evet gidicem.mutlaka hemde silik cikmadi net olarak gozukuyi diye gidicemYarın hemen bir kan testine gidin ♥
Vardır zaten kolay kolay yanılmaz bu testler.
iki gun kaldi goguslerim cok fena gergin yani peki ya sendeeİnşallahhhh Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin ♥
Belirtilerin nedir kaç gün kaldı bata
Ne güzelinsLlaah canim ben ekimin 23unde adet gordum benim adet dongum 28gunden bir simdide 20si yani bugun regl gunum amma olmadi bisey test yaptim boype cikti
Benim de bata 1 gün kaldı normalde. Hatta gün 12 yi geçtiğine göre tam olarak bat günümdeyimi
iki gun kaldi goguslerim cok fena gergin yani peki ya sendee
ya ben 5aydir evliyim hic kavga etmedik bu ay acayip kavgaci birine donustum surekli kendimi savunma halindeyim ya))Benim de bata 1 gün kaldı normalde. Hatta gün 12 yi geçtiğine göre tam olarak bat günümdeyimBen birkaç haftadır belirti yaşıyorum. En başından beri hissetmiştim.
Ama şuanki belirtilerim göğüs sertleşmesi (3 4 gün önce başladı) , kasık ağrısı (feci), sürekli karnımda bir gurultu, sık idrara çıkma ve sürekli ağlama hissi yaşıyorum.
Duygu dalgalanmaları olur derler ama kavgacılığı bilemedimya ben 5aydir evliyim hic kavga etmedik bu ay acayip kavgaci birine donustum surekli kendimi savunma halindeyim ya))
Bata daha var ama ağır kaldırınca veya yere Oturunca kasıklarıma ve rahmime ağrı giriyor Doktor gittim doktor gebelik şüphesi var dedi muayene ederken beni tam hatırlamıyorum 0.78 veya 0.87 çıktı değerim ama daha çok var adet olmama döngüm 36 oldu o yüzden sabredip beklicem midem bazen ağzıma geliyo genel olarak saat 2 de uyurum gece şu 3 gündür 12 de uyanıyorum ama gözlerim yanıyo zor açıyorum gözlerimi bu arada 3 gün önce beta ya baktırdım inşallah tutmuştur miniğim bu ay olması gerekenden daha fazla yumurtlamışım ve olması gerekenden fazla çatlamış dedi doktor bakalım bekliyorum bu ay hamile kaldım sanırım sadece 10 gün var 36dan hesaplarsam 30 günden hesaplarsam 4 gün var betama bekliyorum işte sabır gelsin de yeterki ben sabrederimİnşallahhhh Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin ♥
Belirtilerin nedir kaç gün kaldı bata
Siz 36 gibi hesaplayın.Bata daha var ama ağır kaldırınca veya yere Oturunca kasıklarıma ve rahmime ağrı giriyor Doktor gittim doktor gebelik şüphesi var dedi muayene ederken beni tam hatırlamıyorum 0.78 veya 0.87 çıktı değerim ama daha çok var adet olmama döngüm 36 oldu o yüzden sabredip beklicem midem bazen ağzıma geliyo genel olarak saat 2 de uyurum gece şu 3 gündür 12 de uyanıyorum ama gözlerim yanıyo zor açıyorum gözlerimi bu arada 3 gün önce beta ya baktırdım inşallah tutmuştur miniğim bu ay olması gerekenden daha fazla yumurtlamışım ve olması gerekenden fazla çatlamış dedi doktor bakalım bekliyorum bu ay hamile kaldım sanırım sadece 10 gün var 36dan hesaplarsam 30 günden hesaplarsam 4 gün var betama bekliyorum işte sabır gelsin de yeterki ben sabrederim
Bendede var bunlar kflflfkBenim de bata 1 gün kaldı normalde. Hatta gün 12 yi geçtiğine göre tam olarak bat günümdeyimBen birkaç haftadır belirti yaşıyorum. En başından beri hissetmiştim.
Ama şuanki belirtilerim göğüs sertleşmesi (3 4 gün önce başladı) , kasık ağrısı (feci), sürekli karnımda bir gurultu, sık idrara çıkma ve sürekli ağlama hissi yaşıyorum.
Haklısınız ama ben 40 gün olsun adet olmazsam öyle direk kana gidicem idrar testi geçen ay yaptım silik çıktı ama adet oldum o yüzden beklicemSiz 36 gibi hesaplayın.
6 gün sonra falan erken idrar testi yapın. Direkt kana da gidebilirsiniz.
Bendede var bunlar kflflfk
Belirtiler tutuyorsa ihtimal yüksek demektir.Haklısınız ama ben 40 gün olsun adet olmazsam öyle direk kana gidicem idrar testi geçen ay yaptım silik çıktı ama adet oldum o yüzden beklicem
İnşallah canım 8 aydır bekliyorum mucize miBelirtiler tutuyorsa ihtimal yüksek demektir.
İnşallahhhh alırız güzel haberinizi.
insLalah adet olmazsin canim hamis kalirsinn cook sevinirizHaklısınız ama ben 40 gün olsun adet olmazsam öyle direk kana gidicem idrar testi geçen ay yaptım silik çıktı ama adet oldum o yüzden beklicem
İnşallah canıminsLalah adet olmazsin canim hamis kalirsinn cook seviniriz
Adetine kaç gün var canım idrar testi yapKızlar bende adet düzenleyici kulanıyorum bununla hamilede kalınabilir bugun ilacım bitti ama üç günden beri kasıklarım çok kötü şekilde ağrıyor gögüslerimdede sızlsma var bendede hiç olmayan bişi geceleride gaz sıkıntım oluyor sizce hamilemiyim yoksa adet olurmuyum
Maşallah kız hamilesin bes belli
İlaçtan 3 4 gün sonra edet olunması lazım yani üç gün daha beklemem gerekecekAdetine kaç gün var canım idrar testi yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?