geri geldimmoğluş hastaydı sabah götdürk toktura boğazı şişmiş ilaç verdi. yanıma getirism bakıcı yoktu ya . gelirkende yesin içisn diye bişeyler aldım. sütaşın meyveli yoğrtu varmış. içinde böyle patlayan şekerler var. onu yerken anne kulağıma kaçtı şeker dedi. bend eşekeri çıkarayım diye kulağına toplu iğneye peçete sarıp daldım . tabi arkasına , önün edeğel. neyse vay sen benim kulağıma ne soktun die bastı bağırtıyı. kulağım ağrıyo diyo başka bişey demiyo. aslında hiç bişeyi yok. biliyom. o kadra girmedi çünkü. ama ikna olmuyo. ikna olsun diye tekrar toktura götürecektim yolda geri gitmeyim tamam evde yatayım biraz dedi.
sende ona at manali manaliiiAşırı düşünceli oluşundan dolayı gözlerimde yaş kalmadı
geri geldimmoğluş hastaydı sabah götdürk toktura boğazı şişmiş ilaç verdi. yanıma getirism bakıcı yoktu ya . gelirkende yesin içisn diye bişeyler aldım. sütaşın meyveli yoğrtu varmış. içinde böyle patlayan şekerler var. onu yerken anne kulağıma kaçtı şeker dedi. bend eşekeri çıkarayım diye kulağına toplu iğneye peçete sarıp daldım . tabi arkasına , önün edeğel. neyse vay sen benim kulağıma ne soktun die bastı bağırtıyı. kulağım ağrıyo diyo başka bişey demiyo. aslında hiç bişeyi yok. biliyom. o kadra girmedi çünkü. ama ikna olmuyo. ikna olsun diye tekrar toktura götürecektim yolda geri gitmeyim tamam evde yatayım biraz dedi.
bütün sıkıntın geçmiştir şimdi dimi tubiş
:
evet nası kaçmış kulağına:26::26:amanın kız nasıl kaçmış kulağına be:44:
sende ona at manali manaliii
QUOTE]
1 Kuruşumu bile harcamam ona
cevap vermıyorum diye tekrar bir mesaj atmıs
'Bu mesajları sana gülesin diye yolluyorum'
HA ha ha çok güldüm
yine cvp vermedim bu defa aradı
'canın sıkılmasın,hanı evde yalnızsın ya ondan gönderiyorum' dedi
gülsemmi aglasammi
amanın kız nasıl kaçmış kulağına be:44:
zıplamış kaçmışevet nası kaçmış kulağına:26::26:
ah bi dayanabilsemnaz yapiyo sana annesi kiyamm ona ben
polayann balim görüsürz öp kizceni
çok şeker kayganan kızsende ona at manali manaliii
QUOTE]
HA ha ha çok güldüm
QUOTE]
HA ha ha çok güldüm
hay Allahım
alıntılar yine karışmaya başladıhay Allahım
zıplamış kaçmış
ah bi dayanabilsem
eneeemmmmmçok şeker kayganan kız
burcu seni görünce aklima su sarki geldi ama kizma burcu burcu koklasam yüregimde saklasam devamini unutdum
EVET CADUM ÖYLE ŞEKER Kİ TADINDAN YENMİYORçok şeker kayganan kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?