alinma ama fikrimi soylemek istiyorum, ilk olarak bence o jiletlemeler,sinir krizleri hikaye seni etkilemek icin soylenmistir diye dusunuyorum ve gunde paket miktari kadar sigara icen biri muhakkakki sigaraya bagimli biri ve bagimli bir insan da oyle kolay kolay biri istedi diye sigara miktarini dusurmez ki benim esimde iciyo edebilecegi en buyuk yemini ettigi halde yine icti, yani demem o ki kendi nacizane fikrim; inanma eger seviyorsan bi sans ver ama hoslanmiyorsan bosuna zamanini harcama gecen zaman geri gelmiyo
Nasıl kurtulacağımı bende bulamadım
Bilmiyorum ki umarım yalan söylemiştir,edebileceği tüm yeminleri ederek söyledi ama umarım sadece beni etkilemek için söylemiştir
şimdi ben bunu genelde söylemekten hoşlanmam ama çocuğu kullanma lütfen
eğer gerçektenistemeseydin mesajlaşmaya devam etmezdin
ilgilenmesi hoşuna gitmiş onun için hem ilgilensin hemde arkadaş kalalım ayağı yapıyorsun yapma böyle.
Arkadaşım sevmiyorsun, hoşlanmıyorsun ne diye konuşuyorsun ??
çok sinirleniyorum bu duruma.
Azıcık da karşı tarafı düşün.
Mesela ben 3 yıl bir çocuğu sevdim,
Ona sevdiğimi söyledim 3 yıl boyunca benimle bir güzel konuşmaya devam etti.
Sürekli mesaj attı, umut verdi..
İşine gelmeyince de basıp gitti.
Hayatımda beddua ettiğim tek insan oldu.
Senin tavrın da bana onu hatırlattı o yüzden seni haklı göremedim.
Kafana silah dayayıp konuşturmuyorlar.
İstemem yan cebime koy hesaptan sizinki..
hepimiz haklıyız, doğru söylüyoruz peki sen karar lımısın?
Az önce telefonda konuştuk.Ben ona arkadaştan öte sevemediğimi söyledim yine .O da tamam sadece arkadaşız, arkadaş olarak konuşalım .Ama ben senden vazgeçmedim belki ileride sen benim sevgimi sevip ,beni seversin dedi.Ama bir başkasıyla olursan ya da bir başkasından hoşalnırsanda kırılıp,küsmem dedi.Sadece arkadaşça konuşmaya devam edelim senden tek isteğim bu dedi.Ne yapmalıyım kızlar ?
Az önce telefonda konuştuk.Ben ona arkadaştan öte sevemediğimi söyledim yine .O da tamam sadece arkadaşız, arkadaş olarak konuşalım .Ama ben senden vazgeçmedim belki ileride sen benim sevgimi sevip ,beni seversin dedi.Ama bir başkasıyla olursan ya da bir başkasından hoşalnırsanda kırılıp,küsmem dedi.Sadece arkadaşça konuşmaya devam edelim senden tek isteğim bu dedi.Ne yapmalıyım kızlar ?
Neden mesajlaştığımı anlatamadım sanırımn
Çocuk benimılkokul 1.sınıftan beri arkadaşım şuan 20 yaşındayım .Jilet ve sinir krizi geçirme olaylarından sonra korktum çocuk da sadece arkadaşca konuşalım dedi ve çok mesafeli konuşmaya başladık.Yani ben onu hoşlandığım ve ya kullanmak için mesajlaşmıyorum ona bir şey olursa ömür boyu vicdan azabı çekicem sırf bunun için konuşuyordum
Doğru söylüyorsunuz ama korkuyorum elimde değil ,kendine bir şey yapsa ben vicdan azabı çekicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?