niye sıkkın canın bebikim
niye salonda oturuyon yaprak.
niye sıkkın canın bebikim
niye salonda oturuyon yaprak.
biz evlenirken oturma grubu alamadık onun için ilk başlarda salonda oturduk. sonradan alalım dedik ama bu seferde yatılı misafirim çok olacaktıben almayalım dedim
Kendimi çok yalnız hissediyorum.
oturduğum bloktan nefret ediyorum.
hepsi dedikoducu,herkes birbirinin arkasından konusup yüzüne gülüyor.
Yeni geleni dışlıyorlar.Hatırlarsanız benden sonra biri daha ev aldı aynı kattayız
çok seviniyorum,anlaşıyoruz bir çocugu var demiştim.
Birtek onla görüşüyordum ve hatta eşlerimiz arkadas cıktılar ailenecek görüştük falan.
Yan kapı komsumuda biliyorsunuz bana hergün gelıyordu bunaltmıstı falan.
Gecen gün o yeni gelen kız benim arkamdan dedikodu yaparken duydum kulaklarımla.
Holdeydım tam saçımı başımı düzeltiyorum dısarı cıkacam,
Bir baktım bunlar konuşuyor kapıda.
elim kapıda kaldı açamadım kapıyı şok oldum çünkü,
benim evime gelip giden kız,1 saat önce tubii musaitsen yarın sana gelecem dıyen kız.
Benimde buyur ettiğim pislik benim dedikodumu yapıyor
Çok zoruma gitti,bunların konusmaları bitti herkes evıne girdi.
Gittim kızın kapısını caldım.
Neden böyle bir adilik yaptıgını sordum ve sonra agızıma geleni saydım.
Çok özür dilerim dedi hata yaptım dedi,özrünü kabul etmedim.
Birdahada evime gelme terbiyesiz dedim.
Baygı saydım sayıstırdım.....
Düşünebiliyormusunuz 30 daire var hepside birbirinden beter.
Hiçbiriyle konusmuyorum,tanıstıgım 10 komsuda dedikodumu yapı hepsını yakaladım.
yüzlerine vurdum...Onlar hepsi birbirleriyl görüşüyor,beni görünce cin çarpmıs gibi oluyorlar.
Bende onları görmekten hoşlanmıyorum...
Düşünsene basına bişey gelse çalacak kapın yok.
Bu duruma alısamadım.Gıtmek istiyorum burdan
canım benim aynı dertten muzdaribim. hiç arkadaşım yok. apartmandakilerde aynı dedğin gibi. bi kaç kişi hariç tabi. çok zor gerçekten komşu ilişkisi olmaması. iyi bi komşu dünyaya bedel. ev alma komşu al dermişler ama olmuyo maalesef, insanlar böyle işte . onlrdan kaçayım derken insan yalnızlığa düşüyo. yineki annenler falan var. onlara gelip gidiyosun. sıkma canını. iyi yapmışın herşeyi demeklede . ne olduklarını bilsinler.Kendimi çok yalnız hissediyorum.
oturduğum bloktan nefret ediyorum.
hepsi dedikoducu,herkes birbirinin arkasından konusup yüzüne gülüyor.
Yeni geleni dışlıyorlar.Hatırlarsanız benden sonra biri daha ev aldı aynı kattayız
çok seviniyorum,anlaşıyoruz bir çocugu var demiştim.
Birtek onla görüşüyordum ve hatta eşlerimiz arkadas cıktılar ailenecek görüştük falan.
Yan kapı komsumuda biliyorsunuz bana hergün gelıyordu bunaltmıstı falan.
Gecen gün o yeni gelen kız benim arkamdan dedikodu yaparken duydum kulaklarımla.
Holdeydım tam saçımı başımı düzeltiyorum dısarı cıkacam,
Bir baktım bunlar konuşuyor kapıda.
elim kapıda kaldı açamadım kapıyı şok oldum çünkü,
benim evime gelip giden kız,1 saat önce tubii musaitsen yarın sana gelecem dıyen kız.
Benimde buyur ettiğim pislik benim dedikodumu yapıyor
Çok zoruma gitti,bunların konusmaları bitti herkes evıne girdi.
Gittim kızın kapısını caldım.
Neden böyle bir adilik yaptıgını sordum ve sonra agızıma geleni saydım.
Çok özür dilerim dedi hata yaptım dedi,özrünü kabul etmedim.
Birdahada evime gelme terbiyesiz dedim.
Baygı saydım sayıstırdım.....
Düşünebiliyormusunuz 30 daire var hepside birbirinden beter.
Hiçbiriyle konusmuyorum,tanıstıgım 10 komsuda dedikodumu yapı hepsını yakaladım.
yüzlerine vurdum...Onlar hepsi birbirleriyl görüşüyor,beni görünce cin çarpmıs gibi oluyorlar.
