Nöbetçi Muhabbetçi

brownim kendi yazdigini kendin alinti yapiyon

durun nen alinti yapmayin

Son düzenleme:
biz eş parası alamıyozmu veya siz nasıl alıyonuz :26: yada memurlara özgü bişimi:26:

hayır canım tüm çalışanlara ödenir. eğer sen çalışmasaydın eşinin maaşı 112 lira fazla olacaktı. sen çalıştığın için o alamıyo. yada çalışı sigortan olmasaydı. anlatabildimmi

Son düzenleme:
hazal bacım siz bu aldığınız paraları kaç yaşına kadar alacaksınız poliş ve hazalcım:44:
canim 1 yasina kadar 1000 kron, 1 yasindan 3 yasina kadar 3500 kron 3 yasindan 18 yasina kadarda 1000 kron 18 yasina geldimi kesiyorlar parayi..
törkiş parasıynan ne ediyo:44:
burda eş parası 112 tl
çocuk parası 6 yaşına kadar 20 altıdan sonra 15 sanırsam
simdi turk parasi ile 280 kusur, 1 yasindan sonrada 1 milyar filan ediyor simdiki kron hesabi bole ama kron surekli inip ciktigi icin degisiyor rakamlar.

benim 11 yasinda kardesim var ama hic para almiyolar. annemde es parasi almiyor sehirden sehire digisiyormu?
eş parası 112 tl mi loo
ben eksikmi alıyom:44:
ne parasi bu ya ilk defa burda duyuyorum :44:
bu ne ya alintilar birbirine girdi........
hazalcim bu yazim sana:)
e maas aliyormussun ya iste.
bende her ay annelik ve cocuk parasi 500 euro aliyorum

valla hic bilmiyorum bu sorunun cevabini

seninki benimkinden fazlaymis cnm gule gule harca

alla alla biz 50 alıyoduk sanırım bizimde evlendikten sona 60 oldu:44: diye biliyom:44:

maaş bordrosunda kalemler iç içe girmiştir ve anlamak biraz zordur. ama en iyisi öğrenmek çünkü ufak tefek şeylerden kesinti yapılabilir. ben geçen bi öğretmenin bilgisini yanlış girmişim. hemen geldi söyledi düzelttik.

hazalcim valla bende türkiyede ilk defa duydum benim annemlerde hatta tanidigim hic kimse böyle bi para falan almiyor:44:

ülkeden ülkeye degisiyor demekki para meselesi sende güle güle harca bitanem

cocuk sayisi arttikca para sayisida artiyor
burda cogu tük para icin cocuk yapiyormus
ben milletin yalancisiyim

anladım bacım
canim 1 yasina kadar 1000 kron, 1 yasindan 3 yasina kadar 3500 kron 3 yasindan 18 yasina kadarda 1000 kron 18 yasina geldimi kesiyorlar parayi..

Allah bereket versin canım ne güzel bu yönden şartlarınız çok iyi.

brownim kendi yazdigini kendin alinti yapiyon

durun nen alinti yapmayin

Asgarı ücret nekadar? Kafam karıstı iyice,bizim işte bir yanlıslık var ama ne

herkes diyor 112 lira alıyoruz

benım kocamda 30 lira dıyor [/COLOR][/I]
asgari ücret 796,50 TL olarak, asgari ücret 2011 in net tutarı 629,96 mış. (ay çok az yaa)

erkeklerde 24 yaşına kadar eğer okuyorsa okulu bitene kadra, kızlarda ise evlenne kadar çocuk parası ödenir. eş yardımı her halükarda alınır

ay kriz geldii
gülme krizi allah askina kizlar alinti yapmayin

bizim bu 112 lira nereye gıdıyor ozaman cadum.

Adamında haberı yok maaşı aynı,nerden öğrenebılırız?
iş yerinin muhasebesinden bordro isteyecek

kemal sunalın bi filmi vardı. habire nüfusuna çocuk yazdırıyodu o hesap

evet işte cadum biz 630 lira alıyoruz + prim var o olmasa zaten yandık evin taksidi 700 zaten.

bence bu ıste bır yanlıslık var eşime söylıyımde muhasebecısıyle konussun şirketin.

Maaşlar benkadan cekılıyor ya neden bu muhasebeciler durumu düzeltmiyor?

ay coksoru sordum özür ya

ay kriz geldii
gülme krizi allah askina kizlar alinti yapmayin
ben duselttim kendi aøintilarimi benimkide alinti yaprken karisik cikiyor.
saol cnm annem gilde arastirsin bi bu es cocuk parasini

benim cevremdeki turkler para icin cocuk yapmiyorlar hic ol eduymadim ama somaliler yapiyor bi gorcen burda avm lerde hepsinin en az bes tane cocugu var hepside kucuk arabalarda ne gerek var ki para icin cocuk yapiyorlar calisin kazanin iste
anladım bacım

Allah bereket versin canım ne güzel bu yönden şartlarınız çok iyi.
evet burda yazam sartlari cok cok ii ama iste yinede vatan gibisi yok

bilgecim nerden arastiririz bunlari devletin net sitesi filan yokmu?:44:
ben annem gil icin bi arastiriyim turkiyenin her ilinde varmi bu bilginiz varmi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…