Bugün işleri toparlamaya çalışıyom. Bakıcım rahatsızlandı. Ve amliyat olacak. Inşallah ciddi bişey çıkmaz. Sabah çok korkuyodu.
Safra kesesi ameliyatı. Teyzesi kanserden ölmüş. Aynı ameliyat sonrası. Yazık . Bende üzüldüm. Inşallah bişey çıkmadan ameliyatını olur. Banada baya bi izin gözüküyo.
geçmiş olsun üzüldüm allah şifa versin gençmi..
Izinmi alcanNe kadar alcan
evet genç.47 yaşında falan. Yarın ve cuma için alcam önce. Ameliyat olursada önümüzdeki hafta komple
gençmiş allah acil şifalar versin
anladım bilom özlücez seni yine
özleyin beni anacım
temizklik yapacam yapom. Ev perişan. Bi kadın tutayım birlikte yapalım diyom. Tek başına işin içinden çıkmam mümküne değelNeyse çocuklarınla vakit geçircen hiç değilse:97:
temizklik yapacam yapom. Ev perişan. Bi kadın tutayım birlikte yapalım diyom. Tek başına işin içinden çıkmam mümküne değel
evet ne iyi olur yorma kendini bacım. yarı fiyatına gelsin beraber yapacaksanız eğer. ohhh miss gibide olurr:97:
tam fiyat vereyim diyom canım. çünkü iş çok. benim 3 tane kocaman balkonum var.ikisi kapalı. oranın camları. sırf salonda 4 pencere var kocaman kocaman. evde toplam , dur bakiyim sayıyım:44:
hah tam 6, salonla 10 pencere var. balkonlarıda dahil et yarım günü zaten balkon yıkamak ve cam silmekle geçer. o camları siler ben odayı süpürüürm. silerim . sonra o mutfağa girer öğleden sonra. o sırada bende tuvalet ve banyoyu yaparım. öyle bi günde bitirirz inşallah.
absürt büyük, dengesiz büyük.10 penceremiBencede tam ver bacım ben unuttum senin evinin büyük olduğunu
[ı]günaydın kızlaaarrrr[/ı]
[ı]cadumm yenı gördüm bakıcına çok gecmiş olsun inşallah kötü birşey çıkmaz.
Ev temizliğide süpeer olur valla,çok seviyorum dib bucak temizlikten sonrası evin o misss kokusunu.
Insanın üzerinden yük kalkıyor valla...
Bende salon koltuklarını sileyim diyorum bugün.
Sinir oluyorum ayda yılda 1 kere oturuyoruz salonda
ama habire temizle dur işin yoksaa....
Koltuklarda açık renk olunca tozdan rengi dönüyor kullanılmasada.[/ı]
bende çok severim. Ve bu temizlikten sonra haftada kadın tutacam inşallah. Hep temiz kalacak. Ucunu bırakınca mahvoluyo. Eşimde salona beyaz koltuk istiyo ama ben hiç istemiyom. Aksi gibi bu sene hep beyaz modası var. Her şey beyaz.
Sen üzerlerine bişey ört tuba, ne öyle ayda bi koltukmu silinir. Eskiteceksin oturmadan.
absürt büyük, dengesiz büyük.Bi balkonum var yayla. Sankim yaz memleketi koca bi balkon yapmışlar salona. çocuk odam ufak. Yatak odam ufak ama yine kocaman bi balkon var orda da .
hoşgeldin tubik. Bugün nasılsın canım. Sağdanmı kalktın soldanmı kalktın
absürt büyük, dengesiz büyük.Bi balkonum var yayla. Sankim yaz memleketi koca bi balkon yapmışlar salona. çocuk odam ufak. Yatak odam ufak ama yine kocaman bi balkon var orda da .
hoşgeldin tubik. Bugün nasılsıncanım. Sağdanmı kalktın soldanmı kalktın
niye sıkkın canın bebikimhoşbuldum bidenem.
Bugün güzel uyandım :)) sağımdan kalktım.
dün kazulet suratlı uyandım asabiiiiiiiiii :)))
ama çok az canım sıkkın cadum Yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzzz
balkonu ne diye yapmışlarsa o kadar büyük
tubiş hoşgeldinn
bende beyz düşünüyodum iyiki almamışım krem aldım ben salon aüstünede annem aynı renkte örtü aldı misafir gelince kaldırıyorum örtüyü.. biz salonda oturduğumuz için şart bize örtü
Hoşbuldum sekerim,balkonu ne diye yapmışlarsa o kadar büyük
tubiş hoşgeldinn
bende beyz düşünüyodum iyiki almamışım krem aldım ben salon aüstünede annem aynı renkte örtü aldı misafir gelince kaldırıyorum örtüyü.. biz salonda oturduğumuz için şart bize örtü
Hoşbuldum sekerim,
Aman amaaaan beyaz almayın özenmeyinde.
Bize salon çok büyük geliyor canım ya,
oturma odam ideal küçükte değil yaşayıp gidiyoruz...
Ben koltuk örtülerini sevmiyorum canım.
nebilim senelerce örtüyle kullan döşemesi yıpranmasın
sonra sıkılıyorsun falan ne bilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?