nl arkada olanlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi AswangCullen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gaye aksuyla bende kartal da bir düğünde aynı masada oturmuştum naz yapıp şarkı söylememişti babasıyla gelmişti ama arkadasım değil di

soylemez zamanında annem ona sen benım kızım olsan senı sarkıcı yaparım dedıgınde bı aglamadıgı kalıyordu kmp tv vardı bılırmısın bılmem yerel kanal orda programa cıkardık biz kucuk skecler yapardık oda sarkı soylerdı.. bu arada zaten her yere babasıyla gıdıyo ama babası sımdı acık denızde bı yerde 45 gundur mahsurlar en son yıyecek gondermıs devlet alıp getırceklerdı noldu bılmıyorum

yazık üzüldüm babasına kmp tv yi biliyorum az az hatırlıyorum arda bakardım sende tv de skec yapmışsım sende meşhur sayılırsınyerimseniben

yazık üzüldüm babasına kmp tv yi biliyorum az az hatırlıyorum arda bakardım sende tv de skec yapmışsım sende meşhur sayılırsınyerimseniben

heheh evet ozaman cocuktuk ama oldu ıste :))

hee unuttuklarım var arıf susam annemın cok yakın arkadasının enıstesı gormuslugu muhabbetı var ama benım yok.. azer bulbul annemın yıne cevresınden annemı cok severdı ama sımdı uzaklar..alıhanla tanısmıstım. murat kursunla tanıstım.djler sayılıyorsa djlerden var bır kac tane.. hatırlarmısınız bılmem sohretı kısa surenlerden bı akrabam var.. bbg evınde azızcan dıye bı cocuk vardı gıtar calardı hanı gunes gozluguyle gezerdı o anne tarafımdan akrabam cocukken ona asıktım ben .))) vs vs

akrabadanmı başlıyım arkadaştanmıyoksa kendimi reklammı ediyimsengözlerimebaksanab

artık gerçekleri sölemenin vakti geldi bayanssulusmile öhöö öhöö :icecream:
valla bizim liseden çıkan ünlü arkdşlarım var..ünv den de tanıdıgm var ünlü olan...

özgü namal, haluk levent ama sıkı fıkı değiliz tabi

kızlar valla gülben ergen,emre altuğ,emrah,nejat uygur,suavi,göktan,nail kırmızıgül,derya baykal,grup kargo,füsun önal hepsiyle tanışma imkanım oldu d&r da çalışmıştım bir dönem

oo benim tanıdığım ünlü çok :kedi: seda sayan,alişan,demet akalın,tan,turgay başyayla,onurşan,nefise karatay,dansöz didem,ismail yk,servet çetin,hidayet türkoğlu,okan bayülgen daha bi sürü var.. opuyorumnanaktan

mehmet aslantuğ ve rahmetli olan vali recep yazıcıoğlu , her ikiside hemşerimiz köylümüz uzaktanda akrabalar , ama hiçbirinide yakından görmek nasip olmadı (

rahmetli kerim tekin arkadaşımın kuzeniydi çok iyiyydi allah rahmet eylesin.

bkm deki oğuzhan koç bizim okuldaydı
serhan aslan da (hayat bilgisinden kopil diye tanınırdı) felsefe okuyodu

hıdayet mıııııı basketbolculara bayılıyorumm ozellikle ersan ilyasova semih erden ve hidoyaa 2 metreler ya karılarıyla zor olmuyomudur ki sırnaşık şeybi oturusta bi tencere gidiyodur heralde sempatiksalakcinni
basketciylen evlenmek istiyorumm

Bi ara ünlü olan Ilhan Mansiz.. simdilerde nerelerdedir belirsiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…