eşim 30 lira eklendi dedi maaşa eş parası dıye okadar.:26:
benim eşimde hep takım elbise giymek zorunda
senin eşin çalışmıyomu kuzu sen ne diye alıyosun:44:
eşim 30 lira eklendi dedi maaşa eş parası dıye okadar.:26:
alla alla biz 50 alıyoduk sanırım bizimde evlendikten sona 60 oldu:44: diye biliyom:44:
biz eş parası alamıyozmu veya siz nasıl alıyonuz :26: yada memurlara özgü bişimi:26:
30 lira ekleme derken canım aile yardımının tamamı ne kadar
Asgarı ücret nekadar? Kafam karıstı iyice,bizim işte bir yanlıslık var ama ne
herkes diyor 112 lira alıyoruz
benım kocamda 30 lira dıyor
canim 1 yasina kadar 1000 kron, 1 yasindan 3 yasina kadar 3500 kron 3 yasindan 18 yasina kadarda 1000 kron 18 yasina geldimi kesiyorlar parayi..hazal bacım siz bu aldığınız paraları kaç yaşına kadar alacaksınız poliş ve hazalcım:44:
simdi turk parasi ile 280 kusur, 1 yasindan sonrada 1 milyar filan ediyor simdiki kron hesabi bole ama kron surekli inip ciktigi icin degisiyor rakamlar.törkiş parasıynan ne ediyo:44:
burda eş parası 112 tl
çocuk parası 6 yaşına kadar 20 altıdan sonra 15 sanırsam
ne parasi bu ya ilk defa burda duyuyorum :44:eş parası 112 tl mi loo
ben eksikmi alıyom:44:
bu ne ya alintilar birbirine girdi........
hazalcim bu yazim sana:)
e maas aliyormussun ya iste.
bende her ay annelik ve cocuk parasi 500 euro aliyorum
valla hic bilmiyorum bu sorunun cevabini
oda asgari geçim indirimi olmalı canım. eş parası 112 lira .
alla alla biz 50 alıyoduk sanırım bizimde evlendikten sona 60 oldu:44: diye biliyom:44:
ay kriz geldii
gülme kriziallah askina kizlar alinti yapmayin
anladım bacımhayır canım tüm çalışanlara ödenir. eğer sen çalışmasaydın eşinin maaşı 112 lira fazla olacaktı. sen çalıştığın için o alamıyo. yada çalışı sigortan olmasaydı. anlatabildimmi
canim 1 yasina kadar 1000 kron, 1 yasindan 3 yasina kadar 3500 kron 3 yasindan 18 yasina kadarda 1000 kron 18 yasina geldimi kesiyorlar parayi..
hepsi birbirine girdi iyimi
brownim kendi yazdigini kendin alinti yapiyon
durun nen alinti yapmayin
asgari ücret 796,50 TL olarak, asgari ücret 2011 in net tutarı 629,96 mış. (ay çok az yaaAsgarı ücret nekadar? Kafam karıstı iyice,bizim işte bir yanlıslık var ama ne
herkes diyor 112 lira alıyoruz
benım kocamda 30 lira dıyor [/COLOR][/I]
erkeklerde 24 yaşına kadar eğer okuyorsa okulu bitene kadra, kızlarda ise evlenne kadar çocuk parası ödenir. eş yardımı her halükarda alınırcanim 1 yasina kadar 1000 kron, 1 yasindan 3 yasina kadar 3500 kron 3 yasindan 18 yasina kadarda 1000 kron 18 yasina geldimi kesiyorlar parayi..
simdi turk parasi ile 280 kusur, 1 yasindan sonrada 1 milyar filan ediyor simdiki kron hesabi bole ama kron surekli inip ciktigi icin degisiyor rakamlar.
benim 11 yasinda kardesim var ama hic para almiyolar. annemde es parasi almiyor sehirden sehire digisiyormu?
ne parasi bu ya ilk defa burda duyuyorum :44:
seninki benimkinden fazlaymis cnm gule gule harca
ay kriz geldii
iş yerinin muhasebesinden bordro isteyecekbizim bu 112 lira nereye gıdıyor ozaman cadum.
Adamında haberı yok maaşı aynı,nerden öğrenebılırız?
hazalcim valla bende türkiyede ilk defa duydum benim annemlerde hatta tanidigim hic kimse böyle bi para falan almiyor:44:
ülkeden ülkeye degisiyor demekki para meselesi sende güle güle harca bitanem
cocuk sayisi arttikca para sayisida artiyor
burda cogu tük para icin cocuk yapiyormus
ben milletin yalancisiyim
iş yerinin muhasebesinden bordro isteyecek
asgari ücret 796,50 TL olarak, asgari ücret 2011 in net tutarı 629,96 mış. (ay çok az yaa)
erkeklerde 24 yaşına kadar eğer okuyorsa okulu bitene kadra, kızlarda ise evlenne kadar çocuk parası ödenir. eş yardımı her halükarda alınır
kemal sunalın bi filmi vardı. habire nüfusuna çocuk yazdırıyodu o hesap
ben duselttim kendi aøintilarimi benimkide alinti yaprken karisik cikiyor.ay kriz geldii
saol cnm annem gilde arastirsin bi bu es cocuk parasinihazalcim valla bende türkiyede ilk defa duydum benim annemlerde hatta tanidigim hic kimse böyle bi para falan almiyor:44:
ülkeden ülkeye degisiyor demekki para meselesi sende güle güle harca bitanem
cocuk sayisi arttikca para sayisida artiyor
burda cogu tük para icin cocuk yapiyormus
ben milletin yalancisiyim
evet burda yazam sartlari cok cok ii ama iste yinede vatan gibisi yokanladım bacım
Allah bereket versin canım ne güzel bu yönden şartlarınız çok iyi.
asgari ücret 796,50 TL olarak, asgari ücret 2011 in net tutarı 629,96 mış. (ay çok az yaa)
erkeklerde 24 yaşına kadar eğer okuyorsa okulu bitene kadra, kızlarda ise evlenne kadar çocuk parası ödenir. eş yardımı her halükarda alınır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?