ictim. 1 litre suya 1 limon sıktım ve su ana kadar 2.5 litre su ictim.
Birazdan evde çılgın gibi Zumba yapacagim 20 dakika :)

Günlük kalori ihtiyacım 2.000 civari
Hesabıma gore günlük 800 kalori alarak -1200 kalori fark yaratabilirim.
Arti olarak günlük 200 kalori yakarak bu farkı -1400 e cikartabilirim.
1 kg yag yakmak için 7000 kalori lazim ise bu durumda 5 gunde 1 kilo yani yaklaşık haftada ödem vs ile birlikte 1.5 kilo verebilirim :) ayda 6 kilo yapar :)

Bu durumda ancak 3 ay sonra 18 kilo vermiş olurum ve 2014 e zayıf ve mutlu girebilirim :p
Hesaba bak yaaaww

Back
X