Niyeti cinsellik olan erkeklerden sıkıldım

Katina-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
467
107
103
Erkeklerin hepsi böyle mi umudumu yitireceğim

Son düzenleme:
Kiminle tanışsam derdi cinsellik yüz vermeyince benden kötüsü yok . Seversin sevilirsin güvenirsin olur normal ama bu tipler isin kolayina kaciyor direk amacini belli ediyorlar genelde dalga geçiyorum böyleleriyle hiç mi adam gibi biri çıkmayacak karşıma 🙄
Yaş kaç?

Nerede tanışıyorsunuz?? Saçma sapan sohbet platformlarında mı?? Nasıl bu kadar hadsiz olabiliyorlar şaşırıyorum.

aynı şeyden benden kusucam. gerçekten diyordum bi tek benim etrafımda mı bu sırtlanlar ama. heryerdelermiş.
gerçekten artık mide bulandırdılar

Nerede tanışıyorsunuz?? Saçma sapan sohbet platformlarında mı?? Nasıl bu kadar hadsiz olabiliyorlar şaşırıyorum.
Sosyal medyadan görüp ekliyorlar konuşuyoruz sonra cinselliğe götürüyorlar muhabbeti en son kezban damgası yedim reddettim diye 🤣 küfür edip engelledim 😁

Aklıma filiz sevişelim mi? Geldi. 🤣

Olabilir sevişmek de istetebilir karşınızdakiler ama chat yapıyorsanız mesela kadın ismiyle direkt seksss yazıyorlar. Böyle mirc tarzı bir yerden mi bahsediyorsunuz?

Sosyal medyadan görüp ekliyorlar konuşuyoruz sonra cinselliğe götürüyorlar muhabbeti en son kezban damgası yedim reddettim diye 🤣 küfür edip engelledim 😁
Sosyal medyadan tanışmalar genellikle seks üzerinden ilerlediği için normal.
Bu pandemi mahvetti genç kızları :(

Nereden tanisiyorsun? Eğer Instagram'dan 'slm gzllk' diye dm atana dönüyorsan böyle olmaları normal. Sosyal hayatta hoslanip tanıştığın erkekelr de mi böyle?
Sosyal medyadan hepsi gerçi normal hayattakilerle ne farkı var sosyal medya da daha rahat davranıyorlar sadece

Kiminle tanışsam derdi cinsellik yüz vermeyince benden kötüsü yok . Seversin sevilirsin güvenirsin olur normal ama bu tipler isin kolayina kaciyor direk amacini belli ediyorlar genelde dalga geçiyorum böyleleriyle hiç mi adam gibi biri çıkmayacak karşıma 🙄
Instagramda her güzel merhaba selam güzellik çok güzelsin çok iyisin söylesin böylesin bir içim susun diyenlere cevap verirsen çok normal :işsiz:

Sosyal medyadan hepsi gerçi normal hayattakilerle ne farkı var sosyal medya da daha rahat davranıyorlar sadece
Hiç fark olmaz olur mu ya? Gerçek hayatta hoslanip flört ettiğin insan senden gerçekten hoşlanmış olur,birincisi. Daha özenli davranir.
Ayşe ya da Fatma, ya da sadece 'kadin' değil de 'asabikesish' olursun onun için,ikincisi. Birlikte bir cinsellik yaşanma arzusunda da olsa öncesinde birkaç buluşma, yakınlaşma vs olur, bir nevi avını urkutmemeye çalışır, ucuncusu.
Ayrıca yüzyüze iletişim kurdugunuz için niyetini açık açık söylese bile bilgisayar arkasındaki adam gibi terbiyesiz bir dille söylemez, dördüncüsü.
Yani sosyal medyada böyle şeylerle karşılaşmaktan daha doğal ne var ki? adam seni tanımıyor bile. Yani kadınlar kulübü gibi bir platform olsa, yazılarından aşina olup zamanla hoşuna gidip konuşsan, hayatını anlattığın bloğun olsa, vlog falan çeksen,enerjini sevip yazsa yine bir derece...
Ama sizin konudaki adam için düşünce sadece şudur; 'kadın profili olsun da ekmegime bakayım',
"Hmmm🙄🙄🙄 bu hafta 50 kadına DM atsam, 40i geri donse, iltifatlarla-totosunu kaldıracak sözlerle 30u konuşmaya devam etse, buluşma teklifime 15i olumlu cevap verse, biri yollu, biri kalbi kırık iki kız sex talebime olumlu yanıt verse, Allah bereket versin..bu haftayı kapatiriz"
:))

