Nöbetçi Muhabbetçi

delü seni ya cok güldüm ehehe

ya iyi kullanırsan iyi ama abartınca kötü oluyo.
örnek:ben::85:

Son düzenleme:
borç bitmedende kapattırılıyoki:86:
Herifin numarasnı verde bi alo deyim.
kız toplu parası olsa yatıracakta işte ben borç yaptıkça artıyo habire
ay çok iyi valla ya bazen elimizde hiç para kalmıyo kart olunca oradan alıyom evin eksiğini gediğini ama o işte eksiği gediği bilmediği için boşa harcıyom sanıyo
hatırlamıyom , hatırlamıyommm:96:

bende eve çoğu zaman eli dolu giderim. bim sağolsun tam karşıda gelde girde girde alma. ama herif hep ne yapıyon maaşı diyo

planlı harcamış halimiz 600-700 Tl iken plansız harcasak neolur bilemiyorum. :))

ay bende çok merak ediyom plansız harcamayı. borç bitince ilk işim plansız bi harcama yapmak diyodum ama mobilya alınacak maalesef gene yapamayam o plansız harcamayı:86:

evet canım o yöndende çok iyi oluyor.

Bizimde elimizde ev kredisi,kartların aylık ödemesi,elektrik,su-telefon internet,cep telefonları sigaralarımız,apartman aidatı vs. derken nakit para çok az kalıyor bazen hiç kalmıyor.
Doğal olarak kart imdadımıza yetısıyor iyiki var valla

tamam yine ödeyen bızız ammaaa

o anlık kurtarıcın ıste

batmışız lan biz

ay bende çok merak ediyom plansız harcamayı. borç bitince ilk işim plansız bi harcama yapmak diyodum ama mobilya alınacak maalesef gene yapamayam o plansız harcamayı:86:

Sanırım biz önümüzdeki 10 yıl PLANSIZ harcama yapamayacagız cadumcum:)))

haa evet senın ev bitti mobilya başlayacak,

Bu nasıl bir döngü yaf hep borc

hemde kökten batmışız bebem Allah yardımcımız olsun

almadığın maaşın parasını harcadığın için öyle oluyo biraz

napıyoz işte eve yiyecek içecek alıyoz hiç görmüyolar bunları tabi herşey hazır geliyo önlerine
evet

Sanırım biz önümüzdeki 10 yıl PLANSIZ harcama yapamayacagız cadumcum:)))

haa evet senın ev bitti mobilya başlayacak,

Bu nasıl bir döngü yaf hep borc

evet. aynen . o bitince herif arabayı değiştirelim der. o biter ahh bi yazlığımız olsaydı derik. sonrada dünyada yedim içtim gezidm allahım beni afffetttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…