parkta baya oynadık zaten. komşunun kızın oyuncak tırrmığını aldı vermek bilmiyo. neyse kalsın dedik bu sefer o kız ağlamaya başladı. en son çeke çeke aldık elinden ama nasıl ağldı. kendisinde ols ailla başkasınınki olacak çok iddacı çok .
susmaz haberin olsun
ay ben eve gidiyom diye çıktı yaa
amin darisi bana.
zorunlu kurs iste almanlarin kurallari gitmesem oturumumu etkiliyor.
cocuga daha yeni hamileyken gideyim dedimde birakmadi benim adam
6 aydi hemde cocuksuzlar 6 ayda bitiriyor.
simdi cok pisman keske sen dediginde gönderseydim diye
güle güleben kaçar kızlarrrr:80:
Selam komşilerimmm :80: :80: nasılsınız
koş yakala bacım cadaloz tam hee
evet canım keşke o zaman gidebilseymişsin çok iyi olurdu sizin için şimdi çok yorulursun ama olsun kısmetin bu zamanymış demekki çabuk geçer 9 ay merak etme. kurs ne zaman başlıyo türkiyeye gelip gittikten sonramı
evet.
ben gidip gelcem sonra kocisle gidip gelcez sonra kursa baslicam tahminen eylül yada ekim gibi
güle güle
hoşgeldin komşuuu sen nassın
türkiyede bol bol enerji topla iyi başla kursa
ayy gel seveyim ben seniiHastayım :2: boğazlarımda ağrıyoilgiye ihtiyacım var
Çok pis duygu sömürüsü yaparımşaka bi yana hastayım ama iyileşme çabalarındayım yavriim sen nassınnn
ay insallah kül bulutu varmis yine almanya hava alanlarinida etkiliyormus ay sabah sabah güldük kocisle senin sansinda bu kadar olur anca diyor
ayy gel seveyim ben senii
geçmiş olsun bidenem
bende iyiyim canım parmağım dolama oluyo sanırım onun ateşiyle uğraşıyom alev alev yaniyii:86:
o ne kız :44: kül bulutu noluyomuş o :86:
ayy gel seveyim ben senii
geçmiş olsun bidenem
bende iyiyim canım parmağım dolama oluyo sanırım onun ateşiyle uğraşıyom alev alev yaniyii:86:
o ne kız :44: kül bulutu noluyomuş o :86:
Hastayım :2: boğazlarımda ağrıyoilgiye ihtiyacım var
Çok pis duygu sömürüsü yaparımşaka bi yana hastayım ama iyileşme çabalarındayım yavriim sen nassınnn
naf gecmis olsun bebikim
yav su kizdan bisi yazamiyorumki offff:95:
Sağol dadlumkızz mıı nası yane senin bebik mi :86: :86:
heee anladımizlanda da yanardag harekete geciyor küller püskürtüyor buda kül bulutu oluyor
Ayy canım benimsağol tatlım sanada çok geçmiş olsun dolama nası bişe ki :26: kötü bişeymi :26:
he ya benim bebik
heee anladım
sağol bebişim şuan benimki kötü aşamada değil hafifi bi şişlik ve ateş var umarım ilerlemez:18:
sakın google amcadaki yazılanlara aldanma o nasıl dolamaysa anlamadımçok kötü:120: benimki öyle değil
Ayy Allah bağışlasın canım
Selammm brownim
Ayyy aman kötü olmasıngoogle amcaya baktım şimdi böyle kaldım o nası bişedi yaa tırstım yeminle :18::18::18:
amin canim.
dur bende merak ettim bakayim gogle teyzeme
Ayy Allah bağışlasın canım
Selammm brownim
Ayyy aman kötü olmasıngoogle amcaya baktım şimdi böyle kaldım o nası bişedi yaa tırstım yeminle :18::18::18:
Bence hiç bakma :18::18::18:
Bu arada selam brownim derken yemek işareti koymuşumaklım fikrim tatlıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?