Nk hucre paneli testi yaptirip yorumlayabilecek olan varmi

Benim anlamadığım eğer naturel killer varsa sizde (yani bu test sonucu pozitifse) o zaman 3 kere gebelik görmezsiniz ki? Yani daha embriyo transfer edildiğinde vücut onu yabancı madde olarak görüp ondan kurtulmaya bakar diye anlatmıştı bana doktorum. Ben iki kez negatif yaşayınca bana önerdiler
Canım ilki benim 12 haftaya kadar geldi aslında kürtaj olmuştum onda sonrakiler zaten ögrendigim gibi düştü bağışıklık zaman zaman değişebilirmiş yani demekki o zman kabul etti ama şuan çok düşük bağışıklığım birde doktorum yabancı cisim görüp atsa bile bir süre normal gebelik gibi devam eder vücut kabul ettirmeye çalışır kendine o arada sonucu öğrenirsiniz ve peşine hemen değer düşmeye baslar kaybedersin dedi dediği gibi de oldu hep malesef 😔 sizde ciktimi peki sorun yaptirdinizmi testi

Canım ilki benim 12 haftaya kadar geldi aslında kürtaj olmuştum onda sonrakiler zaten ögrendigim gibi düştü bağışıklık zaman zaman değişebilirmiş yani demekki o zman kabul etti ama şuan çok düşük bağışıklığım birde doktorum yabancı cisim görüp atsa bile bir süre normal gebelik gibi devam eder vücut kabul ettirmeye çalışır kendine o arada sonucu öğrenirsiniz ve peşine hemen değer düşmeye baslar kaybedersin dedi dediği gibi de oldu hep malesef 😔 sizde ciktimi peki sorun yaptirdinizmi testi
Merhaba, evet yaptırdım. Doktorum sizde NK var dedi. Bir sonraki transfer için kendi kanınızdan serum yapacağız dedi. Ama bu arada ben Yurtdışına taşındım. Burda tedaviye başladım. Buradaki doktorum bu uygulamanın uluslararası tıp literatüründe henüz kanıtlanmadığını, deneysel çalışma yapmadıklarını söyledi ve böyle bir tedavi uygulamadı. Buradaki tedavide pozitifi gördüm

Merhaba, evet yaptırdım. Doktorum sizde NK var dedi. Bir sonraki transfer için kendi kanınızdan serum yapacağız dedi. Ama bu arada ben Yurtdışına taşındım. Burda tedaviye başladım. Buradaki doktorum bu uygulamanın uluslararası tıp literatüründe henüz kanıtlanmadığını, deneysel çalışma yapmadıklarını söyledi ve böyle bir tedavi uygulamadı. Buradaki tedavide pozitifi gördüm
Maşallah çok sevindim sağlıkla kavuşun evladıniza çok şükür olmuş darısı başımıza hayirlisyla evet yurdışında çoğu doktorlar türkiye de uygulanan yöntemleri uygulamiyorlar

Merhaba arkadaşlar benim 6. Tup bebek başlanacak öncekilerde 3 düşüğüm 2 negatif var doktorum nk hücre panel testi ve th1 th2 oranı için kan testi istedi verdik 1 haftada cıktı sonuç ama doktora gitmeme daha çok var ve merak ediyorum acaba bu testlerden yaptırıp benim testimide yorumlayabilecek olan varmi şimdiden çok teskkurler
Merhaba bende kandan yaptıracağım ama dra sormayı unuttum rahimden parça alınarak yapılan 21 24. günlerde yapılıyormuş kandan hangi gün yapıldığı önemli mi acaba siz hangi gün yaptırdınız acaba cevaplarsanız çok sevinirim 🙏🏻

27 yaşındayım. Genetiğim de herhangi Bi sıkıntı çıkmadı benim. Doktorların kesin şumdandır dediği bişey yok maalesef. Sadece eşimin şekil bozukluğu var
Merhaba ne durumdasınız Şuan benim eşimde de sperm sayısı çok düşük ve morfoloji bozuk. Tüp bebek tedavisinde ilk denememde hamile kaldım ama 6.7 haftalık bebeğimi düşürdüm. Dr benden karyotip tayini trombofili paneli 6lı ve nk hücre paneli testi istedi. Onları verdik sonuçların çıkması 1 ayı buluyormuş bekliyoruz inşallah bir sıkıntı çık az

