- 15 Eylül 2022
- 1.786
- 864
- 53
- Konu Sahibi Anaymbenana
2 seneye yakın evliyim.. eşim ilk günden beri bı çocuğumuz olsun çok istiyordu.. evliliğimin ilk zamanlarında ben pek istemesemde hiç korunmadik..olmadı..1 sene sonrası doktora gittim yumurta tembelliği olduğunu zor hamile kalacagimi söyledi ilk bı kaç ay bizi kendi halimize bıraktı ardından ilaç tedavisine başladık olmadı..kendim ilaç tedavisini bazı aylarda bıraktım..olmadı...eşim ve ben artık çocuk işini tamamen kafamizdan silip attık.. dünde kuzenimin hamile olduğu haberini aldım evleneli 3 ay oldu daha.. düşünmeden edemiyorum yumurtalık kisti vardı kilosu vardi regli duzensizdi ama oldu hamile kaldi benim neden olmuyor
cevremde hamile haberi duydukça kendimi kötü hissediyorum sorun bendeymis gibi..ki sorunda bende zaten bunun için eşime boşanmak istediğimi bile söyledim ben sana evlat veremem boşanalim dedim.. ayriyetten rahim ağzında sigillerim olduğunu öğrendim smear testim kötü patoloji sonucum temiz çıktı..ama o süreçte gittiğim bı doktor en azından 1 tane çocuğun olsun ilerde olmayabilir dedi.. bunların hepsini düşündükçe kafayı yiyorum..isyan etmek istemiyorum dua ediyorum ama olmuyor.. eşime bu süreçte kafama takmıyorum bıraktım diyorum ama içim içimi yiyor kendisi de üzülüyor farkındayım duyuyorum oda bana belli etmiyor..ne yapacağımı artık bilmiyorum.. uzun oldu kusura bakmayın...