Nöbetçi Muhabbetçi

hee anladım canım. e yazlık olduktan sonra hem kalablaık daha iyi olur. eğlenceli. eşim dün konuşmuşta temmuz 5 ten sonra 3 hafta dolumuş. okul kapanınca gidelim diyo oda çok erken oluyo. bilmiyom nasıl olur.

olsun kız çok çocuk güzel oluyo ben istiyom üj bej tane
he he bi tane olsunda görürüm ben seni.

evet okul kapandıktan sonra erken olur
size uygun tarihlerde ramazana denk geliyo sanırım

he ya bi taneyi buliyimde hele hayırlısıyla sonra düşünürüz gerisini

nöbetci geldiii haaaniiimmm

nabersiniz kimse yok nedense yine

üff sabah erkenden gidip kursa kayit yaptirdik
1,5 senelik ve 9 aylik olanlari var ben 9 aylik istedim ders saatleri daha fazla digerinde az
cocuga bakilan yerleri gezdik cok güzeldi begendim türk bakicilarda vardi sohbet ettik biraz.

ay bi korku geldi 9 ay nasil gidecem ben ya:18:

ne kursu canım bu:44:

dur pariscim sen sormadan ben söyleyim. kızımla geldik okula . o şimdi abisnin yanında . anahtarı kapının üstünde bırak parka git iyimi. eren gelmiş eve allahtan . anahtarı alıp okula getirmiş. müdür yardımcısı aradı anahtarınız burda diye bizde geldik valla.

he kız sen öğleden sona gelmeyecektin dimi
gidecekmisin bari tekrar

hava güzelse evede sokmaz seni gezmek ister
parkta baya oynadık zaten. komşunun kızın oyuncak tırrmığını aldı vermek bilmiyo. neyse kalsın dedik bu sefer o kız ağlamaya başladı. en son çeke çeke aldık elinden ama nasıl ağldı. kendisinde ols ailla başkasınınki olacak çok iddacı çok .

amin cadum.
ay yerim ben onu bi benimkide konusmaya baslasa

susmaz haberin olsun

ay ben eve gidiyom diye çıktı yaa

benim arkadaşımda gitti o kursa sınavlarını falan geçti atlattı şükür hepsini darısı sana olsun baya yoruluyodu gidip gelirken onun bebişi yoktu ama çalışıyodu ikisi birlikte yorucu oluyomuştu..

amin darisi bana.
zorunlu kurs iste almanlarin kurallari gitmesem oturumumu etkiliyor.
cocuga daha yeni hamileyken gideyim dedimde birakmadi benim adam
6 aydi hemde cocuksuzlar 6 ayda bitiriyor.
simdi cok pisman keske sen dediginde gönderseydim diye

ayy yerim onu prenses kiz git pesinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…