Niyeti cinsellik olan erkeklerden sıkıldım

Bana da çok saçma geliyor, bugüne kadar asla da dönmedim ateş emojilerine 'selam' , 'bir şey sorabilir miyim' mesajlarina falan. Hatta bu aralar çok moda, 'niyetim ciddi' tarzı uzun paragraflar gelip duruyor.
😅😅 "Sen de ekmeğinin peşindesin be yiğidim" yazasim geliyor ama ilişmiyorum,
artık takip etmesin seçeneğini seçiyorum..
Haliyle böyle insanlar da niyetlerini terbiyesiz şekilde bana iletemiyorlar..
Tabii ki sosyal medyada karşılıklı takiplestigin, soru-cevap etkinlikleriyle az çok muhabbet ettiğin, yaşam tarzını beğendiğin birileri zamanla yakın gelmeye başlayabilir, sohbete başlayabilirsin. Ya da kedili insana kendi kedinle ilgili akıl danisma bahanesiyle, kamp sever birine geçen gittigi yer hakkında soru sorma bahanesiyle yürünür falan.. bunlarda da emek vardır:) bunlara da lafım yok.
Ama sadece beylik tanışma cümlelerine, iltifatlara, 'pardon bir şey sorabilir miyim' lere dönüp sohbet edip sonra da 'tum erkekler böyle' diyenleri gerçekten anlamıyorum. Tüm erkekler öyle değil, sadece kadın profilelerinin hepsine aynı cümleleri yazan erkekler öyle.
Ayrıca sohbet bir anda cinselliğe gelmez (filiz sevişelim mi,tayfası hariç). Bir gidişatı vardir. Gerçekten rahatsız olan kişi gidişat yolunda zaten konuşmayı sonlandirir.
Benim turist gezdirdigim bir site var, başka ulkedeyken yerel insanların evinde kalıyorsun,ya da onlar seni gezdiriyor falan. Yillardir severek kullanıyorum. Ama istismara-abazanlara açık bir site. Buna rağmen bunca senedir oradan da böyle rahatsız edici teklifler duymadım çünkü aynı ulkede yaşayıp benim gezdirmemi isteyenleri, tanışma mesajı atanları,slmleri falan baştan eliyorum,cevap bile vermiyorum. Referansı güzel, eli yüzü düzgün,sapik enerjisi vermeyen, gerçekten birkaç günlüğüne gelecek turistlerle sadece plan yapıyorum. Onlarda da daha buluşup tanışmadan geyik muhabbeti yapana, tanımadan iltifat edene, cümlenin sonuna pretty mretty yazan yalaklara falan rahatsızlığımi dile getiriyorum, konuşmamı sonlandırıyorum. Haliyle böyle şeylerle muhatap olmuyorum.
Aslinda hiç zor değil.
Senin yazdiklarinda ortak özellikler var random degil yani
Ama genelde instagramdan yürüyenler aynen dediğin gibi "bir sey sorabilir miyim " diye giriyorlar lafa sonra " seni tanımak isterim " diyor hadi tanisalim.deyince de "eee kimsin necisin kendini anlatsana" diyorlar en sinir oldugum insan tipi 😃 tanismak isteyen sensin sen anlat dediğimde de agresif ya da çok bilmiş burnu havada oluveriyorum 🤣🤣🤣 cok da tın
Her erkek aynı değil elbette ama şu bir gercek ki maalesef toplumumuzdaki erkeklerin çoğu az caba ile tavlama derdinde. Kendini bilen, belli bir klası, kriterleri olan adamlar azınlıkta
 
Ah ah
Millet de derdi cinsellik olmayan kocalardan sıkıldı valla 😂

Sakasi bir yana
İstemediginiz seyi kabul etmezsiniz olur biter. Hepsiyle ayni evde mi yasiyorsunuz da katlanilmaz hale geldiler yani,zittir git dersiniz ,giderler. Yalvaracak halleri yok
 
Sosyal medyadan görüp ekliyorlar konuşuyoruz sonra cinselliğe götürüyorlar muhabbeti en son kezban damgası yedim reddettim diye 🤣 küfür edip engelledim 😁
Sevişsen yollu, kaşar, sevişmesen kezban damgası yersin zaten. Ne yapacak, nasıl var olacaksak? Kadın değil keçi boynuzuyuz, herkesin cinsel hayatımızla ilgili söyleyecek bir sözü var. Ölmemek için çığlık attığımızda da hepsi ağız birliği etmişçesine susarlar ama.
 
Kiminle tanışsam derdi cinsellik yüz vermeyince benden kötüsü yok . Seversin sevilirsin güvenirsin olur normal ama bu tipler isin kolayina kaciyor direk amacini belli ediyorlar genelde dalga geçiyorum böyleleriyle hiç mi adam gibi biri çıkmayacak karşıma 🙄
Akıllarını hormonları yurutuyor demekkı .Kaçıcakdın başka care yok
 
Back
X