Niyeti ciddi mi yoksa sapık mı çözemedim ?

alinma ama fikrimi soylemek istiyorum, ilk olarak bence o jiletlemeler,sinir krizleri hikaye seni etkilemek icin soylenmistir diye dusunuyorum ve gunde paket miktari kadar sigara icen biri muhakkakki sigaraya bagimli biri ve bagimli bir insan da oyle kolay kolay biri istedi diye sigara miktarini dusurmez ki benim esimde iciyo edebilecegi en buyuk yemini ettigi halde yine icti, yani demem o ki kendi nacizane fikrim; inanma eger seviyorsan bi sans ver ama hoslanmiyorsan bosuna zamanini harcama gecen zaman geri gelmiyo

Bilmiyorum ki umarım yalan söylemiştir,edebileceği tüm yeminleri ederek söyledi ama umarım sadece beni etkilemek için söylemiştir

Çünkü bir arkadaşımdan öğrendim otbüste mesjlaştığımız gece çocuk kendini jiletlemeye kalkmış.
Bence bu size ne yapmanız gerektiğini açık açık gösteriyor. Bir an önce ilişkinizi kesin onunla ve kendi yolunuza bakın.

Nasıl kurtulacağımı bende bulamadım

baska biriyle çiktigini soyle dicem ama yeter mi bilmiyorum birde adam intihar eder diye korkuyorum...

benim esimin de vardi boyle iki belalisi ordan biliyorum senden hamileyim, çocugumuzu aldirdim ve intihar etmeye kalkismalar... ayrildiktan sonra zorla evine gitmeler (baska sehirden valiziyle) bi gece orda kalmalar (esimin sevgilisinin olmasina ragmen) esimin annesini kardesini aramalar falan neyse resmen takinti.. en son bir kaç yil once esim facebook açtiginda ikiside yine buldu esimi evli olmasi bile onlar için problem olmadi... Hatta biri 10 yildir unutamadim hala seni seviyorum dedi ya bizzat okudum, hayatindaki butun olumsuz gelismelerin sorumlusu esimmis... ki ikiside 20-22 yaslarinda yasanmis siradan bir kaç aylik iliski...
lisedeyken de bir arakadasim vardi (erkek) bi telefon geldi hastaneden ayrildigi kiz onun için intihara kalkismis...

uzak durrrr, seni hep kardes gibi gordum ben de bana olan duygularini ogrendigim için çok rahatsiz oluyorum de bir daha gorusmeyelim de msjlarina cvp verme... her yolu dene iste Allah yardimcin olsun isin zorr...

hepimiz haklıyız, doğru söylüyoruz peki sen karar lımısın?

Bilmiyorum ki umarım yalan söylemiştir,edebileceği tüm yeminleri ederek söyledi ama umarım sadece beni etkilemek için söylemiştir

daha simdiden sana psikolojik baski kuruyosa dusun sonrasinda ne baskilar uygular, diyelim ki jiletleme olayi dogru, kendi canini dusunmeyen biri bi baskasini hic dusunmez ve emin ol simdikinden daha cok uzulursun belli ki birazda simarik istedigini alabilmek icin sacma sapan krizlere giriyor, canim eger uzmek ve uzulmek istemiyosan kesin olarak ayir yolunu ilkokul arkadasinsa hep oyle hatirla.
baska bi zaman diliminde ''evet o benim takintili eski sevgilim '' demektense ''o benim ilkokul arkadasim'' demek daha iyi. umarim tercihini senin icin en uygun secenekten yana kullanirsin

şimdi ben bunu genelde söylemekten hoşlanmam ama çocuğu kullanma lütfen

eğer gerçektenistemeseydin mesajlaşmaya devam etmezdin

ilgilenmesi hoşuna gitmiş onun için hem ilgilensin hemde arkadaş kalalım ayağı yapıyorsun yapma böyle.

jilet ve sinir krizi geçirme yazısına gelmeden düşüncelerim başkaydı ama bunları duyduktan sonra bi rahatsızlık başladı içimde.. Bence de mesajlaşmayı bırak.. Daha da mesajlaşıp umut verirsen ve istemediğini söylediğinde başına bela olabilir..

Arkadaşım sevmiyorsun, hoşlanmıyorsun ne diye konuşuyorsun ??

çok sinirleniyorum bu duruma.

Azıcık da karşı tarafı düşün.

Mesela ben 3 yıl bir çocuğu sevdim,

Ona sevdiğimi söyledim 3 yıl boyunca benimle bir güzel konuşmaya devam etti.

Sürekli mesaj attı, umut verdi..

İşine gelmeyince de basıp gitti.

Hayatımda beddua ettiğim tek insan oldu.

Senin tavrın da bana onu hatırlattı o yüzden seni haklı göremedim.

Kafana silah dayayıp konuşturmuyorlar.

İstemem yan cebime koy hesaptan sizinki..

Neden mesajlaştığımı anlatamadım sanırımn
Çocuk benimılkokul 1.sınıftan beri arkadaşım şuan 20 yaşındayım .Jilet ve sinir krizi geçirme olaylarından sonra korktum çocuk da sadece arkadaşca konuşalım dedi ve çok mesafeli konuşmaya başladık.Yani ben onu hoşlandığım ve ya kullanmak için mesajlaşmıyorum ona bir şey olursa ömür boyu vicdan azabı çekicem sırf bunun için konuşuyordum

hepimiz haklıyız, doğru söylüyoruz peki sen karar lımısın?

