Nöbetçi Muhabbetçi

hoşbuldum hazalım yok kız nerdeeeeeeee daha duruyoz bakalım accık daha var yapılacak işler

Eee ne var ne yok siz anlatın ben dinleyeyim çok yorgunum vesselam

hadi yaa daha bitmeimi tadilatlar? pehh o evin birde temizlenmesi var simdiden kolay gelsin sana.
valla ben kendimden bahsedeyim accik. oglum 7 aylik oldu teyzesi 4 disi oldu. yerde yuvarlaniyor.
bende cumartesi turkiyeye geliyorum.

valla ben de karıştırdım artık bilocum yaa Parkeler yapılacak, musluklar vs. Takılacak, klozetim gelmedi daha, kornişler takılacak bir de boya-badana işte..

ooo çokmuş işi daha. Aman hepsinin başında durak yaptırın canım. Sonra zor oluyo

merhaba senın avatar sureklı değişyo bacım yoksa bunlar ceydanın kadınlarımı?:26:

sayılır

Bir türlü karar veremedim de hangisini koyacağıma

Bu arada tanışalım istersen canım ben ceyda, 24 yaşındayım, 3 senelik evliyim, bebişim yok, istanbul'da ikamet ediyorum..

hadi yaa daha bitmeimi tadilatlar? pehh o evin birde temizlenmesi var simdiden kolay gelsin sana.
valla ben kendimden bahsedeyim accik. oglum 7 aylik oldu teyzesi 4 disi oldu. yerde yuvarlaniyor.
bende cumartesi turkiyeye geliyorum.

oyy Yerim Yusuf paşayı benn maaşallah büyümüş bizim oğlan Allah nazarlardan korusun..

Kız bak görüyon mu ne çabuk geldi Türkiye'ye gelme tarihin.. canım ya ne heyecanlısındır hee İstanbul' dan yolun geçerse bana uğra bacım

ooo çokmuş işi daha. Aman hepsinin başında durak yaptırın canım. Sonra zor oluyo

Zaten var ya müteahhitten çok ben gittim inşaata..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…