Niyetini anlayamadığım karşı cins kişisi

Haklısınız. Az önce hikaye paylaştım mesela dün yeni yılımı kutlamayan adam bir anda hikayeyi beğenesi tuttu, dengesiz. Dediğiniz gibi boş erkek hareketleri

Niye çemkireyim ki ahahsjsk küçük falan görmüyorum hoşlandım adım attım, saçmasapan taktiksel takılan o. Sadece bu hareketi küçük görebilirim. Arkadaşlarının bu tavrını da saçmasapan bulduğumu söylemişim ayrıca. Bazı erkekler siz ilgi gösterince kendini bir şey sanıp ghostlamaya başlıyor o yönden nimetten mi saydı demeye çalıştım. Küçük gördüğüm bir insana adım atmam zaten.

Anlık sinirlendiğim için engellerim demişim de yok haklısınız sonra düşündüm. Engellemedim ahahs

Büyükse bile kaç yaşında olabilir ki? 25 bile yoktur di mi? Ne insanlar var, 30 una 40 ına gelmiş, ama ergen çocukların yapmayacağı şeyler yapıyorlar.
22 yaşında. Haklısınız ama ergen çocukların yapmayacağı şeyleri yapıyorlar

Bence taktik yapmıyor, tarzı bu, flörtöz biri demek ki. Uymuyorsa uzaklaşırsın, bu kadar sinir harbine gerek yok, çünkü bi şey yaşanmamış.

Ahahahahshasbjs evet bence de
Yaş itibari ile öyle. Yani bu dalga geçme manasında değil. Boşver yahu erkekler 30'undan önce olgunlaşmaz. Yani bu da demek değil ki 30. yaş gününde gökten vahiy inecek, ama anca anca oturuyor işte. 22 yaş erkek için çoookkk küçük bir yaş. Yaptıklarına anlam bulmaya çalıştığına değmez

Beni parmağında oynatabileceği kızlardan gördü herhalde paşam. Bi engeli yesin de rahatlasın
Engellemek benim fikrine göre doğru olmaz, sana karşı tavırlarına bozulmuş olduğunu düşünür hiçbir eylemde bulunma, engelleme, yazma, yazarsa görüldü yapma, cevap verme, yok say kısacası. Eğer sana gerçekten ilgisi olsaydı yılbaşı mesajı iletişim kurmak için çok iyi bir fırsattı, onu bile yapmamış, belli ki herkese mavi boncuk dağıtıyor

Kendisi bana reels attı bir kez, bir kez de yurda döndün mü falan dedi. Ben de dedim ki benden mi bekliyor ama şöyle ondan öncesinde de ben ona mesaj atmıştım 3 4 kez. Arkadaşlarım dediler ki prenseslik yapmasın, o ne öyle 2 ben yazdım 3 sen yazdın. Seninle çok ilgilenseydi zaten fırsatları kollardı. Haklılar da. Dediğiniz gibi yılbaşı çok iyi bir fırsattı ama o hakkı kaybetti. Şimdi de sabah story atmıştım onu beğenmiş. Pardon da git işine derler adama.

Sürekli böyle mi olacak peki? Yani o ergen aman deyip duygularımı bir kenara atamadım ahsbsjs o zaman olgun olanını bulmamız lazım ama olgun olanını nasıl bulacağız? Sürekli karşı tarafın niyetini mi soruşturmamız gerekecek ben bu işleri çözemedim

Ben kendi adıma konuşayım, bana uymayanları aynen böyle olgun değil ya da fikrim uymuyor diye kenara bıraktım. Bazen canım istediyse onlar yazdıkça yazdım, bazen umursamadım ama 19 yaşımdayken ben de hayatın gırgırındaydım açıkcası. İlla ki vardır erken olgunlaşan ve güzel ilişki kurmayı amaçlayan erkekler ama bana denk gelmedi. Büyüdükçe daha olgun ilişkiler kurmaya başladım ve 27 yaşımda eşimle tanıştım, evlendim.

Ben gırgırında değilim ahsbsjs ne bileyim artık ortamın çok kötü olmasından dolayı mıdır nedir o gırgır aşamasında düşünemiyorum. Ailemden de çok uzak olduğum için her şeye dikkat etmem gerekiyormuş gibi geliyor. Belki de annemden ve düşüncelerinden kopamadım ondan dolayıdır

Anlıyorum seni ve evet zaman çok kötü haklısın da. Öyleyse içine sinmeyen herkesi kalbine göm, aklın ve kalbin sana zamanı geldiğinde doğru kişiyi haber edecektir Bir de genelleme yapmadan kendi deneyimlerimden yola çıkarak bir tüyo, üniversitede hele ki son sınıfta ve bu denli sosyal olan biri ile düşündüğün gibi bir ilişki kuramazsın

Teşekkür ederiiim haklısınız

Hiç üzerinde düşünmeye bile değmez gayet aklı başında, geleceği parlak bir kızsın değerini bilecek kişiler karşına çıksın inşallah. Öyle biri zaten hiç sana "acaba" dedirtmez

Hiç üzerinde düşünmeye bile değmez gayet aklı başında, geleceği parlak bir kızsın değerini bilecek kişiler karşına çıksın inşallah. Öyle biri zaten hiç sana "acaba" dedirtmez
Çok teşekkür ederiiim haklısınız

Yok zaten yapmayacağım, dediğiniz gibi niyeti olan yazar.
ilgi gösterene ilgi gösteriyor olabilir, var böyle erkekler..Her kızla flörtleşmeyi seven. Sen artık hiç yazma, ilgilenme de ama gerçekten ilgilenme, mış gibi yaparsan anlaşılır çünkü daha da havaya girer. İsteyen erkeği hiç kimse tutamaz, ilgi göstermeyenin bile peşinden giden erkekler , kendisine ilgi gösteren kızı istiyor olsa uçarak gider..

`