Bende onları görmekten hoşlanmıyorum...
Düşünsene basına bişey gelse çalacak kapın yok.
Bu duruma alısamadım.Gıtmek istiyorum burdan
he nen bned eöyleyim. haftasonları evden kaçmak için habire yozgata gidiyom. akşamları birine çıkayım diyom yok yok. uffffftubiiii beni anlatmışsın bacım yarama bastınnbenim arkamdan konuşuyolarmı bilmiyorum gerçi kimse beni daha tanımıyo bile ama kendimi çok yanlız hissediyorum eve gitmek istemiyorum varmı böyle bişey ya insan evine koşa koşa gider ama çok soğudum napacam ben ya..ne bi komşum var ne bişey. akşamları sohbet etmek istiyorum kapısını çalacağım kimse yok keşke buraya taşınmasaydım hayattaki en ama en büyük pişmanlığım buu
eheheh delüü yatılı misafir çok olacak diyor ahaha alemsin valla :))
şimdi yerin yok diye gelemiyorlar mı :)
evin 3+1 dimi yapoo
he nen bned eöyleyim. haftasonları evden kaçmak için habire yozgata gidiyom. akşamları birine çıkayım diyom yok yok. ufffff
biz evlenirken oturma grubu alamadık onun için ilk başlarda salonda oturduk. sonradan alalım dedik ama bu seferde yatılı misafirim çok olacaktıben almayalım dedim [/QOTE]
uyanığa bak hele . ne akıllısın kız
biz evlenirken oturma grubu alamadık onun için ilk başlarda salonda oturduk. sonradan alalım dedik ama bu seferde yatılı misafirim çok olacaktıben almayalım dedim [/QOTE]
uyanığa bak hele . ne akıllısın kız
kız napim ben bu kadar fesat düşünmezdim ama böyle ettiler beni
napacaz biz bacım .sen kaç yıldır alışamadın evineben alışırmıymki hiç sanmam alışacağımı
kız napim ben bu kadar fesat düşünmezdim ama böyle ettiler beni
tubiiii beni anlatmışsın bacım yarama bastınnbenim arkamdan konuşuyolarmı bilmiyorum gerçi kimse beni daha tanımıyo bile ama kendimi çok yanlız hissediyorum eve gitmek istemiyorum varmı böyle bişey ya insan evine koşa koşa gider ama çok soğudum napacam ben ya..ne bi komşum var ne bişey. akşamları sohbet etmek istiyorum kapısını çalacağım kimse yok keşke buraya taşınmasaydım hayattaki en ama en büyük pişmanlığım buu
sen onları bozdun diye sana sarmışlar. maalesef benim yıllardaır komşuluk ilişkim olmadı. manisada oturuken bende yakaldım arkadan konuşmalarını. ve çektim kendimi hiç girmedim aralarına, burda iki eve oturdum birinde ne gelenim oldu e gidenim çalışıyom diye, diğerinde bi komşum vardı. sağolsun sabah akşam yemek çekerdi bana am abi kere evime gelmezdi. ordan ayrılalı 4 yıl oldu ve bu can ciğer komşum hala bneim evime ev görmeye gelmedi. kaç kere söyledim. ama gelmiyo
ah yapom ahh
İnsan bir kahve içebileceği 2 laf edeceği birilerini istiyor.
Sıkıntıdan balkona cıkıyorum bakıyorum herkes birileriyle oturuyor ben tek basıma
elim yüzümde yalnız oturuyorum canım sıkılıyor.
ben zaten bu evi istemeden aldım.Kocaıgım cok ıstedı dıye.
Yerleri parke yaptıracaktı eşim,dedim bu eve hiçbişey yaptırma istemıyorum.
Resmen 10 sene sonra satıp kurtulmayı planlıyorum.
Evimi seviyorum ama apartman beni geriyor.
en üst kattayım biliyorsun,çıkıp damda oturuyorlar gülüyorlar yiyip içiyorlar
tüm ses aşagıda benım üstümde deli oluyorum defalarca uyardıgım haldebunu yapıolar.
kapımın önüne çöplerini bırakıp kaçıyorlar,kim yapıyor yakalayamıyorum.
dün sinirlendim çöpü aldığım gibi fırlattım diğer kapı önlerinde dagıldı öylede kaldı.
Kapıcı geldi temizledi...
Anlayacagın benle ugrasıyorlar işte
canım benim aynı dertten muzdaribim. hiç arkadaşım yok. apartmandakilerde aynı dedğin gibi. bi kaç kişi hariç tabi. çok zor gerçekten komşu ilişkisi olmaması. iyi bi komşu dünyaya bedel. ev alma komşu al dermişler ama olmuyo maalesef, insanlar böyle işte . onlrdan kaçayım derken insan yalnızlığa düşüyo. yineki annenler falan var. onlara gelip gidiyosun. sıkma canını. iyi yapmışın herşeyi demeklede . ne olduklarını bilsinler.
