Nöbetçi Muhabbetçi

............................................................

Son düzenleme:
...................................................................................

Son düzenleme:
ay tubis gecmis olsun cok illet bi hastalik kesin dr dediklerini yap bi tanidigin ellerinde vardi senin gibi suya dterjana falan dokunmadi bi süre gecti.

üff cok az ütüm kaldi dinleneyim dedim.

teşekkür ederim büşracım...evet cok illet,dikkat etmezsem ilerleyecek.ben dün ütüleri bitirdim kurtuldumda 2 güne bir yıne cıkıyor nefret edıyorum

/QUOTE]

nen tamam sildik. sizde silin kaybolsun tüm deliller
tamam sildim iyyyyyy
teşekkür ederim büşracım...evet cok illet,dikkat etmezsem ilerleyecek.ben dün ütüleri bitirdim kurtuldumda 2 güne bir yıne cıkıyor nefret edıyorum

üff bende nefret ediyorum benim enistelerim kendi ütülerini kendileri yapiyor benimki elini bile sürmüyor

he kız sınava az kaldı zaar. ne zaman

hemde istemediğim kadar bol vaktim var bacım:26: nazar değmesin
ne is yapiyon bacim sen?
bende zil sesi yaptım bacım hep seni hatılayacam ahaha
ehhehehe beni hatirla cnm bende seni hatirlarim...
hazalcim sen cocuk parasi ve annelik parasi aliyormusun:44:
hani bize maas veren yok dedin ya ordan aklima geldi
evet cnm aliyom 100 kron 250 tl filan 1 yasindan sonrada 3500 kron alacam
ama ana okuluna yazdirirsam 3500 u kesiyorlar normal 100 kron alicam :97:

tamam sildim iyyyyyy

üff bende nefret ediyorum benim enistelerim kendi ütülerini kendileri yapiyor benimki elini bile sürmüyor

ablalrından ütü nasıl yaptırılır dersi al o zaman yavrucuğum
ben bazen hiç ütü yapmıyom oda sabah kalkıp mecburen yapıyo. söylene söylene ,bide paristen dönmüş isek, ahh çok yorgunum diyom o zamanda yapıyo. ama o zaman söylenmiyo tabiii

tamam sildim iyyyyyy

benımkıde bekarken kendısı yaparmıs annesi yapmazmıs mecbur kendi işini kendisini halledermiş.

Şimdide diyorkı sen beni rahatlıga kavusturdun askummmm.

Ablamda ütüyle basedemiyor kuru temizlemeciye gönderiyor tüm hepsi ütülenip geliyor ohh ne rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…