[ı]ben severim yagmuru.yazı pek sevmem hatta.
Sonbahar benım mevsımım aahh aah[/ı]
bende pembeliyi birde onun altındaki beyazlıyı begendım
çok güzeller yaa
kredi kartından saçımı boyatmasaydım akşama bi süprüs yapardım herife alırdım bi iki dene bunlardançok yüklenmiyim karta neyse şansına küssün önümüzdeki aya artık yada evlilik yıldönümümüze az kaldı ya
kredi kartından saçımı boyatmasaydım akşama bi süprüs yapardım herife alırdım bi iki dene bunlardançok yüklenmiyim karta neyse şansına küssün önümüzdeki aya artık yada evlilik yıldönümümüze az kaldı ya
bende sevmem
ilkbaharı severim ama ilkbahar kalmadı. Oralarda yaz çok sıcak geçtiği için bunaltıcı oluyodur. Ama burda serin geçer. çok bunaltmaz. Sonbahar ayrı bi güzeldir. Hazannn
[ı]evet bacım yaa şuan bile askılıyla evin içindeyım cam kapı acık
bunaldım sıcaktan..hele dısarda durulmuyor güneş feciiii yakıyor[/ı]
saçınımı boyattın
saçını sarı yaptınmıııııııııııı
evet evet yıldönümünüze harıka bir süpriz olur
ben kredi kartını kullanmama karraı aldım. 580 lira ödedim bu ay ya . önümdeki ayda daha harcamadan 400 lirayok bacılarım perşembe günü boyatacam foto eklerim size:97:
Yani onu boyatmış gibi fazediyom harcamamak için para
şair gibi konuştun he:97::97::97:ya severim ama bu aralar biraz fazla oldu. Biz yazı bekledikçe yağmur yağdı. Oysa şöyle akşamları çisirdeyen yağmuru kim sevmez. Yada ılık bir bahar yağmuru altında yürümeye nasıl hayır derim
Ayakkabımı çalındı sanıyodum burdaki çekmecemden çıktı:26:
Dünde epeydir giymediğim kazağımı buldum çekmeceden:26::26::26:
ben kredi kartını kullanmama karraı aldım. 580 lira ödedim bu ay ya . önümdeki ayda daha harcamadan 400 lira
yok bacılarım perşembe günü boyatacam foto eklerim size:97:
yani onu boyatmış gibi fazediyom harcamamak için para
Aaa ben göremeyecem yapo ya. Seni. Tühhhhhhhhh
şair gibi konuştun he:97::97::97:
Nan o nasıl çekmece gardolap gibi
:)))) çok güldüm kız. Valla gardrop gibi çekmece. üstüme kalın geliyo çıkarıp gidiyom . Unutmuşum kalmış. Ayakkabıyıda ne zaman koydum tam olarak hatılamıyom. Ama iyi oldu bulduğum. Apartman içinde kullanıyodum
bende yaklaşık o civarda ödüyom 400 cük falan:26:
Herif borcu bitsin kapattıracam diyo
Kapattırmasın diye habire borç yapıyom
ben kredi kartını kullanmama karraı aldım. 580 lira ödedim bu ay ya . önümdeki ayda daha harcamadan 400 lira
bende yaklaşık o civarda ödüyom 400 cük falan:26:
herif borcu bitsin kapattıracam diyo
kapattırmasın diye habire borç yapıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?