Nöbetçi Muhabbetçi

evet yaaa
kiz gecendede bi kadin cikti ya cok eslilik olsun erkekler 4 defa evlenebilsin diye
ay millet kafayi yemis

oha ya biliyorum o pis kadini daha kötü kelimeler kullanmak istiyorumda neyse facede paylasiyo herkes o zilliyi .terbiyesiz kadin kendi kocasi alsin 4 5 kadin bizimkilere nie serbest olcakmis manyak sey ruh hastasimidrlar nedirler

oha ya biliyorum o pis kadini daha kötü kelimeler kullanmak istiyorumda neyse facede paylasiyo herkes o zilliyi .terbiyesiz kadin kendi kocasi alsin 4 5 kadin bizimkilere nie serbest olcakmis manyak sey ruh hastasimidrlar nedirler

hic demi
kendi kocam alsin diyo ben karsi cikmam manyk ya ne yapmaya calisiyosa.
kendi kocasi yapiyordur belkide bütün erkeklerde yapsin diye böyle seyler söylüyordur
allah akil fikir versin

tanıdığım bi kaç çok eşli kişi var. ama asla adalet olmuyo aralarında. birisi o kadar dindar olduğu halde çok haksızlık yaptı ilk eşine .

benim manyak kocamda sülümana mi özeniyo ne adama bak bikmadi hergece baska kadinla diyo bende cok hosuna gitti sanirim diyorum gitme delimisn diyo bende tabi tabi kesin öyledir diyorum

iyiyim bende napiyim cnm oglumla ugrasiroyum.

benim manyak kocamda sülümana mi özeniyo ne adama bak bikmadi hergece baska kadinla diyo bende cok hosuna gitti sanirim diyorum gitme delimisn diyo bende tabi tabi kesin öyledir diyorum

sülümana özenmiyen erkek yok sanirim
bende dün saydirmadigim laf kalmadi benimkide diyorki adam padisah kizim bi ciglik attim neee diye korktu yok canim tabiki yaptigini onaylamiyorum abartmislar diyo

sülümana özenmiyen erkek yok sanirim
bende dün saydirmadigim laf kalmadi benimkide diyorki adam padisah kizim bi ciglik attim neee diye korktu yok canim tabiki yaptigini onaylamiyorum abartmislar diyo

dabi dabi deseydin benimkinin agzi kulanlarinda keske sende padisah olsaymisin ohh koca harem emrinden manken gibi kizlar .yok ben istemm ne öyle diyo yeme beni diyorum kesin öyle düsünüyosundr hahahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…