Nöbetçi Muhabbetçi

koş yakala bacım cadaloz tam hee

evet canım keşke o zaman gidebilseymişsin çok iyi olurdu sizin için şimdi çok yorulursun ama olsun kısmetin bu zamanymış demekki çabuk geçer 9 ay merak etme. kurs ne zaman başlıyo türkiyeye gelip gittikten sonramı

evet.
ben gidip gelcem sonra kocisle gidip gelcez sonra kursa baslicam tahminen eylül yada ekim gibi

Hastayım :2: boğazlarımda ağrıyo ilgiye ihtiyacım var

Çok pis duygu sömürüsü yaparım şaka bi yana hastayım ama iyileşme çabalarındayım yavriim sen nassınnn
ayy gel seveyim ben senii
geçmiş olsun bidenem
bende iyiyim canım parmağım dolama oluyo sanırım onun ateşiyle uğraşıyom alev alev yaniyii:86:
ay insallah kül bulutu varmis yine almanya hava alanlarinida etkiliyormus ay sabah sabah güldük kocisle senin sansinda bu kadar olur anca diyor

o ne kız :44: kül bulutu noluyomuş o :86:

geçmiş olsun bidenem
bende iyiyim canım parmağım dolama oluyo sanırım onun ateşiyle uğraşıyom alev alev yaniyii:86:

izlanda da yanardag harekete geciyor küller püskürtüyor buda kül bulutu oluyor

Son düzenleme:
geçmiş olsun bidenem

Ayy canım benim sağol tatlım sanada çok geçmiş olsun dolama nası bişe ki :26: kötü bişeymi :26:

Hastayım :2: boğazlarımda ağrıyo ilgiye ihtiyacım var

Çok pis duygu sömürüsü yaparım şaka bi yana hastayım ama iyileşme çabalarındayım yavriim sen nassınnn

naf gecmis olsun bebikim
yav su kizdan bisi yazamiyorumki offff:95:

izlanda da yanardag harekete geciyor küller püskürtüyor buda kül bulutu oluyor
heee anladım
Ayy canım benim sağol tatlım sanada çok geçmiş olsun dolama nası bişe ki :26: kötü bişeymi :26:

sağol bebişim şuan benimki kötü aşamada değil hafifi bi şişlik ve ateş var umarım ilerlemez:18:
sakın google amcadaki yazılanlara aldanma o nasıl dolamaysa anlamadım çok kötü:120: benimki öyle değil

he ya benim bebik

Ayy Allah bağışlasın canım

Selammm brownim

Ayyy aman kötü olmasın google amcaya baktım şimdi böyle kaldım o nası bişedi yaa tırstım yeminle :18::18::18:

Ayy Allah bağışlasın canım

Selammm brownim

Ayyy aman kötü olmasın google amcaya baktım şimdi böyle kaldım o nası bişedi yaa tırstım yeminle :18::18::18:

amin canim.

dur bende merak ettim bakayim gogle teyzeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…