hee anladım canım. e yazlık olduktan sonra hem kalablaık daha iyi olur. eğlenceli.yok bacım ayırtmadık ya eşim çok istedi ama ben vazgeçtim çok pahalıya geliyodu gerek yok dedim. hatta gitmek bile istemiyorum ben bu sene bebek fikri varya para harcamak istemiyorumama herif çoook istiyo.o yüzden heralde bizimkilerle beraber gidecez annemgille. babamın amcasınınoğlunun yazlığı var didimde orayı düşünüyoruz anahtarı falan bizde istediğimiz zaman gidebileceğimiz bi yer.
babamla herif pek heveslendilerkısmetse öyle düşünüyoz bacım
siz ne yapacaksınız bellimi
he he bi tane olsunda görürüm ben seni.olsun kız çok çocuk güzel oluyo ben istiyom üj bej tane
hee anladım canım. e yazlık olduktan sonra hem kalablaık daha iyi olur. eğlenceli.eşim dün konuşmuşta temmuz 5 ten sonra 3 hafta dolumuş. okul kapanınca gidelim diyo oda çok erken oluyo. bilmiyom nasıl olur.
he he bi tane olsunda görürüm ben seni.
evet okul kapandıktan sonra erken olur
size uygun tarihlerde ramazana denk geliyo sanırım
he ya bi taneyi buliyimde hele hayırlısıyla sonra düşünürüz gerisini
nöbetci geldiii haaaniiimmm
nabersiniz kimse yok nedense yine
üff sabah erkenden gidip kursa kayit yaptirdik
1,5 senelik ve 9 aylik olanlari var ben 9 aylik istedim ders saatleri daha fazla digerinde az
cocuga bakilan yerleri gezdik cok güzeldi begendim türk bakicilarda vardi sohbet ettik biraz.
ay bi korku geldi 9 ay nasil gidecem ben ya:18:
dur pariscim sen sormadan ben söyleyim. kızımla geldik okula . o şimdi abisnin yanında . anahtarı kapının üstünde bırak parka git iyimi. eren gelmiş eve allahtan . anahtarı alıp okula getirmiş. müdür yardımcısı aradı anahtarınız burda diye bizde geldik valla.
allah zihin açıklığı versin.dil kursu almancaa
he kız sen öğleden sona gelmeyecektin dimi
gidecekmisin bari tekrar
dil kursu almancaa
allah zihin açıklığı versin.
kız yavaştan başladı anne gidek demeye
parkta baya oynadık zaten. komşunun kızın oyuncak tırrmığını aldı vermek bilmiyo. neyse kalsın dedik bu sefer o kız ağlamaya başladı. en son çeke çeke aldık elinden ama nasıl ağldı. kendisinde ols ailla başkasınınki olacak çok iddacı çok .hava güzelse evede sokmaz seni gezmek ister
amin cadum.
ay yerim ben onu bi benimkide konusmaya baslasa
benim arkadaşımda gitti o kursa sınavlarını falan geçti atlattı şükür hepsini darısı sana olsunbaya yoruluyodu gidip gelirken onun bebişi yoktu ama çalışıyodu ikisi birlikte yorucu oluyomuştu..
parkta baya oynadık zaten. komşunun kızın oyuncak tırrmığını aldı vermek bilmiyo. neyse kalsın dedik bu sefer o kız ağlamaya başladı. en son çeke çeke aldık elinden ama nasıl ağldı. kendisinde ols ailla başkasınınki olacak çok iddacı çok .
susmaz haberin olsun
ay ben eve gidiyom diye çıktı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?