Çünkü bir arkadaşımdan öğrendim otbüste mesjlaştığımız gece çocuk kendini jiletlemeye kalkmış
ben bunu duyduktan sonra arkama bakmadan kaçardım herhalde kendı canına acımayan bana neler yapar bır daha düşün zaten ısrarcılıkta bana normal gelmıyor normal bı ınsan bu kadar ısrarcı olmaz bu bana sevgı belirtisi olarak gelmıyor hastalık gıbı geliyor
durum iç açıcı görünmüyor. kendine zarar verecek kadar kötü bi durum. uzaklaş.
hem de acilen.
o mesaj attığında cevap verme aradığında açma. mecbur değilsin cevap vermeye.
ayrıca ilerde senin için yaptıklarını senden de ister. sen bana karıştın benim de sana karışma hakkım var (izin vs konularda)
ewt doğru söylüyorsunuz ama çocuk kendine kötü birşey yapacak diye korktum ve arkadaşca konuşmayı kabul ettim .Sanırım arkdaşcasa konuşmam hata onunla
korkmayacaksın. korkuyla özveri olmaz. sil hayatından bak çok sinirlendimyaptığına bak yaa
Doğru söylüyorsunuz ama korkuyorum elimde değil ,kendine bir şey yapsa ben vicdan azabı çekicem
konuşma sende değiştr numaranı.. madem umut verdiğini düşünüyosunn niye konuşuyosun.. hoşlanmıyosan ya da sevmiyosan aşıkta değilsen konuşma
takintili bir tip ! çikar hayatindan dicem ama o çikmaz hayatindan ben sana soyleyim... yok intihar etti yok hastenede.. nasil kurtulacagini dusun...
Evet sevmiyorum ,hoşlanmıyorumda ama ilkokul 1.sınıftan beri arkdaşım şimdi 20 yaşındayım.Kırmak da istemiyorum o yüzden hem de kendine bir şey yapmadından korkup konuşuyorum
Doğru söylüyorsunuz ama korkuyorum elimde değil ,kendine bir şey yapsa ben vicdan azabı çekicem
başkaları için yaşama derim ben
Sonrasında vicdan azabı çekmek istemiyorum.Çünkü o jilet olayını arkadaşım anlattı .Çocuk benim öğrendiğimi duyunca arkadaşıma da çok kızmış neden söyledin diye
e nolcak sen bu çocukla kendini öldürmesin diye evlencenmi... bi yolunu bulup bitmeli buuu yoksa sen zarar görceksinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?