Merhabalar,ben yabanci uyrukluyum,ben 4 dusuk yasadigim icin-hep dogal gebelik herzaman kaybi ayni hafta 8inci ve bastan herseyi normal emriolar tam buyuyorlari kalp atislari herzaman normal olduklri ,ve bir anda kalp duruyordu.5 yil boyunca biz savasiyorduk.En son katil hucreler bakildi direk histeroskopi ile numune alindi ve pozitif cikti.Bizim ulkede doktor 1 ay gebe kalmadan once ilac veriyor.Iki hap ve ilk beta pozitif ciktiginda 3 kere intralipid serum verecek,cok kisi tanidim son zamanda bu terapi ile saglikli bebek kucaklarina aldilar.Sadece bir tavsiyem,katil hucreleri test yaparken sadece histeroskopi ile yapin,cunku kanda yalnis pozitif cikabilir,normlade vucudumuzda zaten dogal bu hucreler var ama gebelik icin onemli olan sey kadinin rahimde ne kadar var.Anladim kadariyla gebelikte 1-4% uygundur bende mesella 15% cikti.Pes etmeyin,ben 5 yil sonra sonunda ogrendim sorunumu ,ugrasmasaydim kimse benim icin ugrasmicakti. 4 dusuk yasamak cok ama cok zor,ama biz kadinlariz ve annelik duygusu her acidan buyuktur.