Merhaba ne durumdasınız Şuan benim eşimde de sperm sayısı çok düşük ve morfoloji bozuk. Tüp bebek tedavisinde ilk denememde hamile kaldım ama 6.7 haftalık bebeğimi düşürdüm. Dr benden karyotip tayini trombofili paneli 6lı ve nk hücre paneli testi istedi. Onları verdik sonuçların çıkması 1 ayı buluyormuş bekliyoruz inşallah bir sıkıntı çık az
Bu testleri ücretli mi verdiniz acaba?

Merhaba sperm düşüklüğü ve morfoloji bozukluğunu neye bağlıyor doktor? Bizimkinin ndeni varikoselmiş ameliyat oldu eşim

Dr herşey olabilir diyor. Şundan dolayıdır diye açıklama yapmıyor söyledikleri de internette yazan şeyler.
Biz ilk önce başka dr gitmiştik aynı muayeneyi yapmasına rağmen varikoselden morfolojiden hiç bahsetmemişti sadece takviye verip yollamıştı. Daha iyi bi dr gittik hormonun birinde düşüklük varikosele bağlı morfoloji bozukluğu olduğunu öğrendik hiç vakit kaybetmeden ameliyat oldu eşim. Şimdi yeniden yeni bi hamileliğim var her an korku içindeyim sadece dua ediyorum bakalım inşallah bu kez dünyaya getirmek nasip olur 🌷

Biz ilk önce başka dr gitmiştik aynı muayeneyi yapmasına rağmen varikoselden morfolojiden hiç bahsetmemişti sadece takviye verip yollamıştı. Daha iyi bi dr gittik hormonun birinde düşüklük varikosele bağlı morfoloji bozukluğu olduğunu öğrendik hiç vakit kaybetmeden ameliyat oldu eşim. Şimdi yeniden yeni bi hamileliğim var her an korku içindeyim sadece dua ediyorum bakalım inşallah bu kez dünyaya getirmek nasip olur 🌷
Amin canım.

Evet belli oluyor tabimden parca aldırmak daha zor şuan tedavideyim inş yeni başladık bakalım hayirlsiyla
Merhabalar💐 benimde tüp bebek tedavisi sonucu oluşan 2 gebeliğim oldu 8-9. Haftalarda ikisinin de kalp atışı durması sonucu gebelik sonlandı. 2 opu 3 transfer yapıldı ikisinde de gebelik oluştu ama ilerlemedi kromozom ve trombofoli testlerimizde sorun yok rahmin yağışı ile de ilgili sorun yok yani düşüklerle ilgili bir neden bulunamadı. Bu testi yaptırmayı düşünüyorum son çare olarak siz acaba tedaviden sonuç aldınız mı? Teşekkürler şimdiden🙏🏻

Çok geçmiş olsun
Merhabalar💐 benimde tüp bebek tedavisi sonucu oluşan 2 gebeliğim oldu 8-9. Haftalarda ikisinin de kalp atışı durması sonucu gebelik sonlandı. 2 opu 3 transfer yapıldı ikisinde de gebelik oluştu ama ilerlemedi kromozom ve trombofoli testlerimizde sorun yok rahmin yağışı ile de ilgili sorun yok yani düşüklerle ilgili bir neden bulunamadı. Bu testi yaptırmayı düşünüyorum son çare olarak siz acaba tedaviden sonuç aldınız mı? Teşekkürler şimdiden🙏🏻
Çok geçmiş olsun gereksiz bir test olduğunu sonradan öğrendim ve yüksek maliyetli kesinlikle gerek yok sadece bağışıklığınız düşük gibi düşünerek ona göre tedavi verilebilir ben o zaman yaptırdım üzerine 2 kere daha tüp bebek denedik hiç tutunma olmadı onca tedavi ve serumlara haplara rağmen bi ton hap vermişlerdi hepsi Fasa fiso gerçekten sonra doktor değiştirdik biz orda devam etmedik cnm inş sende güzel sonuca ulaşırsın hayırlsıyla

Back
X