• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niyetini ciddi mi belli etmeyen sevgili

Siz birkaç ayda tanıdığınız insanın tam evlenmek istediğiniz insan olduğundan yüzde yüz eminsiniz de ondan işaret mi bekliyorsunuz? Kusura bakmayın ama tavrınız bence karşı taraf için çok itici. Yaşınız daha 29 sanki 49 yaşında gibi bir tavırla yazmışsınız ama daha çok gençsiniz. Sizin bu yaptığınız evlenmek için evlenmek olur, diğer talipler kesin evlenmek istiyorduysa onları değerlendirseydiniz keşke
30 uma kadar evlendim evlendim sonra zor zorrrr :D

30 uma kadar evlendim evlendim sonra zor zorrrr :KK70:

Bu kadar evlilik odaklı olmayın ama anlıyorum evlenmek isteğinizi, aile kurmak istiyorsunuz yine de evlenmiş olmak için evlenmek hata olur. İnanın evlilik karşınızdaki insandan emin olmayınca çekilebilir bir şey değil. İki aydır tanıdığım biri bana söz olur hadi yüzük takalım dese arkama bakmadan kaçardım valla

Duygu yoğunluğunun erkek tarafından çok yüksek olduğu durumlarda birkaç ay içinde ciddi bir durum oluyor, ancak öyle erkekler korkmuyorlar yani kısa zamanda evlilikten ama sanırım karşı taraf buna hazır değil. Bir de kısa zamanda olması beni korkuturdu daha çok tanımak sizin için de daha iyi olur. Bu yüzden sizde kalmaları da azaltmak daha iyi gibi.

Duygu yoğunluğunun erkek tarafından çok yüksek olduğu durumlarda birkaç ay içinde ciddi bir durum oluyor, ancak öyle erkekler korkmuyorlar yani kısa zamanda evlilikten ama sanırım karşı taraf buna hazır değil. Bir de kısa zamanda olması beni korkuturdu daha çok tanımak sizin için de daha iyi olur. Bu yüzden sizde kalmaları da azaltmak daha iyi gibi.

Teşekkür ediyorum. Bunların ben de farkındayım. Daha çok tanıyalım o zaman bir birimizi. Zaman en iyi ilaçtır :)

Bir kaç aydır sevgiliyiz, arkadaş ortamlarına girdim evlilerdi ve eşleriyle tanıştım, erkek kardeşiyle de tanıştım. Mesleklerimiz var aynı şehirdeydik fakat şimdi işim dolayısıyla bir saatlik uzak mesafedeyiz. Her hafta sonu gelip görmek istediğinden bahsediyor ee tabii bu pek hoş bi durum değil çünkü gelince kalmak gibi bi niyeti var. Evliliğe dair bi konuşma geçmiyor aramızda açamıyorum bir türlü daha yeni başladık diye ama son buluşmamızda bir tanıdık görmüştü, laf söz olacak biliyorum ben de artık bi yüzük tak rahatça görüşelim dedim ve SESSİZ kaldı. Bu ne demek oluyor,niyetini nasıl anlayabilirim.
karşı taraf haklı daha çok erken.bi yüzük tak rahatça görüşelim dese bana hemen karşımdaki, baskıdan korkar kaçarım.

Cok yeni bir iliski... Oncelikle iyice bir taniyin ve bu süreçte sizin yerinizde olsam asla kalmak kelimesinin gecmesini bile engellerdim ki bir daha boyle bir söz kullanamasin. Sevmiyorsa giderdi seviyorsa evlenene kadar sabrederdi. Niyeti farklu olabilir
olabilir tabii anladım ben olayı sabretsin bakalım ne olacak sonucunda bekleyeceğim bi süre daha

nişan olsa bile tanımadan acele etmeyin, huyu suyu ailesi iyimi kötümü, bunlar 1 yıldan önce belli olmaz

Back
X