Nk hucre paneli testi yaptirip yorumlayabilecek olan varmi

beatiful81

Bebeğimi bekliyorum
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
636
330
628
33
Merhaba arkadaşlar benim 6. Tup bebek başlanacak öncekilerde 3 düşüğüm 2 negatif var doktorum nk hücre panel testi ve th1 th2 oranı için kan testi istedi verdik 1 haftada cıktı sonuç ama doktora gitmeme daha çok var ve merak ediyorum acaba bu testlerden yaptırıp benim testimide yorumlayabilecek olan varmi şimdiden çok teskkurler

Eklentiler

• Screenshot_20220412-171151_Drive.webp
    Screenshot_20220412-171151_Drive.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 648
  • Screenshot_20220412-171146_Drive.webp
    Screenshot_20220412-171146_Drive.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 545
  • Screenshot_20220412-171137_Drive.webp
    Screenshot_20220412-171137_Drive.webp
    26 KB · Görüntüleme: 501
Merhaba benm de 3 düşüğüm var. Bu testi nerde yaptırdınız hangi bölüm de doktorum bana bundan bahsetmedi
Merhaba ben doktoruma gösterdim sonucumu vücudumun bağışıklığı düşük çıkmış vucudum yabancı madde olarak görüp bebeği atıyormuş malesef onun için farklı tedavi uygulanacak şimdi bu testi istanbulda sadece acıbadem hastanesi yapıyor orda 1900 e yaptırdık biz ankarada falan bir kaç yerde yapıyormuş 15 tüp kan aldılar 1 hafta da cıktı sonuç ama devlet hastanlerinde yapılmıyor malesef çok araştırdım ben size de geçmiş olsun

Merhaba ben doktoruma gösterdim sonucumu vücudumun bağışıklığı düşük çıkmış vucudum yabancı madde olarak görüp bebeği atıyormuş malesef onun için farklı tedavi uygulanacak şimdi bu testi istanbulda sadece acıbadem hastanesi yapıyor orda 1900 e yaptırdık biz ankarada falan bir kaç yerde yapıyormuş 15 tüp kan aldılar 1 hafta da cıktı sonuç ama devlet hastanlerinde yapılmıyor malesef çok araştırdım ben size de geçmiş olsun
Sadece İstanbul ve Ankara mı yapıyor 😵

Sadece İstanbul ve Ankara mı yapıyor 😵
Diğer şehirleri bilmiyorum cnm yani dmeek istediğim koca istanbulda bile bir yerde yapılıyor hangi şehirde oturuyorsanız araştırma yapın küçük yerlerden kan alınarak istanbul veya ankaraya labaratuvarina yollayarak da bakiyolarmis yapan biyer bulursanız o şekil yatırırsınız

Diğer şehirleri bilmiyorum cnm yani dmeek istediğim koca istanbulda bile bir yerde yapılıyor hangi şehirde oturuyorsanız araştırma yapın küçük yerlerden kan alınarak istanbul veya ankaraya labaratuvarina yollayarak da bakiyolarmis yapan biyer bulursanız o şekil yatırırsınız
Çok teşekkür ederim. Düşükleriniz kaç haftalık oluyordu

Benim normal gebelik değil hepsi tüp bebekdi ilki 12 hafta diğerleri 5 6 En fazla
Benim anlamadığım eğer naturel killer varsa sizde (yani bu test sonucu pozitifse) o zaman 3 kere gebelik görmezsiniz ki? Yani daha embriyo transfer edildiğinde vücut onu yabancı madde olarak görüp ondan kurtulmaya bakar diye anlatmıştı bana doktorum. Ben iki kez negatif yaşayınca bana önerdiler

Benim anlamadığım eğer naturel killer varsa sizde (yani bu test sonucu pozitifse) o zaman 3 kere gebelik görmezsiniz ki? Yani daha embriyo transfer edildiğinde vücut onu yabancı madde olarak görüp ondan kurtulmaya bakar diye anlatmıştı bana doktorum. Ben iki kez negatif yaşayınca bana önerdiler
Tekrarlayan gebelik kayıplarına öneriyorlar ama benim gebelikler doğal

Tekrarlayan gebelik kayıplarına öneriyorlar ama benim gebelikler doğal
Anladım. Bu arada ne yazık ki %100 başarısı kanıtlanmış bir yöntem değil. Yurtdışında genelde uygulanmıyor dünya tıp literatüründe kanıtlanmış etkinliği olmadığı için. Yani hala deneysel uygulama gözüyle bakıyorlar (en azından benim bulunduğum ülkede) ama işte bi umut arıyoruz hepimiz. Sizi anlıyorum

Anladım. Bu arada ne yazık ki %100 başarısı kanıtlanmış bir yöntem değil. Yurtdışında genelde uygulanmıyor dünya tıp literatüründe kanıtlanmış etkinliği olmadığı için. Yani hala deneysel uygulama gözüyle bakıyorlar (en azından benim bulunduğum ülkede) ama işte bi umut arıyoruz hepimiz. Sizi anlıyorum
Aynen Bi umut olarak araştırıyorum. Zaten doktorum bana bundan bahsetmedi bile.

Aynen Bi umut olarak araştırıyorum. Zaten doktorum bana bundan bahsetmedi bile.
Kaç haftalıkken oldu kayıplar? Sorması ayıp yaşınız 35 üzeri mi? Çünkü sanırım benim gibi 35 üzeri iseniz risk artıyor. Genetik bakıldı mı? Sanırım doğal yolla gebelik olduğu için genetik bakılmıyor ama illa ki doktorların bir yorumu olmalı tekrarlayan düşüğe

Kaç haftalıkken oldu kayıplar? Sorması ayıp yaşınız 35 üzeri mi? Çünkü sanırım benim gibi 35 üzeri iseniz risk artıyor. Genetik bakıldı mı? Sanırım doğal yolla gebelik olduğu için genetik bakılmıyor ama illa ki doktorların bir yorumu olmalı tekrarlayan düşüğe
27 yaşındayım. Genetiğim de herhangi Bi sıkıntı çıkmadı benim. Doktorların kesin şumdandır dediği bişey yok maalesef. Sadece eşimin şekil bozukluğu var

Back
X