ne yedin bacim allah korusun zehirler falan hazir yemeksebilmiyorumki öğlen bişeyler atıştırdım ağrımaya başladı hemen dokundumu ne yaptı.. bide halsizlik yaptı
bende çok yoruldum Büşram
yapmasakta olmuyor işte:26:
Yaz geldi burasıda çook sıcak nevresımı her gün değişsem yok demez.
gögüs pedimidir nedir tam bilmiyorumda ondan kullansan?
Gerçi sütyeni çıkarıp yatıyorsan akması normaldir heralde
hoş bulduk tatlu cadu herdaim burdamsın tükkan 7/24 acıkmı sigara serbestmi çaylar şirketten minöbet çi topic yafrum adı üstünde hoş geldin
tubiş kız biz tatili haziran 15 te başlatacaz. kısmetse anamura gelcez. o tarihlerde nasıl olur olralar. bilgin varmı. denize falan girilirmi
geçmiş olsun pıtırcığım
niye takmıyon kız. bi hafta bi haftdır diyemi
ben 8/5 nöbetçiyim. akşam sorumlusu arıyoz henüz bulamdık. kadro açık yani. yol parası , yemek bizden. ssk da var. sigara yasak emme. 69 tl cezası varhoş bulduk tatlu cadu herdaim burdamsın tükkan 7/24 acıkmı sigara serbestmi çaylar şirketten mi
Girilir canım,şuanda bıle gidenler var çünkü...
Fecii sıcak başladı akşamları klima açıyoruz.
bugün burası 30 derece,Hazıranada 40 olur kesin.
Misss gibi girersiniz.
ne yedin bacim allah korusun zehirler falan hazir yemekse
uff yaz sicaginda terlemekten nefret ediyorum.
he kiz cikarip yatiyom hayatta yatamam zati sütyenle
ne yedin bacim allah korusun zehirler falan hazir yemekse
ay ne güldüm haaa
hee son bi hafta ucagin deposunu fulleyim dedim
hötbenimde aklıma geldi aslında söylemesi ayıp sandviç aldım içinde jambonmu ne varmış başkada kalmamış bende yenisini hazırlatmadım onu aldım direk o mu dokunduki ne yaptı:44:
bacılar bi yarım saat içinde benden ses çıkmazsa bilinki bişi oldu
brownimin alintisina cevap yazmayi unutmussun
yemek varsaaa temammmm sigarayı da kapı onunde içerik gariben 8/5 nöbetçiyim. akşam sorumlusu arıyoz henüz bulamdık. kadro açık yani. yol parası , yemek bizden. ssk da var. sigara yasak emme. 69 tl cezası var
ay çok sevindim valla. öçok erken gidecez diye üzülmüştük.
yemek varsaaa temammmm sigarayı da kapı onunde içerik gari
eskiden bende öylendim evlen dim simdide sütyenle yatamiyomYazın terlemekten bende nefret ediyorum.
Temızlık yaparken bugün sırılsıklam oldum
kendimden tiksindim resmen.
Sütyensizde ben yatamıyorum valla.
yogurt ye bacim bisi olmaz insallahbenimde aklıma geldi aslında söylemesi ayıp sandviç aldım içinde jambonmu ne varmış başkada kalmamış bende yenisini hazırlatmadım onu aldım direk o mu dokunduki ne yaptı:44:
bacılar bi yarım saat içinde benden ses çıkmazsa bilinki bişi oldu
fulle canım. gelince zam yaparsın
hötağzını hayra malum yerini bayra aç bakıyım. ne biçim laf o .az yemişsindir bişey olmaz. yoğurt bulman mümkünse yada ayran içiver
ben 8/5 nöbetçiyim. akşam sorumlusu arıyoz henüz bulamdık. kadro açık yani. yol parası , yemek bizden. ssk da var. sigara yasak emme. 69 tl cezası var
ay çok sevindim valla. öçok erken gidecez diye üzülmüştük.
eskiden bende öylendim evlen dim simdide sütyenle yatamiyom
bide zararliymis allah korusun kansere neden oluyormus havasiz kalip
arada acin havalansinlar
yogurt ye bacim bisi olmaz insallah
ohh degmeyin keyfime sonra
saol canim
almancada hicbir harfi degismiyor olmasi bizi mutlu ediyordogru söyleniyor en azindan.
benim ismimi hic söyleyemiyorlar heleki iki soyismim var batiriyorlar adimi soy adimi tamamen.
kiz biliyonmu hastanede benim 2 soy ismimi vermislerdi kizima kocam cok sinir oldu bütün kayitlari degistirmistik.bunlar 2 soyismide bilmiyo
niye kiz ne oldu agridi:44:
:18::18::18: tamam sustum ayranda yok yoğurtta
ama yiyeli 2 saat oldu olsaydı olurdu bu saate kadar:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?