Nöbetçi Muhabbetçi

Süper kaynanam yine mesaj atmaya başladı

evde yalnızmışım sıkılmayayım diye atıyormus heyy Allah'ım ya

Son düzenleme:
Selam kızlar

napıyosunuz bakim
hoşgeldin canım

ben çıkıyom hqnımşlar eren hasta doktora götürcem byye
geçmiş olsun neyi var
evet biliyom ben bez pamuklu sütyen takiyom evde cogu zaman.

heee benim annemler komsulala bi araya gelip hangımızınkı daha dik yarışması yapıyorlardı kalem koyuyolardı altına kımınkı durursa o sunuk oluyodu

hih hihh bide unutdum diyo yok yok küstümm küstüm barismicam

hadi loo apww sarkma yok simcilik ama takayim arada bari

sende polyananınki gibi yap bacım

Hoşbuldum kuzum kız şehnaz bebişin cinsiyetini öğren bacım valla ben de merakla bekliyorum

hoşbuldum yaprakcım

merci beaucoup canım ahanda ben de fransızca

ahh ceydom ohh bide benim ne kdan merak ettigimi hatta orta yerimden catir catir diye catlamaya basladigimi bi bilsen bebis.sag olun destekleriniz icin hemn haber vercem hepinize teyzoslarrruu

enem topigimize bak sen biri ingilizce der biri almnca bide fransizca ba ba baa yokmu arttiran

arada bir çıkarıyorum gerçi yoğun istek üzerine

he ay benimde eskiden büyüktü sonra kilo verdin 15 kilo kadar onlarda küçüldü dahada büyümediler
yogun istek haaa
bende takayimda biraz yogun istek görürüm belki

ay ne düsünceli kaynanan vaar cok kiskandim

Kızlar ben çıkıyorum. Bugün dişçiye gittim dolgu yaptırdım şimdi acayip ağrımaya başladı ya birşeyler yiyip ağrı kesic içeyim barim

öpüldünüz yavrular

bütün sıkıntın geçmiştir şimdi dimi tubiş
yogun istek haaa
bende takayimda biraz yogun istek görürüm belki

Kızlar ben çıkıyorum. Bugün dişçiye gittim dolgu yaptırdım şimdi acayip ağrımaya başladı ya birşeyler yiyip ağrı kesic içeyim barim

öpüldünüz yavrular

geçmiş olsun yavyummm

geri geldimmoğluş hastaydı sabah götdürk toktura boğazı şişmiş ilaç verdi. yanıma getirism bakıcı yoktu ya . gelirkende yesin içisn diye bişeyler aldım. sütaşın meyveli yoğrtu varmış. içinde böyle patlayan şekerler var. onu yerken anne kulağıma kaçtı şeker dedi. bend eşekeri çıkarayım diye kulağına toplu iğneye peçete sarıp daldım . tabi arkasına , önün edeğel. neyse vay sen benim kulağıma ne soktun die bastı bağırtıyı. kulağım ağrıyo diyo başka bişey demiyo. aslında hiç bişeyi yok. biliyom. o kadra girmedi çünkü. ama ikna olmuyo. ikna olsun diye tekrar toktura götürecektim yolda geri gitmeyim tamam evde yatayım biraz dedi.

herkes tek tek gidiiiii
bende gidiyom markete gezeyim biraz cok rüzgar var ama gidemezsem kocisi cagiririm artik öpüldünüz hepiniizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…