Evet bencede her okula güvenli görevlisi şart aslında ama sanırım bunu yapmazlar, hakikatende nöbet tutulan günler bütün öğretmenler çok yoruluyor, derslerde daha sinirli oluyor...
Öğretmenin normalde görevi bu olmamalı, belki şöyle bişey yapsalar angarya olmaktan çıkar bu nöbet olayı, nöbet tutulan gün için ders ücreti falan ödeseler böylece isteyen öğretmen nöbet tutsa istemeyen tutmasa, bide kimse istemezmiş:) Yok vazgeçtim olmaz bu...
en iyisi okulun genel güvenliğini sağlayacak güvenli görevlileri bulundurmak, gerçekten ihtiyaç yani.
katılıyorum...isteğe bağlı olabilir..ve nöbet tutan öğretmene ders ücreti ödenebilir..isteklilerin az olacağını sanmıyorum..sadece yeterli istekli çıkmazsa zorunlu olsa ama mutlaka ücret ödensesırnaşık şeyÖğretmenin normalde görevi bu olmamalı, belki şöyle bişey yapsalar angarya olmaktan çıkar bu nöbet olayı, nöbet tutulan gün için ders ücreti falan ödeseler böylece isteyen öğretmen nöbet tutsa istemeyen tutmasa, bide kimse istemezmiş:)
arkadaşım,senin branşın ne bilmiyorum ama ben ingilizce öğretmeniyim...derste oturabildiğim tek vakit 2 dk. ders defteriyle yoklama kağıdını doldurduğum vakit..türkçenin kurallarını bilmeyen çocuklara ingilizce öğretmeye çalışıyorum...üstelik kalabalık sınıflarda..ve üstüne de nöbet...paranın çekiciliğine kapılmışsınız diyorsun..sana nöbet için para verseler red mi edeceksin?yapma allah aşkına..fena mı olurdu yani?zaten aldığımız üç kuruş..evet,bu mesleği sadece Allah rızası için yapmıyoruz..hayır hayır,sen de öyle yapmıyorsun..ama sevmesen asla yapılamayacak ender mesleklerden biridir öğretmenlik..para olunca işin ucunda eminim herkes haftada 2 de tutar 3 de tutar siz de dahil. paranın çekiciliğine kapılmışsınız çünkü başka hiç birşey umurunuzda değil! öğretmenliği severek yapsaydınız para için yapmasaydınız zaten şimdi nöbet için ek ders isteriz diye yakınmazdınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?