- Konu Sahibi BirininCicegi
Hem de kredi faiz oranlari almis basini gitmisken...aman aman cekmesin esiniz kredi.gorumcenizin sozlusu para kazanacak da kredi odeyecek...peh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sakınnnn tavrınızı bozmayın sakınnnnnEsimede dedim ki sakin benden habersiz gidip de boyle bir ise kalkisma buyuk kavga cikar dedim. Simdi gitti esim yemin ediyorum karnima agrilar saplaniyor ya. Bugun de esimin kuzenin kinasi var yuzyuze gelmekten korkuyorum.gorumceyle.
Eşinizin aklından şüphe ediyorum.Merhaba, bugün eşim aradı yarın sabah görümcemin ve 2 günlük sözlüsünün eşimle bankaya gidip 30.000 tl kredi çekeceklerini söyledi. Yani bu meblağyı eşimin adına çektireceklermiş. Neymiş, ikisininde adına çıkmıyormuş kredi ve bu parayla nişanlısı iş kuruyor dükkanın eksiklerini alıcaklarmış. Bende katiyyen böyle biseyi kabul etmedigimi ne yapip edip hayir demesini istedim. Zaten gorumcemle aralari bozuktu yeni duzeldiler tekrar bozulmasin diye hayir diyemedigini dusunuyorum. Ama ben guvenmiyorum ne ona ne sozlusune. Gorumce kendisi esimle olan kavgasinda verdigim ( sıkıntıdayken yardım ettigi) paralari geri ver diyen bi insan.. bende noldu simdi isi dusunce her dk arar oldu dedm esime. Sonra bizden oncede abisinden istemis gorumcem onun birikmis parasi oldugu halde faizde o bozamam demis kabul etmemis ama esim bizim kenarda 1 liramiz olmamasina ragmen gidip kabul etmis. Ve biz kiradayiz bi kizim var 3 yasinda ve 6 aylik hamileym. Ben bir yas buyugum esimden 1 yas bile o kadar farkediyorki anliyorum boyle zamanlarda. Asla dedim kabul etmedim.
Allah korusun baslarina bisey gelse odeyemiycek duruma gelseler biz ac kaliriz evliligimiz biter. Bunu da soyledim esime esim bozuldu ama ikna olmasi icin soylemek zorunda kaldim.
SIMDI ASIL MESELE GORUMCEM BU ARADA ESIMDEN BUYUK. GORUMCEM SIKI SIKI TEMBIHLEMIS KIMSEYE SOYLEME DIYE. BEN ASLA DURAMAM BEN IKNA EDEMEM SENI DEDIM ESIME VE KV SOYLEDIM ODA ASLA ASLA DIYE TEPKI VERDI DOGAL OLARAK. KENDISI HALLETSIN DEDI DAMADI ICIN BENDE KV TEMBIHLEDIM SOYLEME BELLI ETME BENIM ANLATTIGIMI KIZIN SANA.KENDI ANLATANA KADAR DEDIM . SIMDI EGER AGZINI TUTAMAYIP UYARMAYA KALKARSA VE BENIM SOYLEDIGIMI ANLARSA GORUMCE. BEN KOTU OLUR MUYUM? BEN YASIMA GORE(23) DOGRUYU YAPTIGIMI DUSUNUYORUM VE GORUMCENIN ZATEN ZOR GECINEN BIZE BUNU TEKLIF ETMESI COK YANLIA DEGIL MI? BENIM DUSUNCEM SEVINMESI BILE GEREKIR KARDESIM BORCA GIRMESIN DIYE DUSUNUYOR DIYE..
((( ESIMI DE ACTIKLARI DUKKANA ILERDE KUCUK MIKTARDA ORTAKLIK TEKLIF ETMISLER BUNU GUZELLIK OLARAK SUNMUSLAR SEN BIZE KREDI CEK BIZ SANA BU GUZELLIGI YAPALIM DIYE BEN ASLA GUVENMIYORUM ONLARA)))
Bu beni ilgilendirmez haddime degil kizi verdiler bu hafta zaten gorumce dusunsunBu arada eger bir damat adayina kredi cikmiyorsa kiz vermeyin derim:) bence bir damat adayi zengin olmayabilir ama kredibilitesi uygun ve duzgun olmali.bu sozumu ciddiye alin.ben eski bankaciyim.kredi kayit burosu (kkb) kayitlari temiz olan insandan zarar gelmez.gecmiste hic kredisi olmayan insan ve cektigi kredileri duzgun odeyen insandan zarar gelmez.ama kredi basvurup da cikmayan insana yaklasirken dusunulmeli.ben tum kuzenlerimin es adaylarini bir de bu yonden degerlendirdim.hakikaten kkb si bozuk olandan genelde hayir gelmiyor.
Bende buna yuksek ihtimal diyorummmBence o sözlü görümceyi fena kandırıyor...
Evetttsakınnnn tavrınızı bozmayın sakınnnnn
ohh görümceye bak sen
görümceden de korkmayın ister konuşsun ister konuşmasın
bu arada siz 20 eşiniz 19 ken mi evlendiniz? ne kadar küçükmüşsünüz
Evetttsakınnnn tavrınızı bozmayın sakınnnnn
ohh görümceye bak sen
görümceden de korkmayın ister konuşsun ister konuşmasın
bu arada siz 20 eşiniz 19 ken mi evlendiniz? ne kadar küçükmüşsünüz
abovvv maşallah diyorumEvett
Evetttesimi askere yolladim bebegimle kv kaldim daha 1 yil oldu evime geceli
![]()