Sosyal medyadakilerin yüzde 80'i böyle malesef. Önüne gelene yazıyorlar, hangisi tutarsa. Benim de başıma çok geldi bu durum. Artık hiç bulaşmıyorum o işlere. En iyisi normal hayattan bulmak sanırım👌

Internette tanismalarin cogunun amaci o zaten
Yuz yüze tanışmadığınız insan rahat davranır dua edin niyetini baştan söylüyor
Bilmiyorum bende mi gariplik var ben sosyal mecralara güvenmiyorum birkac kez cevap verdiğim de oldu zaten iki üç cumleden sonra niyeti belli oluyor o kadar da onemsememek lazım

Bi ara tanimadigim insanlarla takiplesiyordjm asiri sacmaaaa boyle acikca yazanlar oluyordu cunku hic tanimadigi birine cesareti oluyor sansimi denesem ne kaybederim kafasinda. Suan ve uzun zamandir sadece tanidiklarim ve yakin arkadaslarimla takiplesiyorum ama sosyal medyadan yazanlarin hepsi boyle degil kesinlikle ayni lisede arkdasimin arkadasi ekliydi mesela bir gun lisede tanismayi cok isterdim tanisamadik nasilsin diye mesaj atti liseden konu acildi cok iyi anlastik ve hic konuyu saptirmadi ama ikimizin de hayatta yollari ayriydi olmadi bir sey orasi ayri 😁 yani her erkek ayni degil sadece ulkenin bi ucundan ne oldugu belirsiz hic ortak arkadasin bile olmayan yazip duran adamdan seviyeli sohbet bekleme

Internette tanismalarin cogunun amaci o zaten
Yuz yüze tanışmadığınız insan rahat davranır dua edin niyetini baştan söylüyor
Bilmiyorum bende mi gariplik var ben sosyal mecralara güvenmiyorum birkac kez cevap verdiğim de oldu zaten iki üç cumleden sonra niyeti belli oluyor o kadar da onemsememek lazım
Bana da çok saçma geliyor, bugüne kadar asla da dönmedim ateş emojilerine 'selam' , 'bir şey sorabilir miyim' mesajlarina falan. Hatta bu aralar çok moda, 'niyetim ciddi' tarzı uzun paragraflar gelip duruyor.
😅😅 "Sen de ekmeğinin peşindesin be yiğidim" yazasim geliyor ama ilişmiyorum,
artık takip etmesin seçeneğini seçiyorum..
Haliyle böyle insanlar da niyetlerini terbiyesiz şekilde bana iletemiyorlar..
Tabii ki sosyal medyada karşılıklı takiplestigin, soru-cevap etkinlikleriyle az çok muhabbet ettiğin, yaşam tarzını beğendiğin birileri zamanla yakın gelmeye başlayabilir, sohbete başlayabilirsin. Ya da kedili insana kendi kedinle ilgili akıl danisma bahanesiyle, kamp sever birine geçen gittigi yer hakkında soru sorma bahanesiyle yürünür falan.. bunlarda da emek vardır:) bunlara da lafım yok.
Ama sadece beylik tanışma cümlelerine, iltifatlara, 'pardon bir şey sorabilir miyim' lere dönüp sohbet edip sonra da 'tum erkekler böyle' diyenleri gerçekten anlamıyorum. Tüm erkekler öyle değil, sadece kadın profilelerinin hepsine aynı cümleleri yazan erkekler öyle.
Ayrıca sohbet bir anda cinselliğe gelmez (filiz sevişelim mi,tayfası hariç). Bir gidişatı vardir. Gerçekten rahatsız olan kişi gidişat yolunda zaten konuşmayı sonlandirir.
Benim turist gezdirdigim bir site var, başka ulkedeyken yerel insanların evinde kalıyorsun,ya da onlar seni gezdiriyor falan. Yillardir severek kullanıyorum. Ama istismara-abazanlara açık bir site. Buna rağmen bunca senedir oradan da böyle rahatsız edici teklifler duymadım çünkü aynı ulkede yaşayıp benim gezdirmemi isteyenleri, tanışma mesajı atanları,slmleri falan baştan eliyorum,cevap bile vermiyorum. Referansı güzel, eli yüzü düzgün,sapik enerjisi vermeyen, gerçekten birkaç günlüğüne gelecek turistlerle sadece plan yapıyorum. Onlarda da daha buluşup tanışmadan geyik muhabbeti yapana, tanımadan iltifat edene, cümlenin sonuna pretty mretty yazan yalaklara falan rahatsızlığımi dile getiriyorum, konuşmamı sonlandırıyorum. Haliyle böyle şeylerle muhatap olmuyorum.
Aslinda hiç zor değil.

Back
X