aaaaaaaaaaaaaaa neresindee
evet şimdi gördüm. allahın belalrı. seçim yaklaışıyo ya nasıl karıştıracaklarını şaşırıyolar.
evet yaaa
kiz gecendede bi kadin cikti ya cok eslilik olsun erkekler 4 defa evlenebilsin diye
ay millet kafayi yemis
evet yaaa
kiz gecendede bi kadin cikti ya cok eslilik olsun erkekler 4 defa evlenebilsin diye
ay millet kafayi yemis
oha ya biliyorum o pis kadini daha kötü kelimeler kullanmak istiyorumda neyse facede paylasiyo herkes o zilliyi .terbiyesiz kadin kendi kocasi alsin 4 5 kadin bizimkilere nie serbest olcakmis manyak sey ruh hastasimidrlar nedirler
evet ona güldüm baya . maksat din falan değil ya . nerden neyi nasıl karıştırım.
gülünecek kadar yani
acaba erkekler ne diyordur bu duruma
yok ya ay cok büyük haksizlik allah kimsenin basina vermesin.tanıdığım bi kaç çok eşli kişi var. ama asla adalet olmuyo aralarında. birisi o kadar dindar olduğu halde çok haksızlık yaptı ilk eşine .
8 osun 8 olsun
napim takmiyorum artik aslinda takmam lazim ama cok tembelin bisiyi beceremedim ama cok istekliydim ya midem cok fenaydi .zaten hala hastayim bagirsak enfeksiyonuna yaklanmisim hastaneye kaldrtacakdi dr um da ilac ver ne olur diye yalvardim kadina.simdi azcik daha iyiyim cok sükür.sen ögrenirsin cnm ins azimli ol ögren bidenem
de kiz de yesin sehnaz seni
iyim ku sen nörüyon bende sizi cok ösledim ya
benim manyak kocamda sülümana mi özeniyo ne adama bak bikmadi hergece baska kadinla diyobende cok hosuna gitti sanirim diyorum gitme delimisn diyo bende tabi tabi kesin öyledir diyorum
benim manyak kocamda sülümana mi özeniyo ne adama bak bikmadi hergece baska kadinla diyobende cok hosuna gitti sanirim diyorum gitme delimisn diyo bende tabi tabi kesin öyledir diyorum
hazal ve polyanan neydi ku sizin bebislerin adi
sülümana özenmiyen erkek yok sanirim
bende dün saydirmadigim laf kalmadi benimkide diyorki adam padisah kizim bi ciglik attim neee diye korktu yok canim tabiki yaptigini onaylamiyorum abartmislar diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?