[
ah yapom ahh
İnsan bir kahve içebileceği 2 laf edeceği birilerini istiyor.
Sıkıntıdan balkona cıkıyorum bakıyorum herkes birileriyle oturuyor ben tek basıma
elim yüzümde yalnız oturuyorum canım sıkılıyor.
ben zaten bu evi istemeden aldım.Kocaıgım cok ıstedı dıye.
Yerleri parke yaptıracaktı eşim,dedim bu eve hiçbişey yaptırma istemıyorum.
Resmen 10 sene sonra satıp kurtulmayı planlıyorum.
Evimi seviyorum ama apartman beni geriyor.
en üst kattayım biliyorsun,çıkıp damda oturuyorlar gülüyorlar yiyip içiyorlar
tüm ses aşagıda benım üstümde deli oluyorum defalarca uyardıgım haldebunu yapıolar.
kapımın önüne çöplerini bırakıp kaçıyorlar,kim yapıyor yakalayamıyorum.
dün sinirlendim çöpü aldığım gibi fırlattım diğer kapı önlerinde dagıldı öylede kaldı.
Kapıcı geldi temizledi...
Anlayacagın benle ugrasıyorlar işte
aynen canım başta kabul ettim burayı ama ben bu kadar olacağını tahmin etmedim bu kadar yanlız kalcağımı düşünmedim.. site o kadar büyükki o kadar insan yaşıyoki o kalabalıkta yanlızım dostlar yanlızzzcanım sıkılsa 2 dükkan dolaşıyım desem oda yok çok ıssız bi mahalle yarabbim nerden geldim ben burayaaa zaten doluydum ah tubişş herif taşınmak istemiyo ikna olmuyoo.bi mucize varmı bildiğiniz dua falan valla en son çare kaldı vallaa
iyide senin komuşular senle niye uğraşıyoki bacım ne alıp veremedikleri var senle
ben lafımı kimseden çekmem,
kellemi keseceklerini bilsem doğruyu insanların yüzüne söylerim.
Ve ağır konusurum çoğunlukla bana yanlış yapan kişilere.
Bunlarında herseyı yüzlerine söyledim,agızları açık dinlediler beni
düşünki annemden büyük hepsi ve bana verecek cevapları olmadı.
Sanırım bundan solayı bana kafayı taktılar.
oyuzden ugrasıyorlar,gıcık oluyorlar benden.
evet allahtan annemler var.
ama işte onlarada sık gidemiyorum.
annemler geliyorlar,yinede insan istiyor bir komsusu olsun ama yok işte.
Kız bana diyorki sende bu dürüstlük varken çok yalnız kalırsın.
ben senin gibi dürüst değilim üzgünüm dedi.
ben şok oldum,nasıl insalar bunlar böyle,nasıl bunu söyledi bana anlayamadım.
Dedim bravo sana,sen böyle onlar gibi dedikoduya devam et.
Benim allahtan başkasına eywallahım yok dedim.
Heleki menfaatım için yalnız kalmamak için sizin gibi insanlara minnetim hiç yok dedim.
Bırak kahve içmeyi bundan sonra sizlerle bir yudum su içmem dedim.
Takmayayım dıyorum kafaya ama olmuyor işte.
Hepsi gruplaşmış...
doğru söyleyeni dokuz kqöyden kovarlar. insanlarqın doğruluğa tahammülü klamamış. geneki qyakalmışın ne olqduklarını öğreqnmişin.
ben lafımı kimseden çekmem,
kellemi keseceklerini bilsem doğruyu insanların yüzüne söylerim.
Ve ağır konusurum çoğunlukla bana yanlış yapan kişilere.
Bunlarında herseyı yüzlerine söyledim,agızları açık dinlediler beni
düşünki annemden büyük hepsi ve bana verecek cevapları olmadı.
Sanırım bundan solayı bana kafayı taktılar.
oyuzden ugrasıyorlar,gıcık oluyorlar benden.
sen onları bozdun diye sana sarmışlar. maalesef benim yıllardaır komşuluk ilişkim olmadı. manisada oturuken bende yakaldım arkadan konuşmalarını. ve çektim kendimi hiç girmedim aralarına, burda iki eve oturdum birinde ne gelenim oldu e gidenim çalışıyom diye, diğerinde bi komşum vardı. sağolsun sabah akşam yemek çekerdi bana am abi kere evime gelmezdi. ordan ayrılalı 4 yıl oldu ve bu can ciğer komşum hala bneim evime ev görmeye gelmedi. kaç kere söyledim. ama gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?