Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaş kaç?Kiminle tanışsam derdi cinsellik yüz vermeyince benden kötüsü yok . Seversin sevilirsin güvenirsin olur normal ama bu tipler isin kolayina kaciyor direk amacini belli ediyorlar genelde dalga geçiyorum böyleleriyle hiç mi adam gibi biri çıkmayacak karşıma![]()
27 yaşındayımYaş kaç?
Sosyal medyadan görüp ekliyorlar konuşuyoruz sonra cinselliğe götürüyorlar muhabbeti en son kezban damgası yedim reddettim diyeNerede tanışıyorsunuz?? Saçma sapan sohbet platformlarında mı?? Nasıl bu kadar hadsiz olabiliyorlar şaşırıyorum.
Sosyal medyadan tanışmalar genellikle seks üzerinden ilerlediği için normal.Sosyal medyadan görüp ekliyorlar konuşuyoruz sonra cinselliğe götürüyorlar muhabbeti en son kezban damgası yedim reddettim diyeküfür edip engelledim
![]()
Sosyal medyadan hepsi gerçi normal hayattakilerle ne farkı var sosyal medya da daha rahat davranıyorlar sadeceNereden tanisiyorsun? Eğer Instagram'dan 'slm gzllk' diye dm atana dönüyorsan böyle olmaları normal. Sosyal hayatta hoslanip tanıştığın erkekelr de mi böyle?
Instagramda her güzel merhaba selam güzellik çok güzelsin çok iyisin söylesin böylesin bir içim susun diyenlere cevap verirsen çok normalKiminle tanışsam derdi cinsellik yüz vermeyince benden kötüsü yok . Seversin sevilirsin güvenirsin olur normal ama bu tipler isin kolayina kaciyor direk amacini belli ediyorlar genelde dalga geçiyorum böyleleriyle hiç mi adam gibi biri çıkmayacak karşıma![]()
Hiç fark olmaz olur mu ya? Gerçek hayatta hoslanip flört ettiğin insan senden gerçekten hoşlanmış olur,birincisi. Daha özenli davranir.Sosyal medyadan hepsi gerçi normal hayattakilerle ne farkı var sosyal medya da daha rahat davranıyorlar sadece
Tespit gibi tespitNereden tanisiyorsun? Eğer Instagram'dan 'slm gzllk' diye dm atana dönüyorsan böyle olmaları normal. Sosyal hayatta hoslanip tanıştığın erkekelr de mi böyle?
Bana da çok saçma geliyor, bugüne kadar asla da dönmedim ateş emojilerine 'selam' , 'bir şey sorabilir miyim' mesajlarina falan. Hatta bu aralar çok moda, 'niyetim ciddi' tarzı uzun paragraflar gelip duruyor.Internette tanismalarin cogunun amaci o zaten
Yuz yüze tanışmadığınız insan rahat davranır dua edin niyetini baştan söylüyor
Bilmiyorum bende mi gariplik var ben sosyal mecralara güvenmiyorum birkac kez cevap verdiğim de oldu zaten iki üç cumleden sonra niyeti belli oluyor o kadar da onemsememek lazım