Gebeliğe Hazırlık niz hamileyiminm?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insLlaah canim ben ekimin 23unde adet gordum benim adet dongum 28gunden bir simdide 20si yani bugun regl gunum amma olmadi bisey test yaptim boype cikti
Ne güzel Testin hatalı olduğunu sanmıyorum . Kan testi yaptırın inşallah saglıkla ilerler ve saglıkla kucaginiza alırsınız .

i

iki gun kaldi goguslerim cok fena gergin yani peki ya sendee
Benim de bata 1 gün kaldı normalde. Hatta gün 12 yi geçtiğine göre tam olarak bat günümdeyim Ben birkaç haftadır belirti yaşıyorum. En başından beri hissetmiştim.
Ama şuanki belirtilerim göğüs sertleşmesi (3 4 gün önce başladı) , kasık ağrısı (feci), sürekli karnımda bir gurultu, sık idrara çıkma ve sürekli ağlama hissi yaşıyorum.

ya ben 5aydir evliyim hic kavga etmedik bu ay acayip kavgaci birine donustum surekli kendimi savunma halindeyim ya))

ya ben 5aydir evliyim hic kavga etmedik bu ay acayip kavgaci birine donustum surekli kendimi savunma halindeyim ya))
Duygu dalgalanmaları olur derler ama kavgacılığı bilemedim
Ama şunu söyleyebilirim eğer gebeysen sinir ve stresten uzak durmak zorundasın.
Yaşadığın her his kana kodlanıp bebeğe gidiyor.
Doğunca sinirli ve kavgacı bir çocuk bulmak istemiyorsan kendini sakinleştirecek yöntemler bulmanın tavsiye ederim.
Ben ağlarken bile korkuyorum çok ağlak çocuğum olur diye

İnşallahhhh Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin ♥
Belirtilerin nedir kaç gün kaldı bata
Bata daha var ama ağır kaldırınca veya yere Oturunca kasıklarıma ve rahmime ağrı giriyor Doktor gittim doktor gebelik şüphesi var dedi muayene ederken beni tam hatırlamıyorum 0.78 veya 0.87 çıktı değerim ama daha çok var adet olmama döngüm 36 oldu o yüzden sabredip beklicem midem bazen ağzıma geliyo genel olarak saat 2 de uyurum gece şu 3 gündür 12 de uyanıyorum ama gözlerim yanıyo zor açıyorum gözlerimi bu arada 3 gün önce beta ya baktırdım inşallah tutmuştur miniğim bu ay olması gerekenden daha fazla yumurtlamışım ve olması gerekenden fazla çatlamış dedi doktor bakalım bekliyorum bu ay hamile kaldım sanırım sadece 10 gün var 36dan hesaplarsam 30 günden hesaplarsam 4 gün var betama bekliyorum işte sabır gelsin de yeterki ben sabrederim

Siz 36 gibi hesaplayın.
6 gün sonra falan erken idrar testi yapın. Direkt kana da gidebilirsiniz.

Bendede var bunlar kflflfk

Siz 36 gibi hesaplayın.
6 gün sonra falan erken idrar testi yapın. Direkt kana da gidebilirsiniz.
Haklısınız ama ben 40 gün olsun adet olmazsam öyle direk kana gidicem idrar testi geçen ay yaptım silik çıktı ama adet oldum o yüzden beklicem

Kızlar bende adet düzenleyici kulanıyorum bununla hamilede kalınabilir bugun ilacım bitti ama üç günden beri kasıklarım çok kötü şekilde ağrıyor gögüslerimdede sızlsma var bendede hiç olmayan bişi geceleride gaz sıkıntım oluyor sizce hamilemiyim yoksa adet olurmuyum

Adetine kaç gün var canım idrar testi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…