gördüm canım seninde maşallahın var heeee guzel gacısınn cocuklarında pek tatlı
ilkokul hep batı kenntemi gecti86 lıyım kıs ben hatta 1. sınıfı batıkentte okudum
var ama ekleyemiyom kabul etmiyor sistemsizinde yokmu resimleriniz:26:
merhaba senın avatar sureklı değişyo bacım yoksa bunlar ceydanın kadınlarımı?:26:hoşbuldum hazalımyok kız nerdeeeeeeee daha duruyoz bakalım accık daha var yapılacak işler
Eee ne var ne yok siz anlatın ben dinleyeyimçok yorgunum vesselam
sana diyom kısssilkokul hep batı kenntemi gecti
aaa. Daha ne işiniz var bacım.
hoşbuldum hazalımyok kız nerdeeeeeeee daha duruyoz bakalım accık daha var yapılacak işler
Eee ne var ne yok siz anlatın ben dinleyeyimçok yorgunum vesselam
valla ben de karıştırdım artık bilocum yaaParkeler yapılacak, musluklar vs. Takılacak, klozetim gelmedi daha, kornişler takılacak bir de boya-badana işte..
merhaba senın avatar sureklı değişyo bacım yoksa bunlar ceydanın kadınlarımı?:26:
sana diyom kısss
yok canım 1.sınıf sadeceilkokul hep batı kenntemi gecti
var ama ekleyemiyom kabul etmiyor sistem
var ama ekleyemiyom kabul etmiyor sistem
ıste gerisini söle da diğerini nirde okudun ben de batıkentte okumadım zatiiyok canım 1.sınıf sadece
sitenin sitemi kabul etmiyor kackeredenedim yuklemiyorhangi siistem kabul etmiyo kı. :44:
ıste gerisini söle da diğerini nirde okudun ben de batıkentte okumadım zatii
hadi yaa daha bitmeimi tadilatlar? pehh o evin birde temizlenmesi var simdiden kolay gelsin sana.
valla ben kendimden bahsedeyim accik. oglum 7 aylik oldu teyzesi 4 disi oldu. yerde yuvarlaniyor.
bende cumartesi turkiyeye geliyorum.
ooo çokmuş işi daha. Aman hepsinin başında durak yaptırın canım. Sonra zor oluyo
ıste gerisini söle da diğerini nirde okudun ben de batıkentte okumadım zatii
:26:
sitenin sitemi kabul etmiyor kackeredenedim yuklemiyor
olmadı yapo arkads diğiliz senleeee1.sınıftan sonra 5. sınıfa kadar incirlide okudum canım şehit mehmet altanlar ilköğretimm okulu
orta okuluda gülhane i.ö.o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?