• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niyetini ciddi mi belli etmeyen sevgili

Ben evlenecek kişilerin tanıma aşamasında ev ortamında vakit geçirmesi taraftarıyım. Zaten karşı tarafın niyeti evlilikse ona göre ciddi davranacaktır. Aynı evde olmak deyince aklımıza kötü şeyler geliyor ama beraber yemek pişirmek bulaşık yerleştirmek film izlemek bunlar çok güzel şeyler. Ben eşimle nişanlanmadan önce onun evine gittim. Bana yemek yaptı Mısır filan patlattık flim izledik. Gerçi kızıda bizimleydi ama çok güzeldi. Bence sizde belli bir ölçüde vakit geçirin

Bekleyeceğim yani kaçması sorun değil eğer ciddi değilse, bi güven problemim var erkeklere genel olarak az anlasam,çözebilsem ona göre şekil vereceğim onunla ya da onsuz devam edeceğim sadece vaktimi boşuna geçirmek istemiyorum.Belki de daha önce emek verip, karşılık bulamadığım içindir.

Bir iliski sadece evlilik ile sonuclanincami deger kazaniyor? O an, o duygu, o kisinin degeri yokmu?

Ille evlikik vaadimi olmali 'ciddi' bir iliski icin? Adamin kalmasini istemiyorsan, bunu acikca belirtmen gerek. Bence evlilikten önce cinsellii gayet normal birsey. Bu adamin sadece takildigini yada ciddi olmadigini göstermez. Hatta benim icin, normal bir iliskinin parcasidir.

Bu senin icin öyle degilse, adama acikca ifade etmelisin. Ancak yanlis anlamadiysam, adam evlilik vaadinde bulunmus olsaydi, gece kalmsini istermiyim?

Ben evlenecek kişilerin tanıma aşamasında ev ortamında vakit geçirmesi taraftarıyım. Zaten karşı tarafın niyeti evlilikse ona göre ciddi davranacaktır. Aynı evde olmak deyince aklımıza kötü şeyler geliyor ama beraber yemek pişirmek bulaşık yerleştirmek film izlemek bunlar çok güzel şeyler. Ben eşimle nişanlanmadan önce onun evine gittim. Bana yemek yaptı Mısır filan patlattık flim izledik. Gerçi kızıda bizimleydi ama çok güzeldi. Bence sizde belli bir ölçüde vakit geçirin
Olabilir tabii ama laf söz olsun istemiyorum. Komşularla aram iyi beni bırakmaya geldiğinde kim o kardeşin mi arkadaşın mı diye bi söz duydum ve eğer sürekli bu şekilde olursa yani evime girerse bu durum tatsız bi hal alacaktır.

.

Aynı mahalledeyiz, ailesini uzaktan biliyorum içlerine girmedim tabii ama dediğiniz gibi belli olmaz

gadi ailesi çirkefse, hadi oğlanın şiddet sorunu varsa

ayrıca evde kalamaz yüzük olmadan

zaten niyeti cinselse senden uzaklaşır bunu dedikten sonra

Bir iliski sadece evlilik ile sonuclanincami deger kazaniyor? O an, o duygu, o kisinin degeri yokmu?

Ille evlikik vaadimi olmali 'ciddi' bir iliski icin? Adamin kalmasini istemiyorsan, bunu acikca belirtmen gerek. Bence evlilikten önce cinsellii gayet normal birsey. Bu adamin sadece takildigini yada ciddi olmadigini göstermez. Hatta benim icin, normal bir iliskinin parcasidir.

Bu senin icin öyle degilse, adama acikca ifade etmelisin. Ancak yanlis anlamadiysam, adam evlilik vaadinde bulunmus olsaydi, gece kalmsini istermiyim?
Vaat olmaz, icraata dökecek eyleme geçecek ancak öyle

hiç anormal bi durum değil, neyi neden bekleyim 29 yaşındayım ve eğer niyeti ciddi değilse bilmek isterim çünkü önüme bakmak istiyorum gelen iki kişiyi reddettim onun niyetini bilsem ona göre devam edeceğim ya da etmeyeceğim
Daha tanışalı 1-2 ay olmuş. Biraz daha tanı. Ne bu acele

hiç anormal bi durum değil, neyi neden bekleyim 29 yaşındayım ve eğer niyeti ciddi değilse bilmek isterim çünkü önüme bakmak istiyorum gelen iki kişiyi reddettim onun niyetini bilsem ona göre devam edeceğim ya da etmeyeceğim

Amaç evlenmek yani; o kişiyle evlenmek değil. E diğer talipleri değerlendirseydiniz o zaman.

Birkaç aylık sevgilim evlilik lafı açsa koşarak kaçarım. Çünkü kimse bir başkasının amaçlarının nesnesi olmak istemez.

Yaşınızda da bir şey yok. Birkaç aydır tanıdığınız biriyle yanlış bir evlilik yapmak yaşınızdan daha mı önemsiz?

Amaç evlenmek yani; o kişiyle evlenmek değil. E diğer talipleri değerlendirseydiniz o zaman.

