apartman içinde kullandığın ayakkabının orada ne işi var loooo
:)))) çok güldüm kız. Valla gardrop gibi çekmece. üstüme kalın geliyo çıkarıp gidiyom . Unutmuşum kalmış. Ayakkabıyıda ne zaman koydum tam olarak hatılamıyom. Ama iyi oldu bulduğum. Apartman içinde kullanıyodum
[ı]biiz 3 tane kartı geçen ay borcunu toplu yatırıp kapattırdık çok şükür.
Bir tek kartımız kaldı onu kullanıyoruz ona da gelen borç her ay 600-700 neyapıyoruz bizde bilmiyoruz.
Ama kartta iyi valla ben sevıyorum.[/ı]
borç bitmedende kapattırılıyoki:86:
Herifin numarasnı verde bi alo deyim.
ay çok iyi valla ya bazen elimizde hiç para kalmıyoBiiz 3 tane kartı geçen ay borcunu toplu yatırıp kapattırdık çok şükür.
Bir tek kartımız kaldı onu kullanıyoruz ona da gelen borç her ay 600-700 neyapıyoruz bizde bilmiyoruz.
Ama kartta iyi valla ben sevıyorum.
hatırlamıyom , hatırlamıyommm:96:
ya iyi kullanırsan iyi ama abartınca kötü oluyo.
örnek:ben::85:
kız toplu parası olsa yatıracakta işte ben borç yaptıkça artıyo habire
ay çok iyi valla ya bazen elimizde hiç para kalmıyokart olunca oradan alıyom evin eksiğini gediğini ama o işte eksiği gediği bilmediği için boşa harcıyom sanıyo
planlı harcamış halimiz 600-700 Tl iken plansız harcasak neolur bilemiyorum. :))
kız toplu parası olsa yatıracakta işte ben borç yaptıkça artıyo habire
ay çok iyi valla ya bazen elimizde hiç para kalmıyokart olunca oradan alıyom evin eksiğini gediğini ama o işte eksiği gediği bilmediği için boşa harcıyom sanıyo
bende eve çoğu zaman eli dolu giderim. bim sağolsun tam karşıda gelde girde girde alma. ama herif hep ne yapıyon maaşı diyo
ay bende çok merak ediyom plansız harcamayı. borç bitince ilk işim plansız bi harcama yapmak diyodum ama mobilya alınacak maalesef gene yapamayam o plansız harcamayı:86:
evet canım o yöndende çok iyi oluyor.
Bizimde elimizde ev kredisi,kartların aylık ödemesi,elektrik,su-telefon internet,cep telefonları sigaralarımız,apartman aidatı vs. derken nakit para çok az kalıyor bazen hiç kalmıyor.
Doğal olarak kart imdadımıza yetısıyor iyiki var valla
tamam yine ödeyen bızız ammaaa
o anlık kurtarıcın ıste
batmışız lan biz
evet canım o yöndende çok iyi oluyor.
Bizimde elimizde ev kredisi,kartların aylık ödemesi,elektrik,su-telefon internet,cep telefonları sigaralarımız,apartman aidatı vs. derken nakit para çok az kalıyor bazen hiç kalmıyor.
Doğal olarak kart imdadımıza yetısıyor iyiki var valla
tamam yine ödeyen bızız ammaaa
o anlık kurtarıcın ıste
batmışız lan biz
evetnapıyoz işte eve yiyecek içecek alıyoz hiç görmüyolar bunları tabi herşey hazır geliyo önlerine
hemde kökten batmışız bebem Allah yardımcımız olsun
Aminnnn kuşum.
Ödemeleri yazarken içim daraldı kız :)))
almadığın maaşın parasını harcadığın için öyle oluyo biraz
evet
Sanırım biz önümüzdeki 10 yıl PLANSIZ harcama yapamayacagız cadumcum:)))
haa evet senın ev bitti mobilya başlayacak,
Bu nasıl bir döngü yaf hep borc
nefesi kesiliyo dimi insanın
Suni tenefüse ihtiyacım var ivet
Suni tenefüse ihtiyacım var ivet
dur en iyisi bi bardak su içek biz bu borçların üstüneiyi gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?