Az önce telefonda konuştuk.Ben ona arkadaştan öte sevemediğimi söyledim yine .O da tamam sadece arkadaşız, arkadaş olarak konuşalım .Ama ben senden vazgeçmedim belki ileride sen benim sevgimi sevip ,beni seversin dedi.Ama bir başkasıyla olursan ya da bir başkasından hoşalnırsanda kırılıp,küsmem dedi.Sadece arkadaşça konuşmaya devam edelim senden tek isteğim bu dedi.Ne yapmalıyım kızlar ?

jilet işi bitirdi
psiko ruhlu bir erkek...kimbilir daha önce de başkaları için kaç defa yapmıştır aynı şeyi.
kolay sevebılen erkek modelı.

konuşma işte bırak gitsin.. daha önce de aynısını yapmışsın dediğim gibi seni sevgilisi olarak hayatına sokmaya çalışmış.
hiç konuşmamanı tavsiye ediyorum. cevap verme mesajlarına arayınca açma. bi kalemde silmeyi becerebiliyorsan sil. ama kararlı ol

çocuk sorunlu hemen konuşmayı kesmelisin
sen ona seni sevmiyorum desen de hala beklicem falan diyor işte anla, bu tip erkekler senin laflarını duymaz bile illa benim olacak bir gün diye düşünürler
senin ona naz yaptığını bile düşünüyor olabilir çünkü kafası farklı çalışıyor :/

bence babam abim vs gördü msjları kızdı cart curt bir şeyler uydur işte, bir süre konuşma aramalarına falan cevap verme biraz soğusun olay. sonra da hattını değiştirirsin olmaz mı ki? bence yap yoksa bunun napacağı belli olmaz, jilet falan ne ya

konuşmamalısın alla alla bu ne anan mı baban mı onları kırmamak için bu kadar düşünmezsin belkide

bu ne iyi yürek ne yuce gönül...

hala konuşursan da bırşey demıyorum gelsin bır yerde ya benımsın ya toprağın deyip sıksın bi tane sana ,sonra kendısıne, al başına belayı...

Sapik demeyelim de ruh hastasi bence. Istedigi yerini jiletlesin hic vicdan azabi cekmeyin. Bir süre sonra baska birine takar, ona duygu sömürüsüne baslar. Mesajlasmayi derhal kesin, sizi tehditle kontrol edebildigini hissederse iyice bela olur basiniza. Ailesi akrabasi bile degilsiniz, ne yaparsa yapsin. Mutlaka anne babaniza veya varsa kardesinize söyleyin bilsinler. Olay iftirayla yalanla birden aleyhinize dönebilir. Ne o öyle yok izin almalar yok bana karismani seviyorum demeler. Bakin resmen bela geliyorum diyor, önleminizi alin. En dogrusu hicbir sekilde cevap vermeyin. Israrla aramaya mesaj yazmaya devam ederse, babaniz ya da güvendiginiz biri " hayirdir bir sorun mu var, X in telefonunu bir süreligine ben kullanicam" falan yazsin. Ya abartiyor olabilirim ama benim en sinir oldugum arsiz, yüzsüz, gurursuz erkek tipi.

Acima, acinacak hale gelirsin diye bosuna söylememisler.

Arkadaşım artık o insan seni arkadaşı olarak görebilir mi sence ?

Asıl böyle yaparak yanlış yapıyorsun o insana ümit veriyorsun.

Hala konuşuyorsunuz.

Ben bir şey demek istemiyorum.

O zaman riske göze alıyorsunuz napalım

Umarım evini falan bilmiyordur.. Değiş hattını görüşmeyi kes..
Korktum ben yahu jilet falan:26:

Doğru söylüyorsunuz ama korkuyorum elimde değil ,kendine bir şey yapsa ben vicdan azabı çekicem

korkma kendine bişey falan yapmaz yapamazzz..... yapacak olsa jiletlemez kendini bi yerden falan atardı... ama değil onunla msj laşmak selam bile vermen sakıncalı... senin korktuğunu anlarsa istediği herşeyi yaptırır sana ...
sorunu jiletçi olması diye düşünme daha önemli şeyler var...... bi kere ne yaşadınız da seni seviyorum boyutuna geldi....bunu düşün..
iki laklakla ilişki başlamaz devam etmez bence.......
bu kadar da kolay harcanmaz bu sözcükler.....

gaztelerin 3. sayfalari senin bu x gibi psikopatlarin yaptiklariyla dolu
gecen hafta manyagin biri karisni ve çocuklarini öldürdü , bu binde biri haberlerin

sende 3. sayfa haberi olmak istemiyorsan acima bu çocuga sen acinacak duruma du$ersin yoksa
in
alalh evini bilmiyodur, biliyorsada aylene soyle rahatsiz ediyor de , son çare polise git
çok ciddi bi durum , insan 1 ay konu$tugu kiz (yada erkek ) için intihar edermiii , soyle ona once tedavi ol sonra gel de ..
bi dahasina da biriyle konu$urken Allah korkusu varmi diye bak bence ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…