Birkaç aylık sevgilim evlilik lafı açsa koşarak kaçarım. Çünkü kimse bir başkasının amaçlarının nesnesi olmak istemez.

Yaşınızda da bir şey yok. Birkaç aydır tanıdığınız biriyle yanlış bir evlilik yapmak yaşınızdan daha mı önemsiz?
Amacım artık evlenmek, amacımın nesnesi olmayacak ben de olmak istemem amacını öğrensem zaten burda bu konu olmazdı. Ben hemen evlenelim demedim nabzını yokladım yüzük tak bak soruyorlar rahatça görüşelim diye sessizlik beni düşündürdü sadece.

Vaat olmaz, icraata dökecek eyleme geçecek ancak öyle

Nisanlaninca yani? Eh peki nisan atilinca ne yapacaksin?

Evlilik zor bir kurumdur. Sorumlulugu agirdir. Sirf seks icin yapilcak birsey degildir. Yada insani ikna edecek birsey degildir. 3-4 ayda, tüm hayatini beraber gecirecegin insani tanimak ve secmek imkansizdir.

Ve söyleyim, bu kadar evlilik delisi olursan ter etki edip karşindaki dogal olarak kaçar.

ona ısındım diye, aileme söylemişler görücü usulü o kişiyi reddettim umarım değer bunlara
Orası nasip işte belki iyi ki reddetmişim diyecek belki acaba o kişiyi tanısa mıydım diyeceksiniz. Ama her zaman aldığınız kararların arkasında durun tüh keşke demek fayda sağlamaz hata yaparak öğreniyoruz bazı şeyleri de. Biraz daha akışına bırakın süreci.

Bir kaç aydır sevgiliyiz, arkadaş ortamlarına girdim evlilerdi ve eşleriyle tanıştım, erkek kardeşiyle de tanıştım. Mesleklerimiz var aynı şehirdeydik fakat şimdi işim dolayısıyla bir saatlik uzak mesafedeyiz. Her hafta sonu gelip görmek istediğinden bahsediyor ee tabii bu pek hoş bi durum değil çünkü gelince kalmak gibi bi niyeti var. Evliliğe dair bi konuşma geçmiyor aramızda açamıyorum bir türlü daha yeni başladık diye ama son buluşmamızda bir tanıdık görmüştü, laf söz olacak biliyorum ben de artık bi yüzük tak rahatça görüşelim dedim ve SESSİZ kaldı. Bu ne demek oluyor,niyetini nasıl anlayabilirim.
Gerçekten çok komiksin ya sanki koca delisi gibi birileri görmüşte yüzük takması lazımmış 😁😁 çok saçma korkma evde kalmazsın her karşına çıkanın nikahına girmeye çalışma evlilik öyle düşündüğün kadar güzel birşey değil

Orası nasip işte belki iyi ki reddetmişim diyecek belki acaba o kişiyi tanısa mıydım diyeceksiniz. Ama her zaman aldığınız kararların arkasında durun tüh keşke demek fayda sağlamaz hata yaparak öğreniyoruz bazı şeyleri de. Biraz daha akışına bırakın süreci.
Haklısınız belki de nasip kısmet inşallah acaba demeyeceğim kararlar alabilirim. Hatalarımda birikiyor ama halledeceğim. Sessizliğe aynı tepkiyle sessizlikle cevap vereceğim.

Gerçekten çok komiksin ya sanki koca delisi gibi birileri görmüşte yüzük takması lazımmış 😁😁 çok saçma korkma evde kalmazsın her karşına çıkanın nikahına girmeye çalışma evlilik öyle düşündüğün kadar güzel birşey değil
ahahh siz de çok kabasınız.

Birkaç ayda yüzük takma teklifi çok mantıklı bir teklif olmamış ama sizinle ilgili ileriye yönelik bir şeyler düşünmesi ve dile getirmesi anormal olmazdı diye düşünüyorum. Belki yeni olduğunuz içindir bilemiyorum ama 7 8 ay gibi bir süre sonra da aynı tavırda olursa çok da vakit kaybetmeyin derim.

Evlenmek istiyorsan evlilik konusunda hiç konuşma 😉
En evlenmeyi düşünmeyen adam bile bir süre sonra bunu sorgulayıp kendi açıyor evlilik muhabbetini
Biri bana kızmıştı hatta senin niyetin yok herhalde senin yaşındaki kadınlar kendileri dile getirir normalde diye🤣

Evlenmek istiyorsan evlilik konusunda hiç konuşma 😉
En evlenmeyi düşünmeyen adam bile bir süre sonra bunu sorgulayıp kendi açıyor evlilik muhabbetini
Biri bana kızmıştı hatta senin niyetin yok herhalde senin yaşındaki kadınlar kendileri dile getirir normalde diye🤣
Bi kere dedim, bi kere daha dermiyim bilmiyorum ki dilin kemiği yok ama çok mantıklı bi yaklaşım. Ya bi anlasam niyetini benim sıkıntım şu an o,isteği evlenme mi eğlence mi takıldığım nokta bu şu